Iyi ki başka bi doktora daha gittin canım. Benim de ilk zamanlar hep kanamam vardı ilk gittiğim doktor ne ilaç verdi ne yat dinlen dedi yaşayacaksa zaten yaşar normal hayatına devam et dedi. Hep moralimi bozdu bebeğime kesin bisey olacak gözüyle bakmaya başlamıştım onun yüzünden. Başka doktora gittim ilaç verdi 3 ay yattım sürekli sadece tuvalete kalk dedi. Moral verdi bisey olmayacak bebeğine diye. Gerçekten bazı doktorlar hiç birşey bilmiyor hiç halden anlamıyorlar.Aynen canım bana bekliyelim demedi direk kürtaj dedi
Aynen canım ya beni üzen direk kürtaj Olcan demesi ben eminmisiniz dediğimde ben eminim dedi istersen başka doktora git dedi biraz bozuldu .Ama işte iyiki başka doktora çıkmışım.Iyi ki başka bi doktora daha gittin canım. Benim de ilk zamanlar hep kanamam vardı ilk gittiğim doktor ne ilaç verdi ne yat dinlen dedi yaşayacaksa zaten yaşar normal hayatına devam et dedi. Hep moralimi bozdu bebeğime kesin bisey olacak gözüyle bakmaya başlamıştım onun yüzünden. Başka doktora gittim ilaç verdi 3 ay yattım sürekli sadece tuvalete kalk dedi. Moral verdi bisey olmayacak bebeğine diye. Gerçekten bazı doktorlar hiç birşey bilmiyor hiç halden anlamıyorlar.
Sizin cinsiyet bellimi canimIyi ki başka bi doktora daha gittin canım. Benim de ilk zamanlar hep kanamam vardı ilk gittiğim doktor ne ilaç verdi ne yat dinlen dedi yaşayacaksa zaten yaşar normal hayatına devam et dedi. Hep moralimi bozdu bebeğime kesin bisey olacak gözüyle bakmaya başlamıştım onun yüzünden. Başka doktora gittim ilaç verdi 3 ay yattım sürekli sadece tuvalete kalk dedi. Moral verdi bisey olmayacak bebeğine diye. Gerçekten bazı doktorlar hiç birşey bilmiyor hiç halden anlamıyorlar.
Merhaba canım evet pko varmış doktor folik asit kullan dedi ben folbiol kullanıyordum dedim yarım al dedi sadece . Ama daha önceki doktor her önüne gelen folik asit alıyor zaten dedi . Değişikler.Umutlu Anne Bekleyiste canım merhaba pko var galiba sende ? Bende folbiol kullanıyorum ama doktorun vermediği hiçbi ilacı kullanma belki sana zararı olur bilemessin bende inofolic combi ilacını araştırdım ama doktor vermedi bana
Akintim cok fazla yok canim ama kasiklarda uyusma karincalanma sık idrara cikma koku hassasiyeti gogislerde sisme istah artisi varNaberr canım belirtilerin falan var mı sormak istedim akıntı falan çok olur diyorlar benim bu ay yumurtlama akıntım bile olmadı :|
Kusura bakma canım benim amacim seni üzmek değildi. Allah büyüktür asla yıkılmadım allahin izniyle biliyorum bir gün gelecek bebeğimcanım suan kotu hıssettm kendımı coksureklı gırmedıgım ıcın unutyrm cogu seyı kbakma olucak hersey ınsallah bıbakıcaksın o gun gelıcek ben de kayplardan sonra hıc gelemıcek dıye uzuluyırdum ama sımdı nssıl grctı dıyorum emın ol bıbakıcaksın ki o gunler gelıcek.kendımi enazndan daha buyukken yasamadım dıye avuturdum eskıden her acı katlanıyor zaman çoğaldkca çünkü
İnşallah canım benim sağolCanım inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur
canım bozulmus ya simdi gidip bak emindiniz diye azarlayasim geldi benm doktoruAynen canım ya beni üzen direk kürtaj Olcan demesi ben eminmisiniz dediğimde ben eminim dedi istersen başka doktora git dedi biraz bozuldu .Ama işte iyiki başka doktora çıkmışım.
anladim canım bugün verecektin kan verdin miAkintim cok fazla yok canim ama kasiklarda uyusma karincalanma sık idrara cikma koku hassasiyeti gogislerde sisme istah artisi var
Verdim aksam 5 gibi cikacak galibaanladim canım bugün verecektin kan verdin mi
Aynen canım gidip kağıdı önüne atıp hani kalbi atmiyordu. Demek istiyorumcanım bozulmus ya simdi gidip bak emindiniz diye azarlayasim geldi benm doktoru
aynı durumu kardeşim yaşadı. Boş gebelik dedi özeldeki bir doktor. Almamız lazım dedi kardeşim ağladı üzüldü bekliycem dedi. Devlet hastanesine gitti.Orda keseyi gördüler sağlıklı bebek dediler. gebelik ilerledi ,kontrole gitti bu sefer bebeğin down sendromlu olma ihtimali yüksek diyip Amniosentez yapmamız lazım dediler. Bunu duyan kardeşim olduğu yerde dondu kalmış gözlerinden yaş süzülerek,utanmaz doktor down sendromlu çocuğa nasıl bakılır diye anlatmaya başlamış. inanılır gibi değil. sonra başka doktora gitti binlerce kez şükürler olsun aslan gibi oğlumuz oldu şimdi 1 yaşında. Diyeceğim o ki Allah doktorunda hayırlısıyla karşılaştırsın.Aynen canım ya beni üzen direk kürtaj Olcan demesi ben eminmisiniz dediğimde ben eminim dedi istersen başka doktora git dedi biraz bozuldu .Ama işte iyi ki başka doktora çıkmışım.
Doktorların hepsinde güven olmuyor demek ki kardeşini bir sınavdan geçmiş şükür ki evladına kavuşmuş.Allah uzun ömür versin canımaynı durumu kardeşim yaşadı. Boş gebelik dedi özeldeki bir doktor. Almamız lazım dedi kardeşim ağladı üzüldü bekliycem dedi. Devlet hastanesine gitti.Orda keseyi gördüler sağlıklı bebek dediler. gebelik ilerledi ,kontrole gitti bu sefer bebeğin down sendromlu olma ihtimali yüksek diyip Amniosentez yapmamız lazım dediler. Bunu duyan kardeşim olduğu yerde dondu kalmış gözlerinden yaş süzülerek,utanmaz doktor down sendromlu çocuğa nasıl bakılır diye anlatmaya başlamış. inanılır gibi değil. sonra başka doktora gitti binlerce kez şükürler olsun aslan gibi oğlumuz oldu şimdi 1 yaşında. Diyeceğim o ki Allah doktorunda hayırlısıyla karşılaştırsın.
http://www.hamileportal.com/amniosentez.html
Ayh çok sinir bozucuHala cikmadi kizlar
Neden ki yaaa tam çıkca haber ver cnmHala cikmadi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?