İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet canim bileginde bas parmak hizasinda hissedebilirsin nabzi 1 dakikada kac attigina bak
Bence o belirti değil. Benim sürekli hızlı atıyor. Hatta bir keresinde 160 attı acildeki doktorlar başıma toplandı. Halbuki grip için gitmiştim

Belki bu farklıdır kuzum

Kızlar merhaba, 24 Eylül adet günüm dün kanamam geldi idrardan sonra adet oluyorum sandım ped koydum sonra bi daha hiç gelmedi şimdide ovulasyon testi yaptım şöyle çıktı ilk kez bu kadar koyu çıktı ve 1 dk bile geçmeden. Yumurtluyomuyum desem değil anlamadım noluyo.

Eklentiler

• 610E0754-EF41-4A73-AD30-BA0A79EC4DF9.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 68
Canım umarım gebeliktendir, bi test alıp yapsana merak ettim :)

Rica ederim canım bu aralar güzel haberler peşpeşe geldi umarım sonraki sen olursun

Bende bu ovulasyona hiç güvenmiyorum ama bazen hamileliği de gösterebiliyormuş. Adete az kalmış bence yarın test yapabilirsin yani ben olsam yapardım :)

Bende bu ovulasyona hiç güvenmiyorum ama bazen hamileliği de gösterebiliyormuş. Adete az kalmış bence yarın test yapabilirsin yani ben olsam yapardım :)
Canım şimdi gene peçeteye çok az geldi yarın evde olmucam erkenden çıkıcam evden o yüzden yarın yapmam ama pazartesi sabahı yaparım. Hatta randevu almayı düşünüyorum hastaneyede gidebilirim d vitaminine falan baktırıcam beta hcgde isterim gitmişken.

Bende hiç bilmiyorum d vitaminim ne durumda ama ampul şeklinde aldım yarın içicem onu inşallah faydası olur benim yumurtlama zamanım şuanda ama akıntım birkaç gün önce çok yoğundu inofolic combi sayesinde büyük ihtimal tekrar denediğimiz zamana kadar bırakmadan kullanıcam ilacı sanada tavsiye ederim

Geç yumurtluyor olabilir misin canım ama inşallah bebekdir .
Canım kanama gelirmi yumurtlarken bilemiyorum ki. Böylede olunca yumurtluyosam dahi değerlendiremiyoruz. Kasıklarım ağrıyor ve göğüslerin inanılmaz acıyor. Üstüne yatamıyorum sütyeni zor takıyorum o derece.

Ben kullanıyorum zaten canım. Martta başlayıp 3 ay kullanıp bırakmıştım şimdi tekrar başladım bitti adetten sonra tekrar alıcamda bakalım adeti bekliyorum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…