İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

15.eylül 36.2

16 eylül35.9

17 eylül36.2

18eylül36yumurtlama test çiftcizgi

19eylül36.3 test çift çizgi
Arkadaslar ovülasyon iki gün üst üste çift cızgı ama ısım artıyo nomalmi?

Ya nasıl sevindim çok şükür ya artık strese girme biraz sakin kal kuzum bak herşey yolundaymış hamile değilim bilmiyorum ama kalbi dursaydı gelişim olmazdı diye biliyorum kuzum şimdi içini birazda olsa rahatlat

Öyle canım ama hala korku var ama hayırlısı verende rabbim alanda

Çok sağol canım Allah razı olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla sana ve isteyen herkese versin

canım ıste ben de onu dıyorum dogum ıznın vae ya senın ustelık özellere göre daha fazla yanı uzatablıosun bunu cok arkadasım var oyle yaptı 1.5 2yıla dek uzattılar oyuzden bence ara verme
Evet uzuyo ama benim ücretsiz izin alma şansım yok ancak bir iki ay rapor alabilirim. Gerçi bir olsun da o zaman belli olur her şey :)

Ayyy inşalahhh bebişin seninledir umarımmm :) Lütfen gönlünü ferah tut dinlenmeye bak.

fhme canım senin durumunu da okudum böyle olunca cidden doktorlara çok kızıyorum ya can sonuçta bu emin olmak lazım demek ki böyle şeyler olabiliyor belkide gebeliğinin tam haftasını hesaplayamadı zaten 6 haftalıksa kalbi de yeni atmaya başlamıştır diye düşünüyorum

Kizlar ben inofolic combi diye bi. Ilac kullandim gecen ay ve bu ay bu ayda hamile kaldim bi bakin isterseniz folik asit ve yumurta gelistirici bi ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…