- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Allah ın dediği olur nasipse cnm ben yeni kürtaj olduğum için bekleme sürem var bende hazır değilim inşallah hepimizin gönlüne göre sağlıkla hayırlı tez zamanda gelmesi için dua ediyorumAmin canım benimm teşekkür ederim, birlikte olur inşallah
Amin canım benim aminnnİnşallah allahin izniyle
Bebeği doğdu bile :)Ya konu sahibi mi-nick hamile mi acaba bilen var mı?
Aaaa ne güzell :) ben bir yere kadar okudum ama hepsini okuyamadım. Ne zaman doğdu?Bebeği doğdu bile :)
Bayramdan sonra diye kalmış aklımda ama tamda emin değilim.Aaaa ne güzell :) ben bir yere kadar okudum ama hepsini okuyamadım. Ne zaman doğdu?
Nasılsın? Ameliyat oldun mu?Bayramdan sonra diye kalmış aklımda ama tamda emin değilim.
İyiyim çok şükür oldum, taburcu oldum evdeyim 1 ay sonra çıkacak alçım inşallahNasılsın? Ameliyat oldun mu?
Kırıklar nerde tam olarak? Benim eşim topuğunu kırdı 11 hafta önce gerçekten zor. Tekrar geçmiş olsun sen kadınsın erkekler gibi miz miz değiliz biz çabuk düzeliriz:)İyiyim çok şükür oldum, taburcu oldum evdeyim 1 ay sonra çıkacak alçım inşallah
Hadi ya o enfeksiyon berbat bişey benim canımdan can alıyordu git kuzum baksınlar bakalım bende bu sabah test yaptım negatif çıktı bat bugün yada yarın ama gelen giden yok şimdilik @-brc-Aman dikkat et kuzum bende yarın doktora gitcem ağrım var sanırım enfeksiyon oldu
Bende bugun yapacaktim ama sonra vazgectik bat gununu beklicemHadi ya o enfeksiyon berbat bişey benim canımdan can alıyordu git kuzum baksınlar bakalım bende bu sabah test yaptım negatif çıktı bat bugün yada yarın ama gelen giden yok şimdilik @-brc-Kurumus-Maskara Naberr Squid
Kaval kemiğimde parçalı kırıklar var. Ama çok iyi geçti ameliyatım inşallah hemen toparlarım dediğin gibi biz daha dayanıklıyızKırıklar nerde tam olarak? Benim eşim topuğunu kırdı 11 hafta önce gerçekten zor. Tekrar geçmiş olsun sen kadınsın erkekler gibi miz miz değiliz biz çabuk düzeliriz:)
Ayyy canım çok şükür Allah devamını sağlıklı bi şekilde getirsin inşallah haftayada görürsünüz bebeği kuzum sıkma kendini kaç haftalık oldunuz ?Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin
İnşaallah. Sağol darısı isteyen herkese inşaallah. Bugün 6. HaftamızAyyy canım çok şükür Allah devamını sağlıklı bi şekilde getirsin inşallah haftayada görürsünüz bebeği kuzum sıkma kendini kaç haftalık oldunuz ?
Biliyorum canım, ben de zaten birkaç ay ara vericem doğum yaza geldiği için. O yüzden öle yazdımAllah ın dediği olur nasipse cnm ben yeni kürtaj olduğum için bekleme sürem var bende hazır değilim inşallah hepimizin gönlüne göre sağlıkla hayırlı tez zamanda gelmesi için dua ediyorum
Hayırlısı olsun canım, sıkma canını.Hadi ya o enfeksiyon berbat bişey benim canımdan can alıyordu git kuzum baksınlar bakalım bende bu sabah test yaptım negatif çıktı bat bugün yada yarın ama gelen giden yok şimdilik @-brc-Kurumus-Maskara Naberr Squid
Ay canımmne güzel inşallah kalbini de duyar kendini de görürsünüz hayırlısıylaKızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?