Ya nasıl sevindim çok şükür ya artık strese girme biraz sakin kal kuzum bak herşey yolundaymış hamile değilim bilmiyorum ama kalbi dursaydı gelişim olmazdı diye biliyorum kuzum şimdi içini birazda olsa rahatlatHanımlar duygularım çok karışık bugün devlet Hastanesi'ne gittim ve bebeğin kalp atışları var doktor şimdilik herşey yolunda dedi .10 gün sonra yine gel dedi.Birde dün 6+4gunluktu eğer kalbi durmuş olsaydı gün ilerlermi 6+5olmus.
Öyle canım ama hala korku var ama hayırlısı verende rabbim alandabir arkadasıma aynını yaptılar 7haftalıkken göremedıkürtaj dedıler cokuzuldı ama sonradan bekledı bıraz daha duydu baska dr. gecen gun de yıne devlet acılıne gıden bır arkadasma bebegı goremedık dedıler ertesı gun ozele gıttı ve göruldu bu dr.dan dr.a degısıyor makıneden daha cok dr onemlı. hayırlı olsun :) bosa strese gırmemek gerek bence
Çok sağol canım Allah razı olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla sana ve isteyen herkese versinYa nasıl sevindim çok şükür ya artık strese girme biraz sakin kal kuzum bak herşey yolundaymış hamile değilim bilmiyorum ama kalbi dursaydı gelişim olmazdı diye biliyorum kuzum şimdi içini birazda olsa rahatlat
Allah hepimizden razı olsun kuzum amiinnn inşallahhhÇok sağol canım Allah razı olsun rabbim tez zamanda hayırlısıyla sana ve isteyen herkese versin
Fikri olan?15.eylül 36.2
16 eylül35.9
17 eylül36.2
18eylül36yumurtlama test çiftcizgi
19eylül36.3 test çift çizgi
Arkadaslar ovülasyon iki gün üst üste çift cızgı ama ısım artıyo nomalmi?
Canin naptin testleri tekrarladinmi kan tahlili verdinmiAynen canim esimin gelmesini bekliyorum sana bi haberim var dedim telefonda :)
Malesef bi fikrim yok ben testle takip etmiyorum agrisindan sizisundan anliyorumFikri olan?
Tesekkürler cevabınız için ozaman agrımı sızımı sorayım :) bugun bel agrım var ve sürekli üşüyorumMalesef bi fikrim yok ben testle takip etmiyorum agrisindan sizisundan anliyorum
Canin naptin testleri tekrarladinmi kan tahlili verdinmi
Evet uzuyo ama benim ücretsiz izin alma şansım yok ancak bir iki ay rapor alabilirim. Gerçi bir olsun da o zaman belli olur her şey :)canım ıste ben de onu dıyorum dogum ıznın vae ya senın ustelık özellere göre daha fazla yanı uzatablıosun bunu cok arkadasım var oyle yaptı 1.5 2yıla dek uzattılar oyuzden bence ara verme
Ayyy inşalahhh bebişin seninledir umarımmm :) Lütfen gönlünü ferah tut dinlenmeye bak.Hanımlar duygularım çok karışık bugün devlet Hastanesi'ne gittim ve bebeğin kalp atışları var doktor şimdilik herşey yolunda dedi .10 gün sonra yine gel dedi.Birde dün 6+4gunluktu eğer kalbi durmuş olsaydı gün ilerlermi 6+5olmus.
Canım çizgiler maşallah çok belli:)) kan verdin mi?
Ben sana demiştim kuzum tek doktora görme diyeHala şaşkınim dün özeldi güya anlamadım doktora kalsa kürtaj olacaktım sabah
Uyuyakalmisim canim yarin vericemCanım çizgiler maşallah çok belli:)) kan verdin mi?
Evet canım hayırlısı bakalımBen sana demiştim kuzum tek doktora görme diye
canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah ateş ölçme yapmışmıydın
Sagol canim yarisindan sonra olcmeye baslamistim tablo tam degil yanicanım çok sevindim hayırlı olsun inşallah ateş ölçme yapmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?