İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Naberr yaaaaa inanmıyorum çookkkkkkkkkkk sevindim ya gerçekten bak Allahım çok şükür ya :) valla bayağı net çizgiler canım benim hayırlısıyla değeri de gör sıkı sıkı tutunsun bebişin sana sakın ağır iş yapma bak dikkat er kendine hadi hayırlısı olsun canımmm :)))

Cok sagol canim ya bende cok mutluyum umarım kanda da cikar

kızlarr ıyıyım ıyıyim dii eti sorunları yasıyorum ama suan dha ıyıym. bebiş faln da ıyı sagolun sızler nasılsınızz ? Kurumus-Maskara @Mirketcik Genc_evli
Geçmiş olsun canım aman aman iyi olun dualarım sizinle:) iyiyim valla adet oldum bugünde sabahtan beri yatıyorum kuzum ağrının geçmesini bekliyorum öyle yani herşey bildiğin gibi

Kızlar selam çok uzuntuluyum doktordan geldim.Bebegimin kalp atışı durmuş kürtaj dedi çok üzgünüm
Canım benim üzül ağla atma içine ben daha yeni yaşadım acımı yok saydım baktım ki olmuyor saldım kendimi kimseyi dinleme lütfen konuşmak istemiyorsan konuşma açma telefonlarını. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah çok geçmiş olsun.

Sagol canim burda hep birbirimize destek olduk iyi ki varsiniz hepiniz
Sende iyki varsın cnm iyi dayandın ama beklediğine değdi çokkk sevindim. Bu hormon iki günde bir ikiye katlanıyor canım test yaparak koyulaşmayı ve çizginin çıkma süresini görmek istiyorsan iki günde bir yap ziyan olmasın testlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…