İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Lekelenmelerim başladı benimde adet oluyorum kızlar bundan sonra hiçbişekilde belirtiye inanmıcam ve günün geçene kadar test yapmıcam
Deme zuzu ya üzülmemek elde değil ama napalım stres yaramıyor kafamıza takmayalım. Bende bugün doktora gittim ya idrar yolu enfeksiyonu çıktı hcg hormonum 11 küsür çıktı hala sıfırlanmamış 1 ekime kadar sıfırlanması gerekiyor tekrar test yapılacak diyor

Lekelenmelerim başladı benimde adet oluyorum kızlar bundan sonra hiçbişekilde belirtiye inanmıcam ve günün geçene kadar test yapmıcam
Canim uzulme hersey piskolojik ben kan testi verdigim aksam hastalandim ben iki hamilelik gecirdim ikisindede oncesinde hic bir helirtim yoktu zaten aslinda olmasi da imkansiz belirtileri beta hcg hormonu salgilanmasindan yasiyoruz o da zten anca adet gunun gecince belli bi seviyeye ulasiyo kendini rahat birak bisi arama ben artik oyle yapicaM

Bata 4 gun kala test. Yaptım negatifti Bugun son Yarın adet olmam gerekiyor cunki iki gündür bulantım var hafif ara ara kasiklarda ağrım var adet belirtisi de olabilir tabii adet oncesi bulantım olur zaten ama bu ay hic karın ağrısı ve bel ağrım olmadı son bi hafta bel ağrımdan duramazdım yarın gelecek mi büyük merakla bekliyorum 5 6 aydır deniyoruz ins hayırlısıysa bu ay tutmustur ya her ay beklemek çok stresli

Kizlar birde carpinti oluyor bende belirti mi bu biliyor musunuz? Resmen kalbimin degisik attigini hissediyorum sanki disari cikacak gibi sonra geciyo

Kızlar bende bayadır yazmadım az ara vereyim dedim gerçekten aslında çok faydalı paylaşımlar yapıyoruz burda ama bir yandan da birbirimizi fazla ümitlendiriyoruz ister istemez bu ay adet bittiği 6. Gün başladık 2 günde bir ilişkiye bat a 10 var gene ben hiç bir şey hissetmiyorum ve biraz rahatlayın kızlar gerçekten kendinizi kasmayın ben geçen ay ilk deneme olduğu için baya heyecanlıydım bu ay baya bi saldım adetimiz geçmeden gerçekten test yapmayın bekleyin varsa zaten sizinledir ve günü gelince çift çizgi çıkacaktır beynimiz öyle bir şey ki ve o kadar odaklanıyoruz ki olmayan belirtileri yaşıyoruz ben geçen ay hiç kasık ağrısı yaşamadım mesela testi yapıp negatifi gördüğüm an kasıklarım ağrımaya başladı akşamına da adet oldum göğüs uçlarının koyulaştığını falan bile düşünüyordum yani öyle görüyordum düşündükçe beynimiz oyun oynuyor resmen

Umarım yapmaz canım. Bu arada üzülme canım bir sonraki ay bebiş olur inşallah.
Yok canım bu sefer çok etkilenmedim adet oldum diye bitek eşime söylerken gözlerim doldu o kadar çünkü oda bu ay bişeyler var gibi hissetmişti o yüzden onun haricinde iyiyim sökülmesini bekliyorum

Yok canım bu ay bende hiç bişey yoktu belirti falan hiç aramadım rahattım o yüzden çevremdekiler sen hamilesin dediler ben inanmadım bugün test yaptım gelmeyince bide lekelenme falan olmayınca soru işareti oldu kafamda akşama zaten lekelenme başladı bu ay rahattım zaten 3. Günü doktora gidicem hormon tahlili yaptırcam bakalım kiloda vermeye başladım kistler ne alemde bakalım bi sanada çok geçmiş olsun kuzum Allah’ım bidaha yaşatmasın inşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin

Yok canım bu sefer çok etkilenmedim adet oldum diye bitek eşime söylerken gözlerim doldu o kadar çünkü oda bu ay bişeyler var gibi hissetmişti o yüzden onun haricinde iyiyim sökülmesini bekliyorum
Ay o duyguyu biliyorum ben ne zaman eşime söylesem hep aynı ifade yüzünde. Zorla gülümsüyormuş gibi hımm anladım demesi gerçekten eşim o kadar istiyorki ben asla kafama takmıyorum ama eşimin bu kadar istemeside etkiliyor olabilir mi? İki tarafında rahat olması lazım bence psikolojikmen.

Yok be canım bitek eşime adet oldum derken üzüldüm o kadar ben alışmışım 1 senede bu sefer çok etkilemedi. Hadi ya ama kürtaj oldun kuzum nasıl sıfırlanmamış ki ya inşallah sıfırlansın ekime kadar kuzum kendini sıcak tut bilmediğin pis tuvaletlere girme ped koycağın zaman iyisini al ki dokunmasın bide duştayken orana su tutma yukardan yıka tatlım

Yok kuzum sakinim bu ay iyiyim zaten belirti olsada olmasada test yapmıcam ne zaman adetimi geçer öyle yaparım boşuna para gidiyor ya bu arada desteğiniz için çokkk teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız:)))

Benim eşim rahat gibi gözüküyor ama aslında oda stresli oluyo adet olduğumu söylerken hemen yüzü asılıyo dün bide yoldan gelirken elini karnıma koyup gülümsemişti kötü oldum ya aslında ben bu ay çok rahattım bekliyodum yani adet olcam diye ama inşallah yakın zamanda meleklerimiz gelirde artık eşlerimizinde yüzü güler

Benim esimde hic takmiyor bu konuyu ben belirtilerimi soyluyorum mesela usutmussundur diyor ya da yorgunluktandir hic hamilelige yormaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…