İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet öyle canım Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah
Canım sonradan gördüm olanları çok çok üzüldüm, sana bir şey olmamış çok şükür. Bebiş içinse ne diyeceğimi bilemiyorm çok zor ama Allah onun acısını unutturur inşallah...

Canim maleaef bugun kirmizilari gordum sayilir
Lekelenmeler basladi testler sonradan cikinca yaniltiyo demekki
Ya öyle mi canım gerçekten çok ilginç resmen pozitif çıkıp böyle olması. Demek ki böylesi hayirliymis canım inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız

Hic sallamadigin zaman olur canim valla piskoloji gercekten cok onemli sitresden kafaya takmaktan olmiyo belkide cunku insallah bebis seninledir

Ya öyle mi canım gerçekten çok ilginç resmen pozitif çıkıp böyle olması. Demek ki böylesi hayirliymis canım inşallah bu ay hepiniz hamile kalırsınız
Valla sok oldum canim bnde nasil oldu anlamadim bu zamana kadar hic bir testim boyle olmamisti nasip iste insallh bi daha ki ay diyelim

Canım zaten agrilar ayni adet agrisi ve hamilelik agrisi hep kasikta olur ben 6. Hafta bitene kadar her an adet olucam sanırdım bide her 2 hamilelikte bende rüyalar gördüm:) bebekli falan bide testler yapıyordum
Canim ben iki hamileligimise ruyamda gorup test yaptim hatta kurtaj oldugun ay bebegi ruyamda tuvalette dusurdum elimle tuttum veda ettim resmen ertesi gun doktor kesenin bozuldugunu soyledi korkup doktora gitmistim

Hic sallamadigin zaman olur canim valla piskoloji gercekten cok onemli sitresden kafaya takmaktan olmiyo belkide cunku insallah bebis seninledir
Evet tatlım stres yaptıkça daha çok yıpranıyosun o yüzden en güzeli rahat olmak bu ay çok şükür başarabildim ben bunu hayırlısı diyelim inşallah kuzum inşallah ama bence sen kimyasal geçirmiş olabilirsin canım en son testin bariz çift çizgiydi yani

Canim ben iki hamileligimise ruyamda gorup test yaptim hatta kurtaj oldugun ay bebegi ruyamda tuvalette dusurdum elimle tuttum veda ettim resmen ertesi gun doktor kesenin bozuldugunu soyledi korkup doktora gitmistim
Demekki malum oluyomuş kuzum Keşke gördüğünün tersi çıksaydı ama rabbim böyle uygun görmüş diyecek bişey yok inşallah yakın zamanda sağlıklı bebişlerin olur canım

Ah canım ya geçmiş olsun hic kolay değil asla unutamıyorsun o anları

Galiba canim yasamadigim bi o kalmisti o da oldu bu ay insallah sen guzel haberleri alirsin

Ah canım ya geçmiş olsun hic kolay değil asla unutamıyorsun o anları
Asla hemde insanin icindeki umut bitmiyo doktor kurtaj diyo yok diyo ama insan kabullenmiyo nasil girdim o ameliythaneye nasil ciktim icimdeki sizi hala ayni gunku gibi Allah kimseye yasatmasin herkese hayirlisini versin

Galiba canim yasamadigim bi o kalmisti o da oldu bu ay insallah sen guzel haberleri alirsin
Olsun kuzum Allah beterinden korusun inşallah önümüzdeki ay güzel haberini alırız.. ayy siz böyle güzel şeyler söyledikçe hoşuma gidiyo Allah razı olsun kuzum inşallah 2 gün sonra güzel haberler veririm :)

Sen hic test yaptin mi canim 2 gun kalmis ya

canımm msjları merak etrım okucam cevap verıcem. bırtakım saglıksorunları yasıyorum benımle alakalı oyuzden gecen bakamadım cok yıne. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…