İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kırıklar nerde tam olarak? Benim eşim topuğunu kırdı 11 hafta önce gerçekten zor. Tekrar geçmiş olsun sen kadınsın erkekler gibi miz miz değiliz biz çabuk düzeliriz:)
Kaval kemiğimde parçalı kırıklar var. Ama çok iyi geçti ameliyatım inşallah hemen toparlarım dediğin gibi biz daha dayanıklıyız

Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin
Ayyy canım çok şükür Allah devamını sağlıklı bi şekilde getirsin inşallah haftayada görürsünüz bebeği kuzum sıkma kendini kaç haftalık oldunuz ?

Ayyy canım çok şükür Allah devamını sağlıklı bi şekilde getirsin inşallah haftayada görürsünüz bebeği kuzum sıkma kendini kaç haftalık oldunuz ?
İnşaallah. Sağol darısı isteyen herkese inşaallah. Bugün 6. Haftamız

Kızlaaar benim benim ilişkiden 4 5 gün sonra kasık bel ve sort ağrılarım başlası ve hala devam editor. Reglime 6 gün var ama sırtüstü ve yüzüstü yatamıyorum bel ve sırt ağrım yüzünden sizde de bu belirtiler oldu mu acaba ? Tabi baş dönmelerim ve aşırı uyku halimde var ..

Allah ın dediği olur nasipse cnm ben yeni kürtaj olduğum için bekleme sürem var bende hazır değilim inşallah hepimizin gönlüne göre sağlıkla hayırlı tez zamanda gelmesi için dua ediyorum
Biliyorum canım, ben de zaten birkaç ay ara vericem doğum yaza geldiği için. O yüzden öle yazdım

Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin
Ay canımmne güzel inşallah kalbini de duyar kendini de görürsünüz hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…