İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

yaz tatiline denk gelirse öyle bi aktarım olmuyor hocam bilgi yanlış bende devlet okulunda idareciyim :) Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah izin vs prosedür halledilir bi şekilde :)

Catlak biraz da kendi cildiyle ilgili insanin catlamaya yatkinsa ne yaparsan yap çatlar

Bence hiç üzülmeyin bende de pco vardı düzenli beslenip yürüyüş yaptım vitamin takviyesi aldım sadece 2 gün soğan kürü uyguladım birde o ay ovulasyon testini denedim ve o ay hamile kaldım ama heterotopik gebelik yaşadım sonrasında hem sağ tüpümü hemde bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar kendime geldim ve yeniden beslenme tarzımı değiştirip pcoyu yok etmeye çalışcam bir kez başardım biliyorum yine olcak.. Dert varsa demanıda var. Umudunuzu kaybetmeyin
Bu arada c-life diye bir macun var instagramdan fln yorumlara bakablirsniz pcoya çok iyi geliyor onada başlıcam sizede öneririm içinde hayıt tohumu aslan pençesi adaçayı çörekotu ve çam balı var herşeye iyi geliyor.

Bir kaç saattir yazılanları okudum acılarınızı paylaştım ama hep derim nefes aldığımız sürece umutta vardır.

Evet canım ağzım yandı bir kere daha o istemeden bende istemiyorum

yaz tatiline denk gelirse öyle bi aktarım olmuyor hocam bilgi yanlış bende devlet okulunda idareciyim :) Rabbim doğru zamanda nasip etsin inşallah izin vs prosedür halledilir bi şekilde :)
Bu konusda eminmisinz acaba cunku olmuyormus ama gecen yaz baslamis tekrar okuldan bi ogretmen agustosta dogum yapti ve 8 haftayi kullandi bayan arkads diye biliyorum

Kurumus-Maskara
Sen test yapmışsın canım bata kaç var fotoğrafını atsana bakslım. Hem testin markası ne?
Merhaba canım. Ya benim bata çok var 7-8 gün var öylesine yaptım testi çizgi o kadar belli belirsiz ki kendim bile zor görüyorum. Yarın tekrar yapınca varsa atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…