İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Nasıl bir süreç agrilimi oluyor .
Ben yüreğimin acısından vücudumun acısını hiç anlamadım ama süreci anlatayım. Yatış yapıyorlar alttan iki fitil atıyorlar ağızdan hap veriyorlar aç karna gidiyorsun iki yudum suyla hapı içmeni istiyorlar ben ayağa kalkmadım o fitiller sana sancı veriyormuş bende olmadı söyledikleri vakit dolunca ameliyathaneye alıp uyutuyorlar gözünü açtığında işlem bitmiş oluyor 15 dk sürmüş gidişim gelişim eşim öyle söyledi. Sonra iki saat bişey yiyip içmek yasak narkoz aldığın için ağrın artıyor ağrı olunca söylüyorsun kalçadan iğne yapıyorlar yarım saate ağrın geçiyor bi süre kanaman oluyor ped takman gerekiyor iki gün sırt üstü yat bir hafta iş yapma dediler ama ben yatmadım dinlenmedim genelde işimi yapıp oturdum çok zor değil adet aşırısı gibi arada ağrı giriyor bir hafta sonra geçiyor maalesef manevi acısı daha büyük inşallah çabucak atlatırsın. Yüksek yerlere on gün uzanma zorlama kendini ağır kaldırma eğer zorlarsan içinde bişey yırtılıyor sanki kanaman oluyor. Hastaneden çıkarken antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar çok ağrın olursa iç diyorlar kanama artmaması için benim adet ağrılarım çok olduğu için bir fitil kullanıyordum ondan kullandım sabah akşam iyi geldi istersen sanada özelden yazabilirim doktorda yazıyor eczaneden reçetesizde alabiliyorsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah başarılı bir operasyon olur.

Bende kürtajda korkuyorum .
Açıkcası bende çok korkuyordum ölen yavruma yalvarıyordum kendin düş annen korkuyor kürtajdan diye meleğim beni kırmadı ama böyle çok daha yıkıldım bebeğimi görmek iyi gelmedi. Yani kısacası korkma uyutup yapacaklar uyandiginda herşey bitmiş olacak

Çok sağolun Allah razı olsun hissetmişti. Kötü birşeyler olduğunu ama insan yinede konduramyor
Evet cnm bende hissetmiştim ama dediğin gibi konduramıyoruz o bizim meleğimiz öbür dünyada anne babasına şefaatçi olacak göreceğiz canım bu dünyaya ait değillermiş hiç annelik yaşamadım ama hissi bile yetti onun adına bi anne adayı olarak kalmış olsamda mutluyum yalan dünyanın kirine bulaşmadı böyle düşünerek ilahi güçle ayaktayım

O acı bambaska sağol Allah razı olsun

Evet aynen canım sağol Allah herkese ve bana da sabır versin.Esimde çok yıkıldı onu görünce daha üzülüyorum.

Benimde kızlardan önce ilk hamileliğinde kendiliğinden düştü hiç anlamamistim

Ben bu takvimi nasıl yok edebilirim görmek üzüyor. Bir elimde ultrason görüntüsü minicik o canımı yakıyor kaldırdım

fhme ne denir bu durumda bilemiyorum çok üzüldüm gerçekten Allah sabır ve dayanma gücü versin ya rabbim..çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…