İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cankm bu arada ilac demissin ya inoflic tam olarak nedir ne icin kullaniyo doktor mu verdi kafamiza gore baslayabilirmiyiz ki
İlaç değil gıda takviyesi zaten bende kullanıyorum ve bence yumurta gelişimini destekliyor şuanda yumurtlama zamanım ve akıntım fazla önceki aylar bu kadar akıntım olmazdı. Eczaneden direk alabilirsin 54 tl fiyatı

ben sana atarm canm yarın lısteyı bulup:) genelde aynı oluyor . bende bebek ıcın olanları ozellıkle netten arastırdım hep. aynen kolaylandı ya işler ztn son 1.5ay kala fln hastane cantasını hazır etmek lazımmıs neolur nolmaz. benım de nasıpse 14hafta kaldı enfazla 26.haftamdayım. hastane cantamı da 32de falan hazır edecegım nasıpse

Kizlar ben inofolic combi diye bi. Ilac kullandim gecen ay ve bu ay bu ayda hamile kaldim bi bakin isterseniz folik asit ve yumurta gelistirici bi ilac
Canım çok sevindim ya şimdi gördüm. Cidden folik asit baya kuvvetli belki ben pko olduğum için fayda etmiyordur. Ama senin adına çok sevindim inşallah kucağınada alırsın sağ sağlim :)

Yani bunu kullaninca folik asidi birakcazmi aybi sey gibimi bende alim adetim yeni bitti

Kızlar iyi akşamlar ben hiç iyi değilim bugün doktora gittim pko hala duruyo üstüne bide yumurta tembelliği var sesi hormonlarıma bakılacak yarın eşimde test vericek dualarınızı esirgemeyin sabahtan beri çok kötüyüm tek düşündüğüm çocuğumun olmaması ve bu fikir beni çıldırtıyo kendime gelemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın aratmasında 1 sene korunduğuma o kadar çok pişmanım ki keşke ben değilde eşim korunsaydı ama maalesef zamanı geri alamıyoruz nasipten ötesi yok bakalım bundan sonra ne olucak hakkımızda hayırlısı...

Merhaba canım evet pko varmış doktor folik asit kullan dedi ben folbiol kullanıyordum dedim yarım al dedi sadece . Ama daha önceki doktor her önüne gelen folik asit alıyor zaten dedi . Değişikler.
Valla babada folbiolle bebek aspirini verdi hiçbi işe yaramadı sana şifa olur iyi gelir inşallah ama gebelik düşünenlere genelde 3 ay önceden folik asit başlatıyolar

Canım üzme kendini bence yumurta tembelliği çok basit bir şey doktorlar için geliştirici ilaç verirler. Sen olumlu düşün herzaman olmaması evet çok çok kötü bir durum insanı dibe çekiyor sürekli ama olumsuz düşününce hiç olmuyor. Hiç yumurtası spermi olmayan kişilerin dahi tedaviyle bebekleri oluyor yeterki biz umut edelim

İnşallah dediğin gibi olur canım sabahtan beri internetten herşeyi araştırıyorum en son tüp bebeğe kadar gelmişim yani sonra kendime geldim dedim daha dur bakalım dedim ya rabbim büyük elbet olur hayırlısıyla ama içim kötü bişey düşünce ağlayıp kötü oluyorum inşallah herşey iyi olur

Aslında burası insanı daha çok strese sokuyor ama girmeden duramıyoruz napcaz bilmem :) Sen gönlünü ferah tut hiç beklemediğin anda gelir inşallah bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…