- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
:) iyi ki de kaldılar çok mutluyum senin adına bütün samimiyetimle söylüyorumBurda olsan benimkileri verirdim kaldilar oyle 6 tane :)
İnşallah sağlıkla olur canım üzülme dua edelimEvet doğru okudun ama pek emin değilim. Yarın ve öbür gün yine test yapicam. Ben hamile kalabiliyorum da devam ettiremiyorumonun içinde sevinemiyorum hiç
Senin cizginde giderek koyulassin hamileliği birlikte gecirelim :):) iyi ki de kaldılar çok mutluyum senin adına bütün samimiyetimle söylüyorum
İnşallah canım :) yarın çıkacak mi acaba görecezSenin cizginde giderek koyulassin hamileliği birlikte gecirelim :)
Buraya da yaz canim takip edicemİnşallah canım :) yarın çıkacak mi acaba görecez
İnşallah canım allahtan ümit kesilmezİnşallah sağlıkla olur canım üzülme dua edelim
Tabi ki de yazarım canim :)Buraya da yaz canim takip edicem
Hamdolsun canımİnşallah canım allahtan ümit kesilmez
Merhaba canım. Yaptım negatif çıktı. Bat 29 EylülKurumus-Maskara canım test yaptın mı?
@Kartanesii8892 canım bu arada isim bulabildiniz mi ben asla karar veremiyorum
Daha çok varmış kuzum inşallah hayırlı haberler alalım:)Merhaba canım. Yaptım negatif çıktı. Bat 29 Eylül
Ben olduğunu sanmıyorum canım çünkü önceki 2 başarısız gebeliğimde hep yumdan sonraki 7. Günde öğrenirdim silik çizgiyle ama bu sefer silik bile değil. Ama bütün belirtilerim de var kasigimdan bacağıma vuran ağrım varDaha çok varmış kuzum inşallah hayırlı haberler alalım:)
Her hamilelik ayni degil ki canımBen olduğunu sanmıyorum canım çünkü önceki 2 başarısız gebeliğimde hep yumdan sonraki 7. Günde öğrenirdim silik çizgiyle ama bu sefer silik bile değil. Ama bütün belirtilerim de var kasigimdan bacağıma vuran ağrım vargogusler hassas,belim çok agriyor
Orasında var canım. Beklicem bir kaç gün dahaHer hamilelik ayni degil ki canım
Merhaba canım. Yaptım negatif çıktı. Bat 29 Eylül
Canim nabzini saysana bi ben daha hamile oldugumu ogrenmeden nabzim hizli atmaya baslamisti carpinti oluyodu arada 95 falandi nabzimOrasında var canım. Beklicem bir kaç gün daha
Merhaba canım. Benim 11 haftalikken bir dusugum var geçen ayda kimyasal geçirdim bunlar hepsi 6 ayda yaşandı. İlk gebelik sürprizdi bizeMerhaba Bat a daha varmış lütfen karamsar davranma . Allahın izniyle BAT gününden sonra kıpkırmızı çizgiler görürsün ..
Ne kadar süredir planlıyorsunzu çocugu ?
Demekki daha zamnı varmış . İnşallah zamanı gelmiştir artıkMerhaba canım. Benim 11 haftalikken bir dusugum var geçen ayda kimyasal geçirdim bunlar hepsi 6 ayda yaşandı. İlk gebelik sürprizdi bize
Bazen çarpıntım oluyor benim anksiyetem var çok hafif. Onun dışında nabzımı nasil kontrol edeyim bilmiyorum. 1 dakika da 95 kez mi atti nabzin?Canim nabzini saysana bi ben daha hamile oldugumu ogrenmeden nabzim hizli atmaya baslamisti carpinti oluyodu arada 95 falandi nabzim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?