İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Amin canım Rabbim herkesin gönlündeki duayı kabul etsin inşallah

Bende anlamadım canım ben çok depresif bir dönem geçiriyorum belki o yüzden sıfırlanmadı bilmiyorum. Eşim göreve gitti kürtajımdan bir hafta sonra ve hala yalnızım cnm destek çok önemli gerçekten. Saolasın canım benim pimpirik olduğum için başına geliyor diyorlar çok dikkat ediyorum ama oluyor zuzu ya. Ekim 1 de sıfırlanır inşallah bakalım. Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah kuzum

Bugün tam anlamıyla regl oldum kızlar hayırlısı böyleymiş napalım

Ay kıyamam sana ya aynı yerlerde olsaydık ben seni hiç yalnız bırakmazdım canım benim :) ama eş desteği farklı arkadaş desteği farklı anladığım kadarıyla eşin asker oda senin yanında olmak isterdi ama gitmek zorunda kalmış sende takma kafana biraz akışına bırak herşey olcağına varır kuzum sadece hcgnin sıfırlanmaması kafamı kurcaladı ekime kadar sıfırlanmassa bişey yapcaklar mı ?

İyi canım regl oldum ağrım var ve hiç tadım tuzum yok :/ sen nasılsın ?
Hadi ya? Olsun kuzum gelecek aylar bizim :) biliyorum üzülmedin sen çok güçlü bir kadınsın. Günü ve zamanı gelince göreceksin çift çizgiyi. Bende iyiyim çok şükür yum günleri değerlendirdik ve bekliyoruz :) bakalım ne olacak. Oldu oldu olmadi uzun bir süre korunucam tabi eşim hain planlar yapmazsa,beyefendi beni gizlice hamile birakacakmis eğer ben kendim istemezsem

Belki çıkar ama ben denediğimde sabah çıkan test akşam çıkmadı beklemiş ve sıvı alınmamış idrarda hormon çok çıkıyor. O yüzden testte bile sabah ilk idrarla yazıyor cnm
Bilmiyordum çok teşekkr ettim . Dün akşam heyecandan bekleyemedik yaptık ama bişi yoktu

Benim bata 6 gün var dün erken gebelik test yaptım negatifti ovulasyon ne zaman koyulaşıyor bari bir de ovulasyon yapayım

Zuzum ya Allah razı olsun. Hiç bişey demedi sıfırlanmazsa gel dedi. Sağlık ocağında çalışan ebe hemşireyi gördüm sıfırlanmazsa hormon ilacı verir dedi

Haydi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…