- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
En güzeliAy gelince verecem testi eline
Baya agladim ilk gorunce ve 4 gun var daha bata silik çıkması normal demiEn güzelibu ne diyecek sende test diyeceksin boş boş bakacak hamileyim diyeceksin inanmayacak sonra sarilirsiniz büyük ihtimal sen ağlarsın buda gercek mi bu ya diye tekrar sorar
Çok normal canım hatta adetten 1-2 hafta sonra anca diğeri gibi koyulaşır telaş yapma :) bende ilkinde çok agladimBaya agladim ilk gorunce ve 4 gun var daha bata silik çıkması normal demi
Hayırlı olsun canım ne kadardr deniyordnz belirtin var miydi :)Ben daha net goruyorum canim cok mutluyum ya
Sagol canim 9 ay oldu belirtiHayırlı olsun canım ne kadardr deniyordnz belirtin var miydi :)
Maşallah inan kendim kadar çok sevindim sayfayı sonuna kadar okuyayım diye beklerken bi taraftandan seni merak ediyordum Rabbim sağlıkla devamını getirip kucağına almayı nasip etsin bize de dua edinAslinda gercekte daha belirgin ama telefonda bu kadar cikiyo Eki Görüntüle 2189982
Cok tesekkur ederim en kisa zamanda seninde 2.cizgini goruruz umarımMaşallah inan kendim kadar çok sevindim sayfayı sonuna kadar okuyayım diye beklerken bi taraftandan seni merak ediyordum Rabbim sağlıkla devamını getirip kucağına almayı nasip etsin bize de dua edin
:) ne zamandir bunu görmek istiyordum masallah rabbim saklasin nazardan inşallah sağlıkla gelir evladın
Allah tamamına erdirsin cnm insSagol canim 9 ay oldu belirti
Goguslerde sisme acima tamaminda
Kasiklarda uyusuma karincalanma
Nabiz artisi carpinti
Koku hassasiyeti
Sagol canim burda hep birbirimize destek olduk iyi ki varsiniz hepiniz:) ne zamandir bunu görmek istiyordum masallah rabbim saklasin nazardan inşallah sağlıkla gelir evladın
Sagol canim darisi basinaAllah tamamına erdirsin cnm ins
Ins bklm dayanabilirsem bi hafta sonra tahlil vercem ben gelmezseSagol canim darisi basina
Sende iyi ki varsın canım :) son bat ne zamandi?Sagol canim burda hep birbirimize destek olduk iyi ki varsiniz hepiniz
25 AğustosSende iyi ki varsın canım :) son bat ne zamandi?
Doğum haziranin 1 de gösteriyor25 Ağustos
Aynen canim yaz bebesi olacak :)Doğum haziranin 1 de gösteriyor
Ay hadi bakalım:) sağlıklı olsundaAynen canim yaz bebesi olacak :)
Aynen canim en onemlisi o zaten saglikli olmasiAy hadi bakalım:) sağlıklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?