Çok sağolun canım kimseye söylemedim söylemek istemiyorum usul usul kürtaj Olcam gelcem hemen toparlanmam lazım iki kızım var okula gidiyorlar ağlıyorum soruyorlar açıklayamiyorum çok üzgünüm cokCanım benim üzül ağla atma içine ben daha yeni yaşadım acımı yok saydım baktım ki olmuyor saldım kendimi kimseyi dinleme lütfen konuşmak istemiyorsan konuşma açma telefonlarını. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah çok geçmiş olsun.
Gördüm bende inşaallah vardır.Aslinda gercekte daha belirgin ama telefonda bu kadar cikiyo Eki Görüntüle 2189982
Malesef doktorun yanında zor tuttum kendimi ama içimde hep kötü bir his vardı hayırlısı olsunYaa hayr böyle bişey olmasının!!!
Birşey sorabilirmiyim sizdemi kürtaj oldunuzCanım benim üzül ağla atma içine ben daha yeni yaşadım acımı yok saydım baktım ki olmuyor saldım kendimi kimseyi dinleme lütfen konuşmak istemiyorsan konuşma açma telefonlarını. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah çok geçmiş olsun.
Başka doktora da görün kuzm ne olr bi doktorla kalma öyle Allahım bol sabır versin yaa artık düşük haberi bebeğin karnında ölme haberi almak istemyormmm ya Rabbim kimseye yaşatmasın artık bu 2 senedir doğrudan cok düşük haberi aldım bende kendimde dahilMalesef doktorun yanında zor tuttum kendimi ama içimde hep kötü bir his vardı hayırlısı olsun
Altan ultrason la baktı ne bileyim kafam çok karışık çokBaşka doktora da görün kuzm ne olr bi doktorla kalma öyle Allahım bol sabır versin yaa artık düşük haberi bebeğin karnında ölme haberi almak istemyormmm ya Rabbim kimseye yaşatmasın artık bu 2 senedir doğrudan cok düşük haberi aldım bende kendimde dahil
Çok iyi yapmışsın cnm benim eşim beni dinlemedi kalp atışını duyduktan sonra söyleyelim diye yalvardım ama anlamadı çok yıprandım olan bana oldu üzüldüğümle kaldım. Bak ne güzel iki tane meleğin varmış maaşallah Rabbim acılarını göstermesin şükredelim bu bizim imtihanımız verende alanda mevlam benim ilk bebeğimdi nasip olmadı ama isyan etmedim neden ben demedim sitem etme o hataya düşmeyelim dua edelim Rabbim sana genişlik sabır versin bir şeyi vermiyorsa yaradan ne olursa olsun sabrımızla daha güzelini vereceği içindir.Çok sağolun canım kimseye söylemedim söylemek istemiyorum usul usul kürtaj Olcam gelcem hemen toparlanmam lazım iki kızım var okula gidiyorlar ağlıyorum soruyorlar açıklayamiyorum çok üzgünüm cok
Ya Bi kere sana alttan muayene yapmaması lzm ilk haftada belki bakla ama 9. Haftada bklmazAltan ultrason la baktı ne bileyim kafam çok karışık çok
Evet cnm 31 Ağustos’ta oldum. 7+3 te kalp atışını dinlemek için gitmiştik 5+5 te gelişimi durmuşBirşey sorabilirmiyim sizdemi kürtaj oldunuz
İnşallah canım amin sağol Allah razı olsunÇok iyi yapmışsın cnm benim eşim beni dinlemedi kalp atışını duyduktan sonra söyleyelim diye yalvardım ama anlamadı çok yıprandım olan bana oldu üzüldüğümle kaldım. Bak ne güzel iki tane meleğin varmış maaşallah Rabbim acılarını göstermesin şükredelim bu bizim imtihanımız verende alanda mevlam benim ilk bebeğimdi nasip olmadı ama isyan etmedim neden ben demedim sitem etme o hataya düşmeyelim dua edelim Rabbim sana genişlik sabır versin bir şeyi vermiyorsa yaradan ne olursa olsun sabrımızla daha güzelini vereceği içindir.
Sanada çok geçmiş olsun canimEvet cnm 31 Ağustos’ta oldum. 7+3 te kalp atışını dinlemek için gitmiştik 5+5 te gelişimi durmuş
Amin hepimizden razı olsun Rabbim inşallah içine atma bizimle paylaşabilirsin her zaman elimden elimizden geldiğince destek oluyoruz birbirimize inan burda gönlü güzel insanlar olmasa atlatamazdım senden de hepsinden de Allah razı olsunİnşallah canım amin sağol Allah razı olsun
Canım çok geçmiş olsun. Zor bir durum kendim yaşadım bilirim,benimki 11 haftalikti durdunda kürtaja yetişemeden evde düşürdüm. Zor ama toparlanacaksın allahin izniyle vardır bunda da bir hayırDoktor yarın hemen dedi ben şaşkınim bilmiyorum Allah razı olsun
Normalde ultrasonda 6+4 çıktı 2 hafta önce 5+1 di kalbi durmuş dediYa Bi kere sana alttan muayene yapmaması lzm ilk haftada belki bakla ama 9. Haftada bklmaz
Sağol canım Allah razı olsun sizede Allah sabır versinCanım çok geçmiş olsun. Zor bir durum kendim yaşadım bilirim,benimki 11 haftalikti durdunda kürtaja yetişemeden evde düşürdüm. Zor ama toparlanacaksın allahin izniyle vardır bunda da bir hayır
Çok sağolun Allah razı olsun hissetmişti. Kötü birşeyler olduğunu ama insan yinede konduramyorAmin hepimizden razı olsun Rabbim inşallah içine atma bizimle paylaşabilirsin her zaman elimden elimizden geldiğince destek oluyoruz birbirimize inan burda gönlü güzel insanlar olmasa atlatamazdım senden de hepsinden de Allah razı olsun
Çoktan mı durmuş kalbiNormalde ultrasonda 6+4 çıktı 2 hafta önce 5+1 di kalbi durmuş dedi
Tam olarak öyle demedi ilk konturolde 5+1 di tam iki hafta sonra 7+1 olmasi gerekirken 6+4 günlüktü herhalde gelismediÇoktan mı durmuş kalbi
Bende kürtajda korkuyorum .Canım çok geçmiş olsun. Zor bir durum kendim yaşadım bilirim,benimki 11 haftalikti durdunda kürtaja yetişemeden evde düşürdüm. Zor ama toparlanacaksın allahin izniyle vardır bunda da bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?