İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ne
yahu biraz positif ollll!!! B

iyiyim canım sağol.sen nasılsın kanaman bitti demi? Evet bitti çok şükür is beklemeye kaldi artık :)
Çok şükür cnm iyi değilim kanamam bitti ama sarı akıntı geldi başım çok ağrıyor kasıklarımda kuyruk sokuğumda ağrı var yarına randevu aldım doktora gidicem. Hadi bakalım inşallah sağlıkla tez zamanda gelir bebişin

Canim umitlenmek istemiyorum ondan sonra yine negatif cikinca cok uzulmeyeyim sende durum ne
Seni çok iyi anlıyorum ama yinede içinde güzel duygular besle buna karşı :) yum günleri bitti çok saçma ama dün gece kasik agrisindan uyuyamadim geçen ayda böyle olmuştu

Ah canım benim ya.inanki hem fiziksel hemde rûhen acıların birazda olsa dinecek yakında daha iyi hissedeceksin ve en önemlisi asla ümit etmeyi bırakma. İnşallah canım allahım razı olsun senden

Umarim canim cok istiyorum bugun bi arkadasimin daha hamilelik haberini aldim onlar icin seviniyorum ama kendim için üzülüyorum
Ah canim o kadar iyi anliyorum ki ogretmenim ben herkesden once hamile kalmak istedim iki kisiden sonra kaldim dusuk yaptim simdi helsi nerdeyse doguracak gorumceme kadar ikinciye hamile onlari gorunce mutlu oluyorm ama bi yandan canim aciyo seni o kadar iyi anliyorumki ama hersey Allah tan bu da benm sinavmmis diyorum elbet bizimde olucak icini ferah tut rahat tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…