Maalesef canımGeçmiş olsun canım bebek iyi mi
Ah canım benim Rabbim sabır versin inşallah. Sen nasılsınMaalesef canım
Ahh cok gecmis olsun esinde var mi bisey cok uzuldumTatilden dönüşte kaza geçirdik canım ayağımda kırıklar var platin takılacak.
İyi olmaya çalışıyorum canım düşseydi başkaydı ama böyle olunca çok kötü oldum. Şuanda bir yere çekilip düşünmeye bile vaktim imkanım yok.Ah canım benim Rabbim sabır versin inşallah. Sen nasılsın
Onda ciddi bir şey yok canım araç bize Benim oturduğum taraftan çarptıAhh cok gecmis olsun esinde var mi bisey cok uzuldum
Sağlınız nasıl canım dikkat et kendineİyi olmaya çalışıyorum canım düşseydi başkaydı ama böyle olunca çok kötü oldum. Şuanda bir yere çekilip düşünmeye bile vaktim imkanım yok.
Benim bacağımda kırıklar var canım ameliyat olucam eşimde bir şey yok çok şükürSağlınız nasıl canım dikkat et kendine
Onunla geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirsin. Rabbim sana ve tüm hastalara şifa versin inşallahBenim bacağımda kırıklar var canım ameliyat olucam eşimde bir şey yok çok şükür
İnşallah canım Allah razı olsunOnunla geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyilesirsin. Rabbim sana ve tüm hastalara şifa versin inşallah
Canım yaa rastgele okudum mesajını çok üzüldüm inan kiİyi olmaya çalışıyorum canım düşseydi başkaydı ama böyle olunca çok kötü oldum. Şuanda bir yere çekilip düşünmeye bile vaktim imkanım yok.
Evet öyle canım Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallahCanım yaa rastgele okudum mesajını çok üzüldüm inan kiHer şerde bir hayır vardır demişler. Allah yardımcınız olsun inşallah yarın ki ameliyatın sorunsuz geçer. Bazen bişeyi çok istemekten korkuyorum hayırlısı olsun demek gerekiyor bazen
Çok çok geçmiş olsun.gercekten üzüldümTatilden dönüşte kaza geçirdik canım ayağımda kırıklar var platin takılacak.
Ah kuzum benim allah razı olsun.rabbim gönlünden geçenleri versin sanaHer zaman yazmasam da okuyorum hep takipteyim sizleri. Ve hep dualarimdasiniz inanınKurumus-Maskara @Mirketcik
Teşekkür ederim amin Rabbim herkesi kazadan beladan korusunÇok çok geçmiş olsun.gercekten üzüldümne denilir ki! Buna da çok şükür diyelim allah beterinden saklamış
Amin inşallah.Teşekkür ederim amin Rabbim herkesi kazadan beladan korusun
Çok geçmiş olsun Rabbim sabır şifa nasip etsinTeşekkür ederim amin Rabbim herkesi kazadan beladan korusun
Haydi bakalım belki sürpriz olur canısı dikkat et ne kadar kaldı bataKızlar bu ay gerçekten çok rahattım ne zaman ilişki yaşadık yani yumurtlama tarihinde onu bile kaydetmedim şu güne kadar iyiydim ağrım sancım yoktu ama dün geceden beri ara ara ağrı var ve özellikle sabahları çok ağrıyıp geçiyor bide sol tarafımda özellikle bazen yumurta toplanıyomuş gibi şişme Pluto hafif anlamadım :/
Allah razı olsun canım benim o senin insanlığın samimiyetin gönlünün güzel bakışı@Genc_evliSultansusultansu ben insanın samimi olanını çok iyi tanırım yazıylada olsa,birinin içinde küçük biseyler varsa onuda bilirim evelallah :) ben yaklaşık 1 yıldır burdayim acı,tatlı günlerimi bursa geçirdim,tabi burda başka insanlarda tanıdım ama şuan girmiyorlar @Kartanesii8892 @zbt gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?