İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar az once bulasiklari yikayayim dedim midem asiri bulandi sanki hersey sut kokuyo gibi geldi sutle alakasi yok bulasiklarin ve sabah 11 gibi yemistim simdi inanilmaz acim ki ben gunde 2 ogum yerim bi sabah bi de esim gelince aksam

Kizlar az once bulasiklari yikayayim dedim midem asiri bulandi sanki hersey sut kokuyo gibi geldi sutle alakasi yok bulasiklarin ve sabah 11 gibi yemistim simdi inanilmaz acim ki ben gunde 2 ogum yerim bi sabah bi de esim gelince aksam
Pıtırcığının ayak sesleridir inşallah ben senin yerinde olsam madem çok kaset testin var valla yapardım

bnde de kasık batması bel ağrısı göğüs şişliği var 1 haftadır geçmeyen mide bulantısı ve yanma var 3,5 hafta geçti ilişkiden, eşimde rüyasında kucağına erkek bebek verdiklerini ve adının ömer olduğunu gördüm dedi. mide yanması belirti mi?

Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah eşinin rüyası hayırlara vesile olsun cnm. Kişiden kişiye değişiyor ama bende olmuştu

Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah eşinin rüyası hayırlara vesile olsun cnm. Kişiden kişiye değişiyor ama bende olmuştu
Ay inşallah allah çok aratmadan nasip etsin herkese, bakalım akşama bi test yapıcam ne çıkçak

Lekelenmelerim başladı benimde adet oluyorum kızlar bundan sonra hiçbişekilde belirtiye inanmıcam ve günün geçene kadar test yapmıcam

Lekelenmelerim başladı benimde adet oluyorum kızlar bundan sonra hiçbişekilde belirtiye inanmıcam ve günün geçene kadar test yapmıcam
Belirtiler zaten çok aldatıyor bizi benim bir ay gögüslerim çok ağrımıştı akıntım vardı ama hamile değildim. Bu ay hiçbir belirtim yoktu sadece çok fazla uykum geliyordu buda tek başına belirti olmaz diye düşündüm. Tatile gidicez diye test yaptım silik çıktı sonra gergin tekrarlarım koyulaştı testlerim. Tabi nasip olmadı o ayrı.. Ama belirti strese sokmasın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…