canım onu bende duydum ama şeker direnci olanlaramı ne veriyorlarmış herkes kullanamıyo galiba ama yumurtayı geliştiriyomuş baya onla hamile kalanda varKizlar ben inofolic combi diye bi. Ilac kullandim gecen ay ve bu ay bu ayda hamile kaldim bi bakin isterseniz folik asit ve yumurta gelistirici bi ilac
Ben eczaneden alip ictim canim ustunde ilac degildir yaziyo zaten folik asitcanım onu bende duydum ama şeker direnci olanlaramı ne veriyorlarmış herkes kullanamıyo galiba ama yumurtayı geliştiriyomuş baya onla hamile kalanda var
hatırlamıyorum sanırım tam olarak canm bellı baslı seylerı almıstık basta losteye baslamadam hastane cıkısı bornoz seti vs tarzda sonra lısteye basladık işte odası da ekım sonu bıtırcekler özel yaptıryoruz heycanla beklıyorum vallahı:) aylardır onun arastırması ıcındeyım zaten. beşiği alıyoruz yarın da. lohusa setımı de aldıö hastanede gıyecegım. kendıme lohusa setı uaptm taç terlik takıyastıgı bebek tacı. kızımn da kapı susunu yaptım benımle alakalı ufak tefek seyler kalıyor bebek bakım ürünleri lohusa şerbetlıgı hastane susleme ürünleri fln kaldı sen bır lıste yap kendıne gerısı hemengelıyor :)Ayy çok heyecanlı canım ya ben daha hiç bisey almadım ne zaman başladın sen alışverişe:) hemde hemen gelsin benim de şubatta:)
okudum öyle bir şeyler ama tamda hatırlayamadım pko lular kullanıyomuş tak diye hamile kalıyolar valla ama hamile kaldıktan sonra başka folik asit veriyorlarmış sanırım o şekerle alakalı olduğundan ilacı ne kadara aldın canım sağlık ocağı yazarmı acabaBen eczaneden alip ictim canim ustunde ilac degildir yaziyo zaten folik asit
Canım nasıl güzel heyecanlar bunlar. Benimde bebeğim yasıyor olsaydi bende başlardım hazırlığahatırlamıyorum sanırım tam olarak canm bellı baslı seylerı almıstık basta losteye baslamadam hastane cıkısı bornoz seti vs tarzda sonra lısteye basladık işte odası da ekım sonu bıtırcekler özel yaptıryoruz heycanla beklıyorum vallahı:) aylardır onun arastırması ıcındeyım zaten. beşiği alıyoruz yarın da. lohusa setımı de aldıö hastanede gıyecegım. kendıme lohusa setı uaptm taç terlik takıyastıgı bebek tacı. kızımn da kapı susunu yaptım benımle alakalı ufak tefek seyler kalıyor bebek bakım ürünleri lohusa şerbetlıgı hastane susleme ürünleri fln kaldı sen bır lıste yap kendıne gerısı hemengelıyor :)
HNgisiymiş canım o bende de pko var folbiol kullanıyorum ben .okudum öyle bir şeyler ama tamda hatırlayamadım pko lular kullanıyomuş tak diye hamile kalıyolar valla ama hamile kaldıktan sonra başka folik asit veriyorlarmış sanırım o şekerle alakalı olduğundan ilacı ne kadara aldın canım sağlık ocağı yazarmı acaba
İnşallah en kısa zamanda tekrar yaşarsın ve daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin canımCanım nasıl güzel heyecanlar bunlar. Benimde bebeğim yasıyor olsaydi bende başlardım hazırlığa
20 kapsül 55 tl civarindaokudum öyle bir şeyler ama tamda hatırlayamadım pko lular kullanıyomuş tak diye hamile kalıyolar valla ama hamile kaldıktan sonra başka folik asit veriyorlarmış sanırım o şekerle alakalı olduğundan ilacı ne kadara aldın canım sağlık ocağı yazarmı acaba
Teşekkür ederim canım sağol. Biz @Kartanesii8892 ayni ayda hamile kaldık arada 2-3 hafta vardi benim bebeğim 2-3 hafta daha büyüktüİnşallah en kısa zamanda tekrar yaşarsın ve daha sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım
Öyle tabi canım vardır Rabbimin bir bildiği inşallah bir daha yaşamazsın.Teşekkür ederim canım sağol. Biz @Kartanesii8892 ayni ayda hamile kaldık arada 2-3 hafta vardi benim bebeğim 2-3 hafta daha büyüktükısmet hayırlısı buymuş
Aynen canım bende öyle düşündüm.fhme canım senin durumunu da okudum böyle olunca cidden doktorlara çok kızıyorum ya can sonuçta bu emin olmak lazım demek ki böyle şeyler olabiliyor belkide gebeliğinin tam haftasını hesaplayamadı zaten 6 haftalıksa kalbi de yeni atmaya başlamıştır diye düşünüyorum
Bende pko yok canim 45 liraydi sanirim devlet odemiyorokudum öyle bir şeyler ama tamda hatırlayamadım pko lular kullanıyomuş tak diye hamile kalıyolar valla ama hamile kaldıktan sonra başka folik asit veriyorlarmış sanırım o şekerle alakalı olduğundan ilacı ne kadara aldın canım sağlık ocağı yazarmı acaba
canım suan kotu hıssettm kendımı cokCanım nasıl güzel heyecanlar bunlar. Benimde bebeğim yasıyor olsaydi bende başlardım hazırlığa
Hala şaşkınim dün özeldi güya anlamadım doktora kalsa kürtaj olacaktım sabah
Sen baya kolaylamissin canım:) ben daha hiç bisey almadım sadece gördükçe zıbın falan alıyorum dediğin gibi liste yapmam lazım ama bu liste de neler olacak hiç bi fikrim yok önce bi liste yapmak için araştırma yapmam lazım sanırım:)hatırlamıyorum sanırım tam olarak canm bellı baslı seylerı almıstık basta losteye baslamadam hastane cıkısı bornoz seti vs tarzda sonra lısteye basladık işte odası da ekım sonu bıtırcekler özel yaptıryoruz heycanla beklıyorum vallahı:) aylardır onun arastırması ıcındeyım zaten. beşiği alıyoruz yarın da. lohusa setımı de aldıö hastanede gıyecegım. kendıme lohusa setı uaptm taç terlik takıyastıgı bebek tacı. kızımn da kapı susunu yaptım benımle alakalı ufak tefek seyler kalıyor bebek bakım ürünleri lohusa şerbetlıgı hastane susleme ürünleri fln kaldı sen bır lıste yap kendıne gerısı hemengelıyor :)
Canım inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olurCanım nasıl güzel heyecanlar bunlar. Benimde bebeğim yasıyor olsaydi bende başlardım hazırlığa
Aynen canım bana bekliyelim demedi direk kürtaj dedibunlar nasıl doktor ya şaka mı,insan bekleyelim emin olalım der o zaman,ay iyi ki gitmişsin başka yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?