İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

2 gün kaldı kuzum da pek ümidim yok ya ne bilim bi tuhaf hissediyorum bide şimdi rüya görerek kalktım bu ay hamilelikle ilgili gördüğüm 3 rüya bu ya bilemiyorum yani
Ah canim benim kiz allahtan ümit kesilmez :) hiç bisey belli olmaz birden güzel bir sürpriz olursa olur yani:)

Kuzum sağolasın sende öylesin herkese yardımcı olmaya çalışıyosun tanıdığım kadarıyla içinde kötülük yok rabbim her zaman gönlüne göre versin

Ah canim benim kiz allahtan ümit kesilmez :) hiç bisey belli olmaz birden güzel bir sürpriz olursa olur yani:)
Ümit her zaman varda bu ay ben pek sallamadım yani düşünmek istemedim şu son günler ağrım başlayınca bi soru işareti oldu bakalım görcez bugüne kadar testte yapmadım ama kendimi kaptırmak istemiyorum kuzum ya olursa sürpriz olsun

Zaten sallamaman daha da iyi de biz onu sanki sallamadik kafaya takmadik diye olmicak gibi düşünüyoruz :) ama aslinda tam tersi

Zaten sallamaman daha da iyi de biz onu sanki sallamadik kafaya takmadik diye olmicak gibi düşünüyoruz :) ama aslinda tam tersi
Biliyorum kuzumda adet ağrılarım var kasığımda belimde bide ayaklarım buz gibi izmirdede havalar serinledi acaba üşüttümmü diyorum

Biliyorum kuzumda adet ağrılarım var kasığımda belimde bide ayaklarım buz gibi izmirdede havalar serinledi acaba üşüttümmü diyorum
Canım zaten agrilar ayni adet agrisi ve hamilelik agrisi hep kasikta olur ben 6. Hafta bitene kadar her an adet olucam sanırdım bide her 2 hamilelikte bende rüyalar gördüm:) bebekli falan bide testler yapıyordum

Canım zaten agrilar ayni adet agrisi ve hamilelik agrisi hep kasikta olur ben 6. Hafta bitene kadar her an adet olucam sanırdım bide her 2 hamilelikte bende rüyalar gördüm:) bebekli falan bide testler yapıyordum
Aynen zuzu Genc_evli Ben erken öğrendiğim için adeta ağrılarım tınlamamıştım adet ağrıları oluyor Benimde ayaklarım çok üşüyordu sanki suyla uğraşmışım gibi terliyordu

allah allah o zaman bunu ayırt etmek için beklicez görcez bakalım canım :) bu arada kilo verdim ama ne kadar verdim bilmiyorum göbek bölgemle basen bölgem ince geliyor bana tartışılınca söylücem sanada :) ya ben bi adet bitiminde gördüm rüyamda ebe beni kontrol ediyo hamilesin sen diyo öbürüde hastaneye gidiyorum beta hcgye bakıyorlar değerim 30lu bişey çıkıyo ama daha adetim geçmemiş hamilesin diyorlar :)

:) başka topige de yazıyorum ben önceden burda yazan bir arkadaşımızın topigi pek uğurlu geldi galiba kendisi de hamile

Aynen zuzu Genc_evli Ben erken öğrendiğim için adeta ağrılarım tınlamamıştım adet ağrıları oluyor Benimde ayaklarım çok üşüyordu sanki suyla uğraşmışım gibi terliyordu
Kuzucum son 2 gün dişimi sıkıp test yapmıcam şu an ayaklarım o kadar üşüyo ki çorap giydim ama bi yandanda terliyo bide belim ikiye ayrılacak sanki kasıklarıma vuruyo ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…