- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Ben yüreğimin acısından vücudumun acısını hiç anlamadım ama süreci anlatayım. Yatış yapıyorlar alttan iki fitil atıyorlar ağızdan hap veriyorlar aç karna gidiyorsun iki yudum suyla hapı içmeni istiyorlar ben ayağa kalkmadım o fitiller sana sancı veriyormuş bende olmadı söyledikleri vakit dolunca ameliyathaneye alıp uyutuyorlar gözünü açtığında işlem bitmiş oluyor 15 dk sürmüş gidişim gelişim eşim öyle söyledi. Sonra iki saat bişey yiyip içmek yasak narkoz aldığın için ağrın artıyor ağrı olunca söylüyorsun kalçadan iğne yapıyorlar yarım saate ağrın geçiyor bi süre kanaman oluyor ped takman gerekiyor iki gün sırt üstü yat bir hafta iş yapma dediler ama ben yatmadım dinlenmedim genelde işimi yapıp oturdum çok zor değil adet aşırısı gibi arada ağrı giriyor bir hafta sonra geçiyor maalesef manevi acısı daha büyük inşallah çabucak atlatırsın. Yüksek yerlere on gün uzanma zorlama kendini ağır kaldırma eğer zorlarsan içinde bişey yırtılıyor sanki kanaman oluyor. Hastaneden çıkarken antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar çok ağrın olursa iç diyorlar kanama artmaması için benim adet ağrılarım çok olduğu için bir fitil kullanıyordum ondan kullandım sabah akşam iyi geldi istersen sanada özelden yazabilirim doktorda yazıyor eczaneden reçetesizde alabiliyorsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah başarılı bir operasyon olur.Nasıl bir süreç agrilimi oluyor .
Açıkcası bende çok korkuyordum ölen yavruma yalvarıyordum kendin düş annen korkuyor kürtajdan diyeBende kürtajda korkuyorum .
Evet cnm bende hissetmiştim ama dediğin gibi konduramıyoruz o bizim meleğimiz öbür dünyada anne babasına şefaatçi olacak göreceğiz canım bu dünyaya ait değillermiş hiç annelik yaşamadım ama hissi bile yetti onun adına bi anne adayı olarak kalmış olsamda mutluyum yalan dünyanın kirine bulaşmadı böyle düşünerek ilahi güçle ayaktayımÇok sağolun Allah razı olsun hissetmişti. Kötü birşeyler olduğunu ama insan yinede konduramyor
O acı bambaska sağol Allah razı olsunBen yüreğimin acısından vücudumun acısını hiç anlamadım ama süreci anlatayım. Yatış yapıyorlar alttan iki fitil atıyorlar ağızdan hap veriyorlar aç karna gidiyorsun iki yudum suyla hapı içmeni istiyorlar ben ayağa kalkmadım o fitiller sana sancı veriyormuş bende olmadı söyledikleri vakit dolunca ameliyathaneye alıp uyutuyorlar gözünü açtığında işlem bitmiş oluyor 15 dk sürmüş gidişim gelişim eşim öyle söyledi. Sonra iki saat bişey yiyip içmek yasak narkoz aldığın için ağrın artıyor ağrı olunca söylüyorsun kalçadan iğne yapıyorlar yarım saate ağrın geçiyor bi süre kanaman oluyor ped takman gerekiyor iki gün sırt üstü yat bir hafta iş yapma dediler ama ben yatmadım dinlenmedim genelde işimi yapıp oturdum çok zor değil adet aşırısı gibi arada ağrı giriyor bir hafta sonra geçiyor maalesef manevi acısı daha büyük inşallah çabucak atlatırsın. Yüksek yerlere on gün uzanma zorlama kendini ağır kaldırma eğer zorlarsan içinde bişey yırtılıyor sanki kanaman oluyor. Hastaneden çıkarken antibiyotik ve ağrı kesici veriyorlar çok ağrın olursa iç diyorlar kanama artmaması için benim adet ağrılarım çok olduğu için bir fitil kullanıyordum ondan kullandım sabah akşam iyi geldi istersen sanada özelden yazabilirim doktorda yazıyor eczaneden reçetesizde alabiliyorsun. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah başarılı bir operasyon olur.
Evet aynen canım sağol Allah herkese ve bana da sabır versin.Esimde çok yıkıldı onu görünce daha üzülüyorum.Evet cnm bende hissetmiştim ama dediğin gibi konduramıyoruz o bizim meleğimiz öbür dünyada anne babasına şefaatçi olacak göreceğiz canım bu dünyaya ait değillermiş hiç annelik yaşamadım ama hissi bile yetti onun adına bi anne adayı olarak kalmış olsamda mutluyum yalan dünyanın kirine bulaşmadı böyle düşünerek ilahi güçle ayaktayım
Benimde kızlardan önce ilk hamileliğinde kendiliğinden düştü hiç anlamamistimAçıkcası bende çok korkuyordum ölen yavruma yalvarıyordum kendin düş annen korkuyor kürtajdan diyemeleğim beni kırmadı ama böyle çok daha yıkıldım bebeğimi görmek iyi gelmedi. Yani kısacası korkma uyutup yapacaklar uyandiginda herşey bitmiş olacak
İlk değil yani?Benimde kızlardan önce ilk hamileliğinde kendiliğinden düştü hiç anlamamistim
Amin canım amin üzülmemek elde değil Rabbim genişlik versinEvet aynen canım sağol Allah herkese ve bana da sabır versin.Esimde çok yıkıldı onu görünce daha üzülüyorum.
evet hatta ilk beni aradııı ❤❤Baya agladim ilk gorunce ve 4 gun var daha bata silik çıkması normal demi
Sen test yap demesen yapmayacaktım :)evet hatta ilk beni aradııı ❤❤ben de ağlıcaktım yaaa bugün iki guzel haber aldımm farklı kişilerden ne mutlu:)
vesile oldu bakk kuzum :) çok dıkkat edıyosu n kendıne artık artısı da görelım ıcımz rhatlasn:)Sen test yap demesen yapmayacaktım :)
Aynen canim esimin gelmesini bekliyorum sana bi haberim var dedim telefonda :)vesile oldu bakk kuzum :) çok dıkkat edıyosu n kendıne artık artısı da görelım ıcımz rhatlasn:)
Ayy canım hafi inşallahhh :)))Aslinda gercekte daha belirgin ama telefonda bu kadar cikiyo Eki Görüntüle 2189982
Canım şimdi gördüm çok yoğundum bugün. Çok ama çokkk sevindimSquid Genc_evli Sultansusultansu @Gamzelikiziniz kizlar nerdesiniz bakin Naberr hamileee duyduk duymadik demeyin
Tekrar geçmiş olsun canım benim. Bende adet oldum artık 28. günde oluyorum. Biraz ara vericem bakalım doğum yaza gelmesin diye o arada da düzenim tam oturur :))kızlarr ıyıyım ıyıyim dii eti sorunları yasıyorum ama suan dha ıyıym. bebiş faln da ıyı sagolun sızler nasılsınızz ?Kurumus-Maskara Squid Genc_evli
Ayyy canım yaa ne desem bilemedim. Allah’ım sana da eşine de sabır versin...Malesef doktorun yanında zor tuttum kendimi ama içimde hep kötü bir his vardı hayırlısı olsun
Evet ilk değil canimİlk değil yani?
Sağol canım Allah razı olsunAyyy canım yaa ne desem bilemedim. Allah’ım sana da eşine de sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?