Canım sonradan gördüm olanları çok çok üzüldüm, sana bir şey olmamış çok şükür. Bebiş içinse ne diyeceğimi bilemiyorm çok zor ama Allah onun acısını unutturur inşallah...Evet öyle canım Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah
Aminnn canımm en büyük dileğim buAynen öyle canım :) ay en güzel yaş diyorlar 30 yaş için inşallah yeni yaşında bebeğin hediyen olur :)
Amin canım benimBiliyorum canım ama net bişey olmadan bırakmak istemiyorum ya bişey varsa rabbime emanet korusun
Amiinnnnn inşallahhhh canım:)Aminnn canımm en büyük dileğim buinşallah hepimize en kısa zamanda nasip eder Allah :)))
Canim maleaef bugun kirmizilari gordum sayilirS Sabirla bekliyordu Canım çok şaşırdım teste göre kesindi hamileliğin nasıl böyle bisey oldu hiç anlamadım en iyisi adet gününde tekrarla bakalım
Canim cok gecmis olsun ya Allah kolaylik versinOnda ciddi bir şey yok canım araç bize Benim oturduğum taraftan çarptı
Ya öyle mi canım gerçekten çok ilginç resmen pozitif çıkıp böyle olması. Demek ki böylesi hayirliymis canım inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınızCanim maleaef bugun kirmizilari gordum sayilir
Lekelenmeler basladi testler sonradan cikinca yaniltiyo demekki
Hic sallamadigin zaman olur canim valla piskoloji gercekten cok onemli sitresden kafaya takmaktan olmiyo belkide cunku insallah bebis seninledirÜmit her zaman varda bu ay ben pek sallamadım yani düşünmek istemedim şu son günler ağrım başlayınca bi soru işareti oldu bakalım görcez bugüne kadar testte yapmadım ama kendimi kaptırmak istemiyorum kuzum ya olursa sürpriz olsun
Valla sok oldum canim bnde nasil oldu anlamadim bu zamana kadar hic bir testim boyle olmamisti nasip iste insallh bi daha ki ay diyelimYa öyle mi canım gerçekten çok ilginç resmen pozitif çıkıp böyle olması. Demek ki böylesi hayirliymis canım inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız
Canim ben iki hamileligimise ruyamda gorup test yaptim hatta kurtaj oldugun ay bebegi ruyamda tuvalette dusurdum elimle tuttum veda ettim resmen ertesi gun doktor kesenin bozuldugunu soyledi korkup doktora gitmistimCanım zaten agrilar ayni adet agrisi ve hamilelik agrisi hep kasikta olur ben 6. Hafta bitene kadar her an adet olucam sanırdım bide her 2 hamilelikte bende rüyalar gördüm:) bebekli falan bide testler yapıyordum
Evet tatlım stres yaptıkça daha çok yıpranıyosun o yüzden en güzeli rahat olmak bu ay çok şükür başarabildim ben bunu hayırlısı diyelim inşallah kuzum inşallah ama bence sen kimyasal geçirmiş olabilirsin canım en son testin bariz çift çizgiydi yaniHic sallamadigin zaman olur canim valla piskoloji gercekten cok onemli sitresden kafaya takmaktan olmiyo belkide cunku insallah bebis seninledir
Demekki malum oluyomuş kuzum Keşke gördüğünün tersi çıksaydı ama rabbim böyle uygun görmüş diyecek bişey yok inşallah yakın zamanda sağlıklı bebişlerin olur canımCanim ben iki hamileligimise ruyamda gorup test yaptim hatta kurtaj oldugun ay bebegi ruyamda tuvalette dusurdum elimle tuttum veda ettim resmen ertesi gun doktor kesenin bozuldugunu soyledi korkup doktora gitmistim
Ah canım yaCanim ben iki hamileligimise ruyamda gorup test yaptim hatta kurtaj oldugun ay bebegi ruyamda tuvalette dusurdum elimle tuttum veda ettim resmen ertesi gun doktor kesenin bozuldugunu soyledi korkup doktora gitmistim
Galiba canim yasamadigim bi o kalmisti o da oldu bu ay insallah sen guzel haberleri alirsinEvet tatlım stres yaptıkça daha çok yıpranıyosun o yüzden en güzeli rahat olmak bu ay çok şükür başarabildim ben bunu hayırlısı diyelim inşallah kuzum inşallah ama bence sen kimyasal geçirmiş olabilirsin canım en son testin bariz çift çizgiydi yani
Asla hemde insanin icindeki umut bitmiyo doktor kurtaj diyo yok diyo ama insan kabullenmiyo nasil girdim o ameliythaneye nasil ciktim icimdeki sizi hala ayni gunku gibi Allah kimseye yasatmasin herkese hayirlisini versinAh canım yageçmiş olsun hic kolay değil asla unutamıyorsun o anları
Olsun kuzum Allah beterinden korusun inşallah önümüzdeki ay güzel haberini alırız.. ayy siz böyle güzel şeyler söyledikçe hoşuma gidiyo Allah razı olsun kuzum inşallah 2 gün sonra güzel haberler veririm :)Galiba canim yasamadigim bi o kalmisti o da oldu bu ay insallah sen guzel haberleri alirsin
Sen hic test yaptin mi canim 2 gun kalmis yaOlsun kuzum Allah beterinden korusun inşallah önümüzdeki ay güzel haberini alırız.. ayy siz böyle güzel şeyler söyledikçe hoşuma gidiyo Allah razı olsun kuzum inşallah 2 gün sonra güzel haberler veririm :)
Hiç yapmadım kuzumSen hic test yaptin mi canim 2 gun kalmis ya
Benim sabah asiri kasik agrim vardi simdi yavas yavas gecti sende var mi belirti farklı birseyHiç yapmadım kuzum
canımm msjları merak etrım okucam cevap verıcem. bırtakım saglıksorunları yasıyorum benımle alakalı oyuzden gecen bakamadım cok yıne. ❤Genc_evli Sultansusultansu ben insanın samimi olanını çok iyi tanırım yazıylada olsa,birinin içinde küçük biseyler varsa onuda bilirim evelallah :) ben yaklaşık 1 yıldır burdayim acı,tatlı günlerimi bursa geçirdim,tabi burda başka insanlarda tanıdım ama şuan girmiyorlar @Kartanesii8892 @zbt gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?