İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim sabah asiri kasik agrim vardi simdi yavas yavas gecti sende var mi belirti farklı birsey
Belki yerleşiyordur kuzum ondan dikkat er kendine kendini sıcak tut dinlenmeye bak çok ağır iş yapma bende de ara ara olan kaşık ağrısı var genellikle sabahları ve gece oluyo ama bilemiyom tabi

Belki yerleşiyordur kuzum ondan dikkat er kendine kendini sıcak tut dinlenmeye bak çok ağır iş yapma bende de ara ara olan kaşık ağrısı var genellikle sabahları ve gece oluyo ama bilemiyom tabi
Ya oyle olmasini istiyorum ama artik o kadar umutsuzum ki yine adet olacam gibi geliyo

Adet olacakmisim gibi agrim basladi 6 gun kaldi
Canım seni ümitlendirmek istemiyorum inşallah bebiş belirtisidir. Normalden önce adet ağrıları başlıyorsa bebek diyorlar banada öyle olmuştu ben adete sekşz gün kala öğrendiğim için tınlamamıştım herkeste farklı olduğu için sen yinede dikkat et kendine üşütme özellikle ayaklarını sıcak tut

Bende umitlenmek istemiyorum canim suan disardayim yuruduk baya iki kasigima da bicakla delinir gibi agri giriyor sanada olmus muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…