- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Deme zuzu yaLekelenmelerim başladı benimde adet oluyorum kızlar bundan sonra hiçbişekilde belirtiye inanmıcam ve günün geçene kadar test yapmıcam
Canim uzulme hersey piskolojik ben kan testi verdigim aksam hastalandim ben iki hamilelik gecirdim ikisindede oncesinde hic bir helirtim yoktu zaten aslinda olmasi da imkansiz belirtileri beta hcg hormonu salgilanmasindan yasiyoruz o da zten anca adet gunun gecince belli bi seviyeye ulasiyo kendini rahat birak bisi arama ben artik oyle yapicaMLekelenmelerim başladı benimde adet oluyorum kızlar bundan sonra hiçbişekilde belirtiye inanmıcam ve günün geçene kadar test yapmıcam
Canim naptin test yapcaktin yaptinmiKizlar az once bulasiklari yikayayim dedim midem asiri bulandi sanki hersey sut kokuyo gibi geldi sutle alakasi yok bulasiklarin ve sabah 11 gibi yemistim simdi inanilmaz acim ki ben gunde 2 ogum yerim bi sabah bi de esim gelince aksam
Bat gununu beklemeye karar verdim canim erken geldi test icinCanim naptin test yapcaktin yaptinmi
Hayirlisi olsun canim icin nasil rahat etcekse oyle yapBat gununu beklemeye karar verdim canim erken geldi test icin
Canim o bir belirti ama bu kadar erken olmasi normal mi bilmiyorumKizlar birde carpinti oluyor bende belirti mi bu biliyor musunuz? Resmen kalbimin degisik attigini hissediyorum sanki disari cikacak gibi sonra geciyo
Size sorduktan sonra baktim hamileligin ilk aylarinda oluyormus vucut alisana kadarCanim o bir belirti ama bu kadar erken olmasi normal mi bilmiyorum
Aynen canim oluyo aslinda cok dusunmemek lazim boyle cocuga sartlaniyoruz yumurtlama donemnden sonra hersey bitmis gibi geliyo bekle Allah bekleSize sorduktan sonra baktim hamileligin ilk aylarinda oluyormus vucut alisana kadar
Evet ya en kötüsü bu ay kesin hamileyim deyip adet olmakAynen canim oluyo aslinda cok dusunmemek lazim boyle cocuga sartlaniyoruz yumurtlama donemnden sonra hersey bitmis gibi geliyo bekle Allah bekle
Yok canım bu sefer çok etkilenmedim adet oldum diye bitek eşime söylerken gözlerim doldu o kadar çünkü oda bu ay bişeyler var gibi hissetmişti o yüzden onun haricinde iyiyim sökülmesini bekliyorumUmarım yapmaz canım. Bu arada üzülme canım bir sonraki ay bebiş olur inşallah.
Yok canım bu ay bende hiç bişey yoktu belirti falan hiç aramadım rahattım o yüzden çevremdekiler sen hamilesin dediler ben inanmadım bugün test yaptım gelmeyince bide lekelenme falan olmayınca soru işareti oldu kafamda akşama zaten lekelenme başladı bu ay rahattım zaten 3. Günü doktora gidicem hormon tahlili yaptırcam bakalım kiloda vermeye başladım kistler ne alemde bakalım bi sanada çok geçmiş olsun kuzum Allah’ım bidaha yaşatmasın inşallah vaktinde hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsinBelirtiler zaten çok aldatıyor bizi benim bir ay gögüslerim çok ağrımıştı akıntım vardı ama hamile değildim. Bu ay hiçbir belirtim yoktu sadece çok fazla uykum geliyordu buda tek başına belirti olmaz diye düşündüm. Tatile gidicez diye test yaptım silik çıktı sonra gergin tekrarlarım koyulaştı testlerim. Tabi nasip olmadı o ayrı.. Ama belirti strese sokmasın seni
Ay o duyguyu biliyorum ben ne zaman eşime söylesem hep aynı ifade yüzünde. Zorla gülümsüyormuş gibi hımm anladım demesi gerçekten eşim o kadar istiyorki ben asla kafama takmıyorum ama eşimin bu kadar istemeside etkiliyor olabilir mi? İki tarafında rahat olması lazım bence psikolojikmen.Yok canım bu sefer çok etkilenmedim adet oldum diye bitek eşime söylerken gözlerim doldu o kadar çünkü oda bu ay bişeyler var gibi hissetmişti o yüzden onun haricinde iyiyim sökülmesini bekliyorum
Yok be canım bitek eşime adet oldum derken üzüldüm o kadar ben alışmışım 1 senede bu sefer çok etkilemedi. Hadi ya ama kürtaj oldun kuzum nasıl sıfırlanmamış ki ya inşallah sıfırlansın ekime kadar kuzum kendini sıcak tut bilmediğin pis tuvaletlere girme ped koycağın zaman iyisini al ki dokunmasın bide duştayken orana su tutma yukardan yıka tatlımDeme zuzu yaüzülmemek elde değil ama napalım stres yaramıyor kafamıza takmayalım. Bende bugün doktora gittim ya idrar yolu enfeksiyonu çıktı hcg hormonum 11 küsür çıktı hala sıfırlanmamış 1 ekime kadar sıfırlanması gerekiyor tekrar test yapılacak diyor
Yok kuzum sakinim bu ay iyiyim zaten belirti olsada olmasada test yapmıcam ne zaman adetimi geçer öyle yaparım boşuna para gidiyor ya bu arada desteğiniz için çokkk teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız:)))Canim uzulme hersey piskolojik ben kan testi verdigim aksam hastalandim ben iki hamilelik gecirdim ikisindede oncesinde hic bir helirtim yoktu zaten aslinda olmasi da imkansiz belirtileri beta hcg hormonu salgilanmasindan yasiyoruz o da zten anca adet gunun gecince belli bi seviyeye ulasiyo kendini rahat birak bisi arama ben artik oyle yapicaM
Benim eşim rahat gibi gözüküyor ama aslında oda stresli oluyo adet olduğumu söylerken hemen yüzü asılıyo dün bide yoldan gelirken elini karnıma koyup gülümsemişti kötü oldum ya aslında ben bu ay çok rahattım bekliyodum yani adet olcam diye ama inşallah yakın zamanda meleklerimiz gelirde artık eşlerimizinde yüzü gülerAy o duyguyu biliyorum ben ne zaman eşime söylesem hep aynı ifade yüzünde. Zorla gülümsüyormuş gibi hımm anladım demesi gerçekten eşim o kadar istiyorki ben asla kafama takmıyorum ama eşimin bu kadar istemeside etkiliyor olabilir mi? İki tarafında rahat olması lazım bence psikolojikmen.
Benim esimde hic takmiyor bu konuyu ben belirtilerimi soyluyorum mesela usutmussundur diyor ya da yorgunluktandir hic hamilelige yormazBenim eşim rahat gibi gözüküyor ama aslında oda stresli oluyo adet olduğumu söylerken hemen yüzü asılıyo dün bide yoldan gelirken elini karnıma koyup gülümsemişti kötü oldum ya aslında ben bu ay çok rahattım bekliyodum yani adet olcam diye ama inşallah yakın zamanda meleklerimiz gelirde artık eşlerimizinde yüzü güler
Bence Biz üzülmeyelim diye öyle söylüyolar kuzum ben bunu bugün daha iyi anladımBenim esimde hic takmiyor bu konuyu ben belirtilerimi soyluyorum mesela usutmussundur diyor ya da yorgunluktandir hic hamilelige yormaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?