Yarin test yapsam mi acaba diye düşünüyorum 5 gun kalacakAh canim o kadar iyi anliyorum ki ogretmenim ben herkesden once hamile kalmak istedim iki kisiden sonra kaldim dusuk yaptim simdi helsi nerdeyse doguracak gorumceme kadar ikinciye hamile onlari gorunce mutlu oluyorm ama bi yandan canim aciyo seni o kadar iyi anliyorumki ama hersey Allah tan bu da benm sinavmmis diyorum elbet bizimde olucak icini ferah tut rahat tut
Cikanda var cikmayanda canim yap belki erkenden mutlu olursun negatif cikarsadaa daha erken diceksin zatenYarin test yapsam mi acaba diye düşünüyorum 5 gun kalacak
Aynen testim de var baya toplu siparis vermistimCikanda var cikmayanda canim yap belki erkenden mutlu olursun negatif cikarsadaa daha erken diceksin zaten
Yap canim o zaman erken zaten cikarsa erken mutlu olursun cikmazsa zamanini beklersin zaten cikmayabilir herkeain bunyesi farkliAynen testim de var baya toplu siparis vermistim
Yarin esim ise gidince deneyeyim bakalim sabah ayyy bat gunune kadar yapmayacam demistim amaYap canim o zaman erken zaten cikarsa erken mutlu olursun cikmazsa zamanini beklersin zaten cikmayabilir herkeain bunyesi farkli
Amin canım benimm teşekkür ederim, birlikte olur inşallahOh oh geçmiş olsun böyle düzenli giderse takipte kalarak sağlıkla bir an önce gelir inşallah bebişin cnm
Yok canım hiç bir şey yapmicam. Benim hap kullanmadan önce düzenim böyleydi haptan sonra bozuldu. Şimdi artık düzene girdi o yüzden çok sevindimHadi ya iyi bakalım :) böyle sevindiğine göre tedavi yada doktora gideceksin?
Bende oyle deyip 10 test yaptim bi dahaki ay bakalm nolcakYarin esim ise gidince deneyeyim bakalim sabah ayyy bat gunune kadar yapmayacam demistim ama
Yapmaya da korkuyorum aslında cunku varsa silik falan çıkıyor direk negatif cikinca olmuyoBende oyle deyip 10 test yaptim bi dahaki ay bakalm nolcak
Evet biliyorum geç ama benim adetim 32-33 gün ve takvime göre 20. Gün yumurtluyorum ama daha önce 18. Günde hamile kalmıştımCanim 21.gun yumurtlama donemi icin gec degil mi 12 16.gunler arasinda oluyor yumurtlama genelde
Hmm anladim canim akintin nasilEvet biliyorum geç ama benim adetim 32-33 gün ve takvime göre 20. Gün yumurtluyorum ama daha önce 18. Günde hamile kalmıştım
Çok hafif akıntım var ama 3-4 gün önce çoktu ve şaşırdım baya kasik agrisi fena bide belime vuruyor biliyorum çok erken ama bende böyleyim işte napcanHmm anladim canim akintin nasil
Amin inşallah canım benim Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. Mucizelere çok inanan biri olarak asla bırakmıyorum dua ediyorum sizler için kendim için inşallah herşey güzel olacak inanıyorumAh canım benim ya.inanki hem fiziksel hemde rûhen acıların birazda olsa dinecek yakında daha iyi hissedeceksin ve en önemlisi asla ümit etmeyi bırakma. İnşallah canım allahım razı olsun senden
Fazla testin varsa yap cnm ben hiç bekleyemezdim :)Yarin 5 gun kalacak kaset test yapsam mi acaba
Aman dikkat et kuzum bende yarın doktora gitcem ağrım var sanırım enfeksiyon olduİyiyim bebeğim eve geldik valla uzanıyom kasıklarımda ağrı var karnımda ağrıyo hiçbirşey yapmıyom sen napıyosun
Sağlık olsun canım üzülme hayırlısıyla sağlıkla tez vakitte olur inşallah. Bende yarın doktora gidicem kasık ağrım var iki gündürCanim ben adet oldum ya sagol sordugun icin sen nasilsin
İnşallah allahin izniyleAmin inşallah canım benim Rabbim hepimizden razı olsun inşallah. Mucizelere çok inanan biri olarak asla bırakmıyorum dua ediyorum sizler için kendim için inşallah herşey güzel olacak inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?