Aminnn inşallah canım hamişin duası kabul olurmuş bizi duandan eksik etmeHepiniz sagolun kizlar sizinde yuksek degerleri gorelim en kisa zamanda
Aminn inşallah darısı bizlere canım. Eşim ideal kilona ulaş öyle olsun diyor kararlı ama Allah bilir hayırlı zamanda verir inşallah hepimize sağlıkla bebişler nasip etsinNaberr gozunaydin canimmm :) sağlıkla kat kat artsın inşallah
Sagol canim 2 gun var adete sence sonuç nasil az mi degerNaberr gozunaydin canimmm :) sağlıkla kat kat artsın inşallah
Canım kendine işkence yapma. Bak ben iki buçuk sene hap içtim bırakınca günlerce adet olamadım aylarca düzene giremedim. Eşimle hep isyan ettik neden olmuyor, neden salak gibi hap kullandık, başka korunma yolu kullamadık... diye.Kızlar iyi akşamlar ben hiç iyi değilim bugün doktora gittim pko hala duruyo üstüne bide yumurta tembelliği var sesi hormonlarıma bakılacak yarın eşimde test vericek dualarınızı esirgemeyin sabahtan beri çok kötüyüm tek düşündüğüm çocuğumun olmaması ve bu fikir beni çıldırtıyo kendime gelemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın aratmasında 1 sene korunduğuma o kadar çok pişmanım ki keşke ben değilde eşim korunsaydı ama maalesef zamanı geri alamıyoruz nasipten ötesi yok bakalım bundan sonra ne olucak hakkımızda hayırlısı...
Evet canım kızımız olacak inşallahSizin cinsiyet bellimi canim
Canım çok güzel olur ya eğer listeyi atarsan çok sevinirimben sana atarm canm yarın lısteyı bulup:) genelde aynı oluyor . bende bebek ıcın olanları ozellıkle netten arastırdım hep. aynen kolaylandı ya işler ztn son 1.5ay kala fln hastane cantasını hazır etmek lazımmıs neolur nolmaz. benım de nasıpse 14hafta kaldı enfazla 26.haftamdayım. hastane cantamı da 32de falan hazır edecegım nasıpse
AminnnValla babada folbiolle bebek aspirini verdi hiçbi işe yaramadı sana şifa olur iyi gelir inşallah ama gebelik düşünenlere genelde 3 ay önceden folik asit başlatıyolar
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun en kısa anne olalım hepimiz inşallahValla babada folbiolle bebek aspirini verdi hiçbi işe yaramadı sana şifa olur iyi gelir inşallah ama gebelik düşünenlere genelde 3 ay önceden folik asit başlatıyolar
Aminnn canım aminnn kuzummm. Ya şimdi eşine kızdım bakk karışmasın canım senin kilona daha ne vereceksin hem? Ama sen sen ol o onaylaman hamile kalma yoksa hep başına kakarAminn inşallah darısı bizlere canım. Eşim ideal kilona ulaş öyle olsun diyor kararlı ama Allah bilir hayırlı zamanda verir inşallah hepimize sağlıkla bebişler nasip etsin
Yok canım gayet iyi değerin. Tekrar yap bence yarin bakalim değerler artıyor mu :)Sagol canim 2 gun var adete sence sonuç nasil az mi deger
hayırlı uğurlu olsun canım darısı bize.Ben adet oldum maalesef43 ciktiiii
Sagol canim uzulme onumuzdeki ay olur o dedigim ilaca bak bihayırlı uğurlu olsun canım darısı bize.Ben adet oldum maalesef
Sagol canim 2 gun var adete sence sonuç nasil az mi deger
adını tekrar söyler misin canımSagol canim uzulme onumuzdeki ay olur o dedigim ilaca bak bi
Umarim artar pazartesi gidicem tekrarbence gayet güzel değerin, döllenme zamanlarımız tabi farklıdır ama benim kızımda 4 gün kala 15'ti değer,2 gün kala 49.
önemli olan artması. artar,hiç takılma
İnofolic combiadını tekrar söyler misin canım
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah.Sagol canim uzulme onumuzdeki ay olur o dedigim ilaca bak bi
Ben bebeyag ve kakao yağ kullanıyorum canım ise yaradığını çok duydumhanimlar gebelik yastigi ve catlak yagi kullanan daha onceden deneyimlemis olan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?