İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Daha 1 hafta var üşüttüm galiba
Benim ağrılarım on gün önce başlamıştı canım. Ben belki kötü bir örneğim gelişmeyen gebeliğim oldu anormal durum olduğu için erken çıktı belkide o yüzden sadece önlem amaçlı sen yinede yorma kendini dikkat et beslenmene inşallah sağlıkla bu ay olur ama olmazsa beslenme önemli dedi doktorum yumurta kalitesi için sen yinede olmuş ya da olacakmış gibi beslen dinlen mümkün olduğunca cnm

Yok bitanem oturuyorum valla haftasonuda yazlığa gitçez zaten kafama takmam muhtemelen
Kız aklıma ne geldi senin bu kullandığın çayın bi zararı yok dimi. Haftasonu derken önümüzdeki hafta mı cnm hamile olduğunu öğrenirsen denize girmeyi önermiyorlar enfeksiyon riski sebebiyle

Kız aklıma ne geldi senin bu kullandığın çayın bi zararı yok dimi. Haftasonu derken önümüzdeki hafta mı cnm hamile olduğunu öğrenirsen denize girmeyi önermiyorlar enfeksiyon riski sebebiyle
Şu anlık yok canısı sadece hamile olduğum kesinleşince bırakmam lazım o kadar bugün işte canım bugün gitçez yarın akşam döncez ptside bat günü zaten yok denize falan girmicem hava soğudu üşütürüm hemen

Anladım cnm bazı bitkisel çaylar moralini bozmak istemem ama düşük riski yapıyormuş içeriğine bi bak istersen

Sağ ol canım sen de iyi ki varsın. Siz benim gizli sırdaşlarımsınız Herkes yaşını söylemiş ben de kasımda 30 olcam :)))

Sağ ol canım sen de iyi ki varsın. Siz benim gizli sırdaşlarımsınız Herkes yaşını söylemiş ben de kasımda 30 olcam :)))
Aynen öyle canım :) ay en güzel yaş diyorlar 30 yaş için inşallah yeni yaşında bebeğin hediyen olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…