- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Arkadaşımın kendi yaptığı bir çatlak yağı vardı memnun da kaldı baya. Kayısı,kakao, tatlı badem ve susam yağını aynı ölçüde karıştırıp her gün sürüyordu.hanimlar gebelik yastigi ve catlak yagi kullanan daha onceden deneyimlemis olan var mi ?
yaz tatiline denk gelirse öyle bi aktarım olmuyor hocam bilgi yanlış bende devlet okulunda idareciyim :) Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah izin vs prosedür halledilir bi şekilde :)Ah canim kul kurar kader gülermis derlerdi inanmazdim devlette bende ogretmenim planli programli mayisda hamile kaldim subatta dogcakti noldu kalp atisi alinmadi simdi umrumda degil yeterki saglikli olsun ayrica yonetmelik degismis dogum sonrasi 8 haftayi eylul ekime aktarabiliyosun hic bunlari dusunme
Canim en guzeli saf zeytin yagi ben ikiz kizlarimda onu kullandim hic catlagim yok simdide kullaniyorum doktorum bile sasirdi hic catlagim yok diyehanimlar gebelik yastigi ve catlak yagi kullanan daha onceden deneyimlemis olan var mi ?
artmış canım kan değerinde pozitif rahat ol tadını çıkarmaya çalışKizlar cizgi artmis demi ustteki 19 alttakini demin yaptim bat yarinEki Görüntüle 2191055
Kızlar iyi akşamlar ben hiç iyi değilim bugün doktora gittim pko hala duruyo üstüne bide yumurta tembelliği var sesi hormonlarıma bakılacak yarın eşimde test vericek dualarınızı esirgemeyin sabahtan beri çok kötüyüm tek düşündüğüm çocuğumun olmaması ve bu fikir beni çıldırtıyo kendime gelemiyorum rabbim kimseye yaşatmasın aratmasında 1 sene korunduğuma o kadar çok pişmanım ki keşke ben değilde eşim korunsaydı ama maalesef zamanı geri alamıyoruz nasipten ötesi yok bakalım bundan sonra ne olucak hakkımızda hayırlısı...
Evet canım ağzım yandı bir kere daha o istemeden bende istemiyorumAminnn canım aminnn kuzummm. Ya şimdi eşine kızdım bakk karışmasın canım senin kilona daha ne vereceksin hem? Ama sen sen ol o onaylaman hamile kalma yoksa hep başına kakar. Allahtan benimki çok istekli başım agriyor desem acaba diyor
Bu konusda eminmisinz acaba cunku olmuyormus ama gecen yaz baslamis tekrar okuldan bi ogretmen agustosta dogum yapti ve 8 haftayi kullandi bayan arkads diye biliyorumyaz tatiline denk gelirse öyle bi aktarım olmuyor hocam bilgi yanlış bende devlet okulunda idareciyim :) Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah izin vs prosedür halledilir bi şekilde :)
Canim gozun aydin icini ferah tut ya ne guzel cift cizgiler insallah bizede nasip olurKizlar cizgi artmis demi ustteki 19 alttakini demin yaptim bat yarinEki Görüntüle 2191055
Gayet güzel artmışKizlar cizgi artmis demi ustteki 19 alttakini demin yaptim bat yarinEki Görüntüle 2191055
Merhaba canım. Ya benim bata çok var 7-8 gün var öylesine yaptım testi çizgi o kadar belli belirsiz ki kendim bile zor görüyorum. Yarın tekrar yapınca varsa atarımKurumus-Maskara
Sen test yapmışsın canımbata kaç var fotoğrafını atsana bakslım. Hem testin markası ne?
Ayy doğru mu okudumMerhaba canım. Ya benim bata çok var 7-8 gün var öylesine yaptım testi çizgi o kadar belli belirsiz ki kendim bile zor görüyorum. Yarın tekrar yapınca varsa atarım
Evet doğru okudun ama pek emin değilim. Yarın ve öbür gün yine test yapicam. Ben hamile kalabiliyorum da devam ettiremiyorumAyy doğru mu okudum
Canim benim ilk testte oyleydi sonra koyulasti durunca seninki koyulasti mi bekleyinceMerhaba canım. Ya benim bata çok var 7-8 gün var öylesine yaptım testi çizgi o kadar belli belirsiz ki kendim bile zor görüyorum. Yarın tekrar yapınca varsa atarım
Evet birazcık daha koyulaştı ama şuan çok erken yumdan sonraki 6. Gün benimdi genele 7. Günde çıkar varsaCanim benim ilk testte oyleydi sonra koyulasti durunca seninki koyulasti mi bekleyince
Erken gebelik testi mi yaptinEvet birazcık daha koyulaştı ama şuan çok erken yumdan sonraki 6. Gün benimdi genele 7. Günde çıkar varsa
Yok canım normal test yaptim. 1.25 dolara alıyorum evin yakınındaki bir milyoncu gibi bir dükkan hep ordan alırım. Erken olanlar genelde 10 dolardan başlıyor hiç gerek yok aynı işi görüyor:)Erken gebelik testi mi yaptin
Burda olsan benimkileri verirdim kaldilar oyle 6 tane :)Yok canım normal test yaptim. 1.25 dolara alıyorum evin yakınındaki bir milyoncu gibi bir dükkan hep ordan alırım. Erken olanlar genelde 10 dolardan başlıyor hiç gerek yok aynı işi görüyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?