- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
yahu biraz positif ollll!!! B2 gun falan max. Ama erken gelecek adet galiba
iyiyim canım sağol.sen nasılsın kanaman bitti demi? Evet bitti çok şükür is beklemeye kaldi artık :)Sen napıyon kız nasılsınKurumus-Maskara yumurtlaman bitti mi
Canim umitlenmek istemiyorum ondan sonra yine negatif cikinca cok uzulmeyeyim sende durum neyahu biraz positif ollll!
Olmuştu cnm ayakta çok kalmak iyi gelmiyor kramp giriyorBende umitlenmek istemiyorum canim suan disardayim yuruduk baya iki kasigima da bicakla delinir gibi agri giriyor sanada olmus muydu
Çok şükür cnm iyi değilim kanamam bitti ama sarı akıntı geldi başım çok ağrıyor kasıklarımda kuyruk sokuğumda ağrı var yarına randevu aldım doktora gidicem. Hadi bakalım inşallah sağlıkla tez zamanda gelir bebişinNe
yahu biraz positif ollll!!! B
iyiyim canım sağol.sen nasılsın kanaman bitti demi? Evet bitti çok şükür is beklemeye kaldi artık :)
Oh oh geçmiş olsun böyle düzenli giderse takipte kalarak sağlıkla bir an önce gelir inşallah bebişin cnmBen bugün tam olarak adet oldum kızlar tam 28. günümde çok şükür.
Ayaklarını kaldır uzan biraz yorma kendiniOlmuştu cnm ayakta çok kalmak iyi gelmiyor kramp giriyor
Yarin 5 gun kalacak kaset test yapsam mi acabaAyaklarını kaldır uzan biraz yorma kendiniNaberr
Seni çok iyi anlıyorum ama yinede içinde güzel duygular besle buna karşı :) yum günleri bitti çok saçma ama dün gece kasik agrisindan uyuyamadim geçen ayda böyle olmuştuCanim umitlenmek istemiyorum ondan sonra yine negatif cikinca cok uzulmeyeyim sende durum ne
Ah canım benim ya.inanki hem fiziksel hemde rûhen acıların birazda olsa dinecek yakında daha iyi hissedeceksin ve en önemlisi asla ümit etmeyi bırakma. İnşallah canım allahım razı olsun sendenÇok şükür cnm iyi değilim kanamam bitti ama sarı akıntı geldi başım çok ağrıyor kasıklarımda kuyruk sokuğumda ağrı var yarına randevu aldım doktora gidicem. Hadi bakalım inşallah sağlıkla tez zamanda gelir bebişin
Hadi ya iyi bakalım :) böyle sevindiğine göre tedavi yada doktora gideceksin?Ben bugün tam olarak adet oldum kızlar tam 28. günümde çok şükür.
Kacinci gundesinSeni çok iyi anlıyorum ama yinede içinde güzel duygular besle buna karşı :) yum günleri bitti çok saçma ama dün gece kasik agrisindan uyuyamadim geçen ayda böyle olmuştu
İyiyim bebeğim eve geldik valla uzanıyom kasıklarımda ağrı var karnımda ağrıyo hiçbirşey yapmıyom sen napıyosunNapıyon zuzu dikkat et bak üşütme havalar serinledi :*
Canim ben adet oldum ya sagol sordugun icin sen nasilsinCnm S Sabirla bekliyordu sen nasılsın adet oldun mu
Canim insallah bebisdir bu agrilarin sebebiİyiyim bebeğim eve geldik valla uzanıyom kasıklarımda ağrı var karnımda ağrıyo hiçbirşey yapmıyom sen napıyosun
21.gundeyim yani takvime gore yumdan 1 gün sonra ama daha erken oldum gibi hissediyorum bu ayKacinci gundesin
İnsallah bu sefer pozitifi gorursun canimCanim umitlenmek istemiyorum ondan sonra yine negatif cikinca cok uzulmeyeyim sende durum ne
Canim 21.gun yumurtlama donemi icin gec degil mi 12 16.gunler arasinda oluyor yumurtlama genelde21.gundeyim yani takvime gore yumdan 1 gün sonra ama daha erken oldum gibi hissediyorum bu ay
Umarim canim cok istiyorum bugun bi arkadasimin daha hamilelik haberini aldim onlar icin seviniyorum ama kendim için üzülüyorumİnsallah bu sefer pozitifi gorursun canim
Ah canim o kadar iyi anliyorum ki ogretmenim ben herkesden once hamile kalmak istedim iki kisiden sonra kaldim dusuk yaptim simdi helsi nerdeyse doguracak gorumceme kadar ikinciye hamile onlari gorunce mutlu oluyorm ama bi yandan canim aciyo seni o kadar iyi anliyorumki ama hersey Allah tan bu da benm sinavmmis diyorum elbet bizimde olucak icini ferah tut rahat tutUmarim canim cok istiyorum bugun bi arkadasimin daha hamilelik haberini aldim onlar icin seviniyorum ama kendim için üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?