İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ben kullanıyorum zaten canım. Martta başlayıp 3 ay kullanıp bırakmıştım şimdi tekrar başladım bitti adetten sonra tekrar alıcamda bakalım adeti bekliyorum işte.
Adetten sonra mı kullanmak gerekiyor canım ben sürekli kullanıyorum içindede bir şey yazmadığı için

Matsiyah Alya canım nasipse çoğu şeyde de ismini kullandım kapısüsünde hastaneçıkışında oda ışıgında vs. Nasıpse Alya kızımızın adı. bizim cok kolay oldu ya zorlsianmadım baska ısım begenemedim çunku asla Alya yı düşündugumden beri. buarada listeyı atacagım.yarın kbakma yogundu iki gün

Adetten sonra mı kullanmak gerekiyor canım ben sürekli kullanıyorum içindede bir şey yazmadığı için
Valla canım bilmiyorum ki ben öyle kullanıyorum birisinden öyle duymuştum zaten 20 taneya onu içiyorum 10 gün sonra tekrar alıyorum adetimde bitmiş oluyor hem.

Bence hamilesin aynısı benim de başıma geldi çünkü bilimsel destegi de var o mevzunun gebelik testinden önce ovu testinde ögrendim.

Olsun canım. Benimde aklımda sadece alya var biliyo musun beğenemiyorum başka isim :)

Bence hamilesin aynısı benim de başıma geldi çünkü bilimsel destegi de var o mevzunun gebelik testinden önce ovu testinde ögrendim.
Gerçekten mi? Birde ben pkoyum o yüzden çok ihtimal vermiyorum. Benim yumurtlamam adet günümde de olabilir tamamen kafasına buyruktur şahsiyet :) Bazen günü gününe olurum bazen 40 bazen 50 günde bir. 6 aydır düzenli oluyorum ama bakalım pazartesiyi beklicem :)

Olsun canım. Benimde aklımda sadece alya var biliyo musun beğenemiyorum başka isim :)
Bende çok severim alya ismini hatta eşimle evlenmeden önce belirlemiştik bu ismi çok az kişide vardı o zamanlar. Burda da alya market var baya şubesi olan bir market acaba dalga geçerlermi diyordu eşim ama şimdi çoğu kişi alya koyuyor :)

Pkoyu bilemem peki bu ay içinde yumurtladın mı sen bu 2.koyu çıkışı mı ? Benim tahmini yumurtlama günümde koyuydu degerlendirdik sonra adete 7-8 gün falan vardı galiba ovü testini tekrar yaptım o da ne daha koyuydu nerdeyse ve zaten 2-3 gün kala gebelik testinde de çıktı. Yerleşme kanamsıdır belki o da hadi hayırlısı bakalim.

Canım bu ay hiç ovu testi yapmadım bu ilk yapışım. Akıntım her zaman olur benim o yüzden yumurtladığımıda anlamam. Ama inofolic combi kullandığım için düzenli yumurtlamışımdır diye düşünüyorum. Teşekkürler mesajınız için ve hayırlı olsun bu arada :)

Evet canım modern bi isim hâline geldi ama tabi yolumuz uzun başka alternatif bulamazsak bizim kızda alya olacak gibi :)

Evet canım modern bi isim hâline geldi ama tabi yolumuz uzun başka alternatif bulamazsak bizim kızda alya olacak gibi :)
Güzel bir isim ama söylerken iki şekilde çıkıyor baştaki a yı yumuşatarak ve yumuşatmadan söyleyenler olacaktır mutlaka ben çok takılıyorum böyle şeylere

ben çevremde hiç duymadım ilk benden duyuyorlar :) Söylenişi zor dıyenler olmuş ama bence çok çok kibar ve kolay. söyleyemeyen duymadım daha :) Moda diye isim konulmaz zaten ne yani moda gecınce isim mi degistırcez dmi ama :)mesela ben ismin önce manasına bakarım anlamından ötürü koyarım ve kulağa hoş gelip gelmediğine inş sen de kızın oldugunda koyarsın hala begeniyor olursan:)

Kızlar merhaba, içinizde hiç adet sonrası hemen yumurtlayan oldu mu? Benim 7. gün fena bir kasık ağrısı ve şeffaf akıntım oldu yumurtladım diye düşünüyorum ama bu kadar erken olur mu ki???

Kızlar merhaba, içinizde hiç adet sonrası hemen yumurtlayan oldu mu? Benim 7. gün fena bir kasık ağrısı ve şeffaf akıntım oldu yumurtladım diye düşünüyorum ama bu kadar erken olur mu ki???
Olabilir canim adetin bittigi gun bile yumurtlama olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…