- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Çok teşekkür ederim. Rabbim sana da nasip etsin diğer arkadaşlar gibi.Demekki daha zamnı varmış . İnşallah zamanı gelmiştir artık
İnşallah biz ilk defa denıyoruz.Çok teşekkür ederim. Rabbim sana da nasip etsin diğer arkadaşlar gibi.
Evet biliyorum başka topikte görmüştüm:) bat ne zamandı?İnşallah biz ilk defa denıyoruz.
Bakalım hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun .
ohooo çok daha ..Evet biliyorum başka topikte görmüştüm:) bat ne zamandı?
Evet canim bileginde bas parmak hizasinda hissedebilirsin nabzi 1 dakikada kac attigina bakBazen çarpıntım oluyor benim anksiyetem var çok hafif. Onun dışında nabzımı nasil kontrol edeyim bilmiyorum. 1 dakika da 95 kez mi atti nabzin?
Bence o belirti değil. Benim sürekli hızlı atıyor. Hatta bir keresinde 160 attı acildeki doktorlar başıma toplandı. Halbuki grip için gitmiştimEvet canim bileginde bas parmak hizasinda hissedebilirsin nabzi 1 dakikada kac attigina bak
Eh hadi hayırlısı diyelimohooo çok daha ..
13 Ekim
Canım dakikada 70 attiEvet canim bileginde bas parmak hizasinda hissedebilirsin nabzi 1 dakikada kac attigina bak
Normalde kac atiyoCanım dakikada 70 atti
Belki bu farklıdır kuzumBen olduğunu sanmıyorum canım çünkü önceki 2 başarısız gebeliğimde hep yumdan sonraki 7. Günde öğrenirdim silik çizgiyle ama bu sefer silik bile değil. Ama bütün belirtilerim de var kasigimdan bacağıma vuran ağrım vargogusler hassas,belim çok agriyor
Canım umarım gebeliktendir, bi test alıp yapsana merak ettim :)Kızlar merhaba, 24 Eylül adet günüm dün kanamam geldi idrardan sonra adet oluyorum sandım ped koydum sonra bi daha hiç gelmedi şimdide ovulasyon testi yaptım şöyle çıktı ilk kez bu kadar koyu çıktı ve 1 dk bile geçmeden. Yumurtluyomuyum desem değil anlamadım noluyo.
Canım bi kere adetken ovu testi yapmıştım ondada 2 çizgi çıkmıştı ondan çok sanmıyorum ama 24 eylülde gebelik testi yapıcam bakalım hayırlısı olsun inşallah çok sağol cevabın için :)Canım umarım gebeliktendir, bi test alıp yapsana merak ettim :)
Rica ederim canım bu aralar güzel haberler peşpeşe geldi umarım sonraki sen olursunCanım bi kere adetken ovu testi yapmıştım ondada 2 çizgi çıkmıştı ondan çok sanmıyorum ama 24 eylülde gebelik testi yapıcam bakalım hayırlısı olsun inşallah çok sağol cevabın için :)
Bende bu ovulasyona hiç güvenmiyorum ama bazen hamileliği de gösterebiliyormuş. Adete az kalmış bence yarın test yapabilirsin yani ben olsam yapardım :)Canım bi kere adetken ovu testi yapmıştım ondada 2 çizgi çıkmıştı ondan çok sanmıyorum ama 24 eylülde gebelik testi yapıcam bakalım hayırlısı olsun inşallah çok sağol cevabın için :)
Canım şimdi gene peçeteye çok az geldi yarın evde olmucam erkenden çıkıcam evden o yüzden yarın yapmam ama pazartesi sabahı yaparım. Hatta randevu almayı düşünüyorum hastaneyede gidebilirim d vitaminine falan baktırıcam beta hcgde isterim gitmişken.Bende bu ovulasyona hiç güvenmiyorum ama bazen hamileliği de gösterebiliyormuş. Adete az kalmış bence yarın test yapabilirsin yani ben olsam yapardım :)
Bende hiç bilmiyorum d vitaminim ne durumda ama ampul şeklinde aldım yarın içicem onu inşallah faydası olur benim yumurtlama zamanım şuanda ama akıntım birkaç gün önce çok yoğundu inofolic combi sayesinde büyük ihtimal tekrar denediğimiz zamana kadar bırakmadan kullanıcam ilacı sanada tavsiye ederimCanım şimdi gene peçeteye çok az geldi yarın evde olmucam erkenden çıkıcam evden o yüzden yarın yapmam ama pazartesi sabahı yaparım. Hatta randevu almayı düşünüyorum hastaneyede gidebilirim d vitaminine falan baktırıcam beta hcgde isterim gitmişken.
Canım kanama gelirmi yumurtlarken bilemiyorum ki. Böylede olunca yumurtluyosam dahi değerlendiremiyoruz. Kasıklarım ağrıyor ve göğüslerin inanılmaz acıyor. Üstüne yatamıyorum sütyeni zor takıyorum o derece.Geç yumurtluyor olabilir misin canım ama inşallah bebekdir .
Ben kullanıyorum zaten canım. Martta başlayıp 3 ay kullanıp bırakmıştım şimdi tekrar başladım bitti adetten sonra tekrar alıcamda bakalım adeti bekliyorum işte.Bende hiç bilmiyorum d vitaminim ne durumda ama ampul şeklinde aldım yarın içicem onu inşallah faydası olur benim yumurtlama zamanım şuanda ama akıntım birkaç gün önce çok yoğundu inofolic combi sayesinde büyük ihtimal tekrar denediğimiz zamana kadar bırakmadan kullanıcam ilacı sanada tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?