İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım benim mesajını şimdi okudum yumurta tembelliği için yumurta takibi yaptır doktoruna ne kadar büyümüş ne zaman çatlar lütfen strese sokma kendini inşallah eşinin tahlillerinde sorunsuz çıkar hiç üzmeyin kendinizi Allah büyük. Bugün binamıza yeni taşınan bir ablayla tanıştım üç düşük yapmış erken menapoza gireceksin belki çocuğun olmayacak demişler tüp bebeğe başvuralım o zaman demişler sekiz tüp bebek denemesi yapmış ikisi yurtdışında yapılmış olmamış vazgeçmişler artık olmasada olur kader böyleymiş diye kendini saldıktan sonra bir doktor bulmuş bunlara ihtiyacın yok senin normal hayatına dönüp düşünmeyeceksin yumurta takibi bile yapmayacaksın aklıne bile getirmeyeceksin demiş. Kadın ondan sonra spor yaptım gezdim tozdum yumurta takibi bile yapmadım az fazla kilomu verdim depresyondan çıktım saraçoğlunun incir kürünü duydum yaptım ama artık vazgeçtim psikolojim rahatken bir sonraki ay hamile kaldım bu kürü dene dedi kadının bana dediği tek şey şuydu doktoru demiş ki acaba bu ay çocuk tutar mı stresi bile beyinde yüzde doksan vücut kendini korumaya alıyor ve olmuyor çocuk tutunsada vücut atıyormuş dedi herşeyi beynimiz yapıyor iyi düşün daha gençsin lütfen kendini kapatma bir sonraki çocukta böyle olacak mı diye bile düşünme dedi şimdi iki çocuğu var maaşallah. Lütfen olumsuz düşünme düşünmeyelim herşey güzel olacak Allah ın izniyle tamam mı bitanem Genc_evli

Canım kendine işkence yapma. Bak ben iki buçuk sene hap içtim bırakınca günlerce adet olamadım aylarca düzene giremedim. Eşimle hep isyan ettik neden olmuyor, neden salak gibi hap kullandık, başka korunma yolu kullamadık... diye.
Ama çok şükür şimdi düzenim geri geldi ve biz de akıllandık artık isyan etmiyoruz Allah’ın bir bildiği vardır, en hayırlı zamanı bekliyordur diyoruz.
Gönlünü ferah tut, gelecek o bebişler...

Canım çok güzel olur ya eğer listeyi atarsan çok sevinirim bende ufak tefek şeyleri halletmeye başlasam iyi olacak bi kaç haftaya kadar başlayım diyorum :)

Valla babada folbiolle bebek aspirini verdi hiçbi işe yaramadı sana şifa olur iyi gelir inşallah ama gebelik düşünenlere genelde 3 ay önceden folik asit başlatıyolar
Aminnn
Valla babada folbiolle bebek aspirini verdi hiçbi işe yaramadı sana şifa olur iyi gelir inşallah ama gebelik düşünenlere genelde 3 ay önceden folik asit başlatıyolar
Amin inşallah kuzum Allah razı olsun en kısa anne olalım hepimiz inşallah

Aminn inşallah darısı bizlere canım. Eşim ideal kilona ulaş öyle olsun diyor kararlı ama Allah bilir hayırlı zamanda verir inşallah hepimize sağlıkla bebişler nasip etsin
Aminnn canım aminnn kuzummm. Ya şimdi eşine kızdım bakk karışmasın canım senin kilona daha ne vereceksin hem? Ama sen sen ol o onaylaman hamile kalma yoksa hep başına kakar . Allahtan benimki çok istekli başım agriyor desem acaba diyor

hanimlar gebelik yastigi ve catlak yagi kullanan daha onceden deneyimlemis olan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…