- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
Bazen geç döllenme olabiliyormuş dikkat et cnmHadi ya o enfeksiyon berbat bişey benim canımdan can alıyordu git kuzum baksınlar bakalım bende bu sabah test yaptım negatif çıktı bat bugün yada yarın ama gelen giden yok şimdilik @-brc- @Kurumus-MaskaraNaberr Squid
Karından bakıldığı için kese görünüyor cnm haftaya mercimeğinizi görürsünüz inşallah:)Kızlar minicik kesesini gördük. İnşaallah haftayada kendisini ve kalp atışlarını görürüz. Karından baktığı için bebeği görmedi. Bizim için dua edin
İnşallah nasipse canım dualar dualarla kabul olurmuş hayırlı sağlıklı bebişlerimiz mutlu günlere erişmek nasip olur inşallahBiliyorum canım, ben de zaten birkaç ay ara vericem doğum yaza geldiği için. O yüzden öle yazdım
Pıtırcığının ayak sesleridir inşallah ben senin yerinde olsam madem çok kaset testin var valla yapardımKizlar az once bulasiklari yikayayim dedim midem asiri bulandi sanki hersey sut kokuyo gibi geldi sutle alakasi yok bulasiklarin ve sabah 11 gibi yemistim simdi inanilmaz acim ki ben gunde 2 ogum yerim bi sabah bi de esim gelince aksam
Ya bu ayin basinda bat gunu yapacam diye kendime soz vermistim o yuzden yapasım gelmiyo sanki yaparsam negatif olacajPıtırcığının ayak sesleridir inşallah ben senin yerinde olsam madem çok kaset testin var valla yapardım
İnşaallah inşaallahAy canımmne güzel inşallah kalbini de duyar kendini de görürsünüz hayırlısıyla
İnşaallah inşaallah.Karından bakıldığı için kese görünüyor cnm haftaya mercimeğinizi görürsünüz inşallah:)
Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah eşinin rüyası hayırlara vesile olsun cnm. Kişiden kişiye değişiyor ama bende olmuştubnde de kasık batması bel ağrısı göğüs şişliği var 1 haftadır geçmeyen mide bulantısı ve yanma var 3,5 hafta geçti ilişkiden, eşimde rüyasında kucağına erkek bebek verdiklerini ve adının ömer olduğunu gördüm dedi. mide yanması belirti mi?
Ay inşallah allah çok aratmadan nasip etsin herkese, bakalım akşama bi test yapıcam ne çıkçakRabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah eşinin rüyası hayırlara vesile olsun cnm. Kişiden kişiye değişiyor ama bende olmuştu
Olumlu düşün ufacık bi stres ve olumsuz düşünce yapma kendine olumlu düşünelim sağlıkla gelmesi için dua edelimYa bu ayin basinda bat gunu yapacam diye kendime soz vermistim o yuzden yapasım gelmiyo sanki yaparsam negatif olacaj
Aminnn. Akşama yapma cnm sabah ilk idrarınla yapAy inşallah allah çok aratmadan nasip etsin herkese, bakalım akşama bi test yapıcam ne çıkçak
öyle mi çıkmaz mı ki eşimde sabırsızlıkla bekliyoAminnn. Akşama yapma cnm sabah ilk idrarınla yap
Umarım yapmaz canım. Bu arada üzülme canım bir sonraki ay bebiş olur inşallah.O zaman benimde normalde ağrılı geçiyo banada çok fazla ağrı yapmaz heralde aslan pençesiSquid
Belirtiler zaten çok aldatıyor bizi benim bir ay gögüslerim çok ağrımıştı akıntım vardı ama hamile değildim. Bu ay hiçbir belirtim yoktu sadece çok fazla uykum geliyordu buda tek başına belirti olmaz diye düşündüm. Tatile gidicez diye test yaptım silik çıktı sonra gergin tekrarlarım koyulaştı testlerim. Tabi nasip olmadı o ayrı.. Ama belirti strese sokmasın seniLekelenmelerim başladı benimde adet oluyorum kızlar bundan sonra hiçbişekilde belirtiye inanmıcam ve günün geçene kadar test yapmıcam
Belki çıkar ama ben denediğimde sabah çıkan test akşam çıkmadı beklemiş ve sıvı alınmamış idrarda hormon çok çıkıyor. O yüzden testte bile sabah ilk idrarla yazıyor cnmöyle mi çıkmaz mı ki eşimde sabırsızlıkla bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?