aminnn inşallah canım ama benim önce adet olmam lazım ki kürtajdan sonra daha adet olmadımCok tesekkur ederim en kisa zamanda seninde 2.cizgini goruruz umarım
Cok sagol canim ya bende cok mutluyum umarım kanda da cikarNaberr yaaaaa inanmıyorum çookkkkkkkkkkk sevindim ya gerçekten bak Allahım çok şükür ya :) valla bayağı net çizgiler canım benim hayırlısıyla değeri de gör sıkı sıkı tutunsun bebişin sana sakın ağır iş yapma bak dikkat er kendine hadi hayırlısı olsun canımmm :)))
Çıkar bence canım ne zaman kan verceksin?Cok sagol canim ya bende cok mutluyum umarım kanda da cikar
Bilmiyorum ki canim bat gunu versem net olsa diyorumÇıkar bence canım ne zaman kan verceksin?
O zaman gün gün her sabah koyulaşmasına bakarsın kuzum bat günüde kan verdin mi daha net olur dediğin gibi ama yinede sen bilirsin nasıl istiyosan öyle yapBilmiyorum ki canim bat gunu versem net olsa diyorum
Bat ne zmn cnmBilmiyorum ki canim bat gunu versem net olsa diyorum
Geçmiş olsun canım aman aman iyi olun dualarım sizinle:) iyiyim valla adet oldum bugünde sabahtan beri yatıyorum kuzum ağrının geçmesini bekliyorum öyle yani herşey bildiğin gibikızlarr ıyıyım ıyıyim dii eti sorunları yasıyorum ama suan dha ıyıym. bebiş faln da ıyı sagolun sızler nasılsınızz ?Kurumus-Maskara @Mirketcik Genc_evli
22 eylulBat ne zmn cnm
Kızlar selam çok uzuntuluyum doktordan geldim.Bebegimin kalp atışı durmuş kürtaj dedi çok üzgünüm22 eylul
Amin inşallah kuzumKendiliğinden sıfırlansın inşallah o zaman kuzum
Canim cok uzuldum ya gecmis olsun hemen mi olacaksınKızlar selam çok uzuntuluyum doktordan geldim.Bebegimin kalp atışı durmuş kürtaj dedi çok üzgünüm
Yaşasınnnn@MirketcikGenc_evli Sultansusultansu @Gamzelikiziniz kizlar nerdesiniz bakin Naberr hamileee duyduk duymadik demeyin
Ah canım benim ya çok normal tabiki zaten diğer çizgi kadar net olmuyorBaya agladim ilk gorunce ve 4 gun var daha bata silik çıkması normal demi
Canım kutuya koy kurdele bağla ömürlük misafirimiz gelecek bu da onun hediyesi diye söyle :)Ay gelince verecem testi eline
Canım benim üzül ağla atma içine ben daha yeni yaşadım acımı yok saydım baktım ki olmuyor saldım kendimi kimseyi dinleme lütfen konuşmak istemiyorsan konuşma açma telefonlarını. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah çok geçmiş olsun.Kızlar selam çok uzuntuluyum doktordan geldim.Bebegimin kalp atışı durmuş kürtaj dedi çok üzgünüm
Doktor yarın hemen dedi ben şaşkınim bilmiyorum Allah razı olsunCanim cok uzuldum ya gecmis olsun hemen mi olacaksın
Sende iyki varsın cnm iyi dayandın ama beklediğine değdi çokkk sevindim. Bu hormon iki günde bir ikiye katlanıyor canım test yaparak koyulaşmayı ve çizginin çıkma süresini görmek istiyorsan iki günde bir yap ziyan olmasın testlerinSagol canim burda hep birbirimize destek olduk iyi ki varsiniz hepiniz
Yaa hayr böyle bişey olmasının!!!Kızlar selam çok uzuntuluyum doktordan geldim.Bebegimin kalp atışı durmuş kürtaj dedi çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?