- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Çok geçmiş olsun canımmmmcanımm msjları merak etrım okucam cevap verıcem. bırtakım saglıksorunları yasıyorum benımle alakalı oyuzden gecen bakamadım cok yıne. ❤
Geçmiş olsun canım, ne oldu?canımm msjları merak etrım okucam cevap verıcem. bırtakım saglıksorunları yasıyorum benımle alakalı oyuzden gecen bakamadım cok yıne. ❤
Belki yerleşiyordur kuzum ondan dikkat er kendine kendini sıcak tut dinlenmeye bak çok ağır iş yapma bende de ara ara olan kaşık ağrısı var genellikle sabahları ve gece oluyo ama bilemiyom tabiBenim sabah asiri kasik agrim vardi simdi yavas yavas gecti sende var mi belirti farklı birsey
Canım geçmiş olsun kötü bişey yoktur inşallahcanımm msjları merak etrım okucam cevap verıcem. bırtakım saglıksorunları yasıyorum benımle alakalı oyuzden gecen bakamadım cok yıne. ❤
Ya oyle olmasini istiyorum ama artik o kadar umutsuzum ki yine adet olacam gibi geliyoBelki yerleşiyordur kuzum ondan dikkat er kendine kendini sıcak tut dinlenmeye bak çok ağır iş yapma bende de ara ara olan kaşık ağrısı var genellikle sabahları ve gece oluyo ama bilemiyom tabi
Kaç günün var canım?Erken belirti olarak göğüs uçları kaşınan oldu mu acaba ? Çok fenayım
Erken belirti olarak göğüs uçları kaşınan oldu mu acaba ? Çok fenayım
Canım benim hiç gebeliğim olmadı ama bu belirtiler için erken geldi bana biraz. Umarım bebişin seninledir.6/7 gün kaldı
Normalde adet ağrın kaç gün önceden başlıyordu cnm.Adet olacakmisim gibi agrim basladi 6 gun kaldi
2 gun falan max. Ama erken gelecek adet galibaNormalde adet ağrın kaç gün önceden başlıyordu cnm.
Biraz rahat olmaya çalış kuzum kafanı dağıtmaya çalış inşallah olur bu ay yüzümüz Güler bizimdeYa oyle olmasini istiyorum ama artik o kadar umutsuzum ki yine adet olacam gibi geliyo
Anladım canım inşallah gelmez2 gun falan max. Ama erken gelecek adet galiba
Napıyon zuzu dikkat et bak üşütme havalar serinledi :*Biraz rahat olmaya çalış kuzum kafanı dağıtmaya çalış inşallah olur bu ay yüzümüz Güler bizimde
Bana olmamıştı cnm ama belirtiler kişiden kişiye değişiyor inşallah bebişinin belirtisidirErken belirti olarak göğüs uçları kaşınan oldu mu acaba ? Çok fenayım
Canım seni ümitlendirmek istemiyorum inşallah bebiş belirtisidir. Normalden önce adet ağrıları başlıyorsa bebek diyorlar banada öyle olmuştu ben adete sekşz gün kala öğrendiğim için tınlamamıştım herkeste farklı olduğu için sen yinede dikkat et kendine üşütme özellikle ayaklarını sıcak tutAdet olacakmisim gibi agrim basladi 6 gun kaldi
Bende umitlenmek istemiyorum canim suan disardayim yuruduk baya iki kasigima da bicakla delinir gibi agri giriyor sanada olmus muyduCanım seni ümitlendirmek istemiyorum inşallah bebiş belirtisidir. Normalden önce adet ağrıları başlıyorsa bebek diyorlar banada öyle olmuştu ben adete sekşz gün kala öğrendiğim için tınlamamıştım herkeste farklı olduğu için sen yinede dikkat et kendine üşütme özellikle ayaklarını sıcak tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?