- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Geçmiş olsun zuzum üzülme lütfenBugün tam anlamıyla regl oldum kızlar hayırlısı böyleymiş napalım
Çok şükür canımcımcım iyi diyelim hep iyi olalım inşallah. Sen nasılsınKizlar nasılsınız ?
Kendiliğinden sıfırlansın inşallah o zaman kuzumZuzum ya Allah razı olsun. Hiç bişey demedi sıfırlanmazsa gel dedi. Sağlık ocağında çalışan ebe hemşireyi gördüm sıfırlanmazsa hormon ilacı verir dedi
Yok be kuzum alıştım artık gerçekten bişey hissetmiyorum yani nasip kısmet bakalımGeçmiş olsun zuzum üzülme lütfen
Maşallah hadi inş cnm tebriklerKizlar test yaptim hamileyim galiba silik cizgi ama var eminim
Kız niye korkuyorsun ki? Evet biliyorum üzülüyorsun ama her ayda deneme şansın var onun icin ne kadar erken öğrenirsen biseyleri o kadar iyidir bence :)Iyiyim canim sen nasılsın sadece goguslerim hala sis ve inanilmaz acikiyorum ama test yapmaya korkuyorum kaldi 4 gun
Yaptim silik cizgi cikti :)Kız niye korkuyorsun ki? Evet biliyorum üzülüyorsun ama her ayda deneme şansın var onun icin ne kadar erken öğrenirsen biseyleri o kadar iyidir bence :)
Biliyordum ben vallahi biliyordum bu ay hamile kalacağınıYaptim silik cizgi cikti :)
Ben daha net goruyorum canim cok mutluyum yaYa inanamıyorummmmmmmmNaberr lutfen doğru gördüğümü söyleeee
İyiyim canim benim sağolÇok şükür canımcımcım iyi diyelim hep iyi olalım inşallah. Sen nasılsın
Çok şükür rabbime bu günleride gördük :) napicansin simdi? Ve bizimle paylaştığın için teşekkürlerBen daha net goruyorum canim cok mutluyum ya
Ne demek canim esime soylesem mi gelince daha net olunca mi soylesemÇok şükür rabbime bu günleride gördük :) napicansin simdi? Ve bizimle paylaştığın için teşekkürler
Canım gerçekten karismak gibi olmasin ama kan tahlili yaptirman mümkün mü şimdi? Rakamları gör sonra söylesen? Ben ilkinde beta hcg baktirdim öyle söyledimNe demek canim esime soylesem mi gelince daha net olunca mi soylesem
Canim suanda gidemem zaten saglikocaginda 10a kadar aliyorlarCanım gerçekten karismak gibi olmasin ama kan tahlili yaptirman mümkün mü şimdi? Rakamları gör sonra söylesen? Ben ilkinde beta hcg baktirdim öyle söyledim
Hadi ya. O zaman yüreğinden nasıl geçiyorsa öyle yap valla :) tadını çıkartCanim suanda gidemem zaten saglikocaginda 10a kadar aliyorlar
Ay gelince verecem testi elineHadi ya. O zaman yüreğinden nasıl geçiyorsa öyle yap valla :) tadını çıkart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?