İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sen yine sorarsin idarecine canim ayip degil sonucta benimki bayan rahat oluyo sormak matematik canim benimde
Hamile kalmadan sormam canım ya okulda her şey çok çabuk yayılıyor, istemem böle bir söylenti :)))

Kalabalik okul dert bizde kalabaligi istek laf soz bitmiyo ama iste kendi arkds grubun oluyo ister istemez ben zaten hamile kalirsam benm tehlikeli diye ders bile istemedim ama yine doldum
Aynen canım dertlerimiz aynı :))

Canım devlette öğretmenim. Yazın olursa doğum bebeğim çok küçükken işe başlamam gerekiyor. O yüzden çok değil aralığa kadar ara vericez
canım ıste ben de onu dıyorum dogum ıznın vae ya senın ustelık özellere göre daha fazla yanı uzatablıosun bunu cok arkadasım var oyle yaptı 1.5 2yıla dek uzattılar oyuzden bence ara verme

amin canım ben gıremesem de aklıma gelyoruisunuz gercekten dua edıyorum tum ısteynler ıcım bekleyenlerımızde saglıkla alsın kucagına saglıklı hamılelık nasıp olsun sızlere de ❤

Hanımlar duygularım çok karışık bugün devlet Hastanesi'ne gittim ve bebeğin kalp atışları var doktor şimdilik herşey yolunda dedi .10 gün sonra yine gel dedi.Birde dün 6+4gunluktu eğer kalbi durmuş olsaydı gün ilerlermi 6+5olmus.

Ay cok sevindim canim iyi ki baska doktora gitmişsin

Hala şaşkınim dün özeldi güya anlamadım doktora kalsa kürtaj olacaktım sabah
bir arkadasıma aynını yaptılar 7haftalıkken göremedıkürtaj dedıler cokuzuldı ama sonradan bekledı bıraz daha duydu baska dr. gecen gun de yıne devlet acılıne gıden bır arkadasma bebegı goremedık dedıler ertesı gun ozele gıttı ve göruldu bu dr.dan dr.a degısıyor makıneden daha cok dr onemlı. hayırlı olsun :) bosa strese gırmemek gerek bence

Evet canım ya bende hissediyorum artık çok şükür bugünümüze en azından iyi olduğunu biliyorum hareket edince :)
günden güna hareketlenıcek annesi:) zaman nasıl gecıyor hıc anlamyrm bnien de eksıklere devam edıyorum alıncak sey okdr cok kı bıtmıyor al al:)ocaga az kaldı vallahı:) odasına basladık sımdi de onun yogunlugu derken zaman gecıyor bıan once kış gelsın yahu dimi:)

Ayy çok heyecanlı canım ya ben daha hiç bisey almadım ne zaman başladın sen alışverişe:) hemde hemen gelsin benim de şubatta:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…