İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

fhme ne denir bu durumda bilemiyorum çok üzüldüm gerçekten Allah sabır ve dayanma gücü versin ya rabbim..çok geçmiş olsun
Sağol canım bende bilmiyorum hala inanamıyorum bir doktora daha cikicam ondan sonra kalp atışı duyamassa hemen kürtaj olucam çünkü acaba dusunceside insanı çok yıpratıyor.

Sağol canım bende bilmiyorum hala inanamıyorum bir doktora daha cikicam ondan sonra kalp atışı duyamassa hemen kürtaj olucam çünkü acaba dusunceside insanı çok yıpratıyor.
Tabikide tek doktorla kalma git bakalım inşallah orda duyulur kalp atışı dualarım seninle ama oda aynı şeyi söylerse yapacak bişey yok demektir rabbimdir verende alanda kuzum...

Geçmiş olsun canım aman aman iyi olun dualarım sizinle:) iyiyim valla adet oldum bugünde sabahtan beri yatıyorum kuzum ağrının geçmesini bekliyorum öyle yani herşey bildiğin gibi
gecmıs olsun canım dınlen bol bol bak dogru zamanda gelıcek bn ınanıyorum melegın

aağol canımm iş yuzunden mı ara verıceksın. bence verme cnku sen her halükarda dogum ıznı yapıcaksın özeldeysen de bence zaman kaybetme ya Squid

gecmıs olsun canım dınlen bol bol bak dogru zamanda gelıcek bn ınanıyorum melegın
Bütün gün yattım hala yatıyorum kuzum ilk gün böyle oluyo benim inşallahhh kuzum inşallah bende meleğimi bekliyorum hayırlı zamanda gelsin sende bi avazda kucağına al inşallahh sağlıklı bi şekilde

aağol canımm iş yuzunden mı ara verıceksın. bence verme cnku sen her halükarda dogum ıznı yapıcaksın özeldeysen de bence zaman kaybetme ya Squid
Canım devlette öğretmenim. Yazın olursa doğum bebeğim çok küçükken işe başlamam gerekiyor. O yüzden çok değil aralığa kadar ara vericez

Canım devlette öğretmenim. Yazın olursa doğum bebeğim çok küçükken işe başlamam gerekiyor. O yüzden çok değil aralığa kadar ara vericez
Ah canim kul kurar kader gülermis derlerdi inanmazdim devlette bende ogretmenim planli programli mayisda hamile kaldim subatta dogcakti noldu kalp atisi alinmadi simdi umrumda degil yeterki saglikli olsun ayrica yonetmelik degismis dogum sonrasi 8 haftayi eylul ekime aktarabiliyosun hic bunlari dusunme

Konu eskiymiş ama olsun yazayım yine de :) kızım 11 aylık. Hamileyken ilişkiden yaklasık 4 gun sonra asırı bir bel ağrısı olmustu ben de baya baya kasıklarım belim agrımıstı. Bazı kadınlarda ozellıkle zayıf olan kadınlarda yerleşme ağrı yapabiliyormus ve hissediliyor halıyle. Yani erken gebelık belirtisi ilişkiden sonra ki 4 5 gun içinde agrı olabilir dıye dusunuyorum. Bu ara ikinciyi dusunuyoruz Allah nasip ederse ve benım yıne 4 gun sonra belim agrıdı adetime 10 gun var bakalım bu sefer tutacak mı teorı

Allah bağışlasın yavrunuzu inşallah bebiş belirtsidr sağlıkla gelir

Aaaa ciddi misin? Şuan çoookkk sevindimmm:))) Doğru söylüyorsun bende güya martta doğurup bebek büyütecektim ama olmadı tabii ki

Aynen canim agustosta dogsun yeterki saglikli olsun hem izinler aktariliyomus bende yeni ogrrendim kasim aralik da raporla gecer hic dusunme bunlari
Ayy ağzın bal yesn canım, valla öleyse ara vermem :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…