İlk defa böyle bir şey oldu ya baya da akıntı geldi. Şaşırdım bakalım başka yumurtlama olacak mı ya da adetim erken mi gelecek???Olabilir canim adetin bittigi gun bile yumurtlama olabilir
Bu ay benim yumurtlama gunumde bi anda o kadar akinti geldi ki altima kacirdim sandimİlk defa böyle bir şey oldu ya baya da akıntı geldi. Şaşırdım bakalım başka yumurtlama olacak mı ya da adetim erken mi gelecek???
Valla canım benim de baya oldu hayırlısı olsun bakalım. Bu arada sen testi yeniledin mi?Bu ay benim yumurtlama gunumde bi anda o kadar akinti geldi ki altima kacirdim sandim
Sali gidicemValla canım benim de baya oldu hayırlısı olsun bakalım. Bu arada sen testi yeniledin mi?
Bencede söylenişi çok kolay hemde kısa. İki isim koymadığın çok iyi olmuş bazıları zeynep alya zehra alya vs koyuyor ben yakıştıramıyorum iki isim bebeklere niyeyse. İnşallah canım Allah biliyorya kızım olsun çok isterim ayrımcılık gibi olmasın ama kız hep hayalim allah hayırlısını versin tabi sende sağ sağlim alırsın inşallah kucağınaben çevremde hiç duymadım ilk benden duyuyorlar :) Söylenişi zor dıyenler olmuş ama bence çok çok kibar ve kolay. söyleyemeyen duymadım daha :) Moda diye isim konulmaz zaten ne yani moda gecınce isim mi degistırcez dmi ama :)mesela ben ismin önce manasına bakarım anlamından ötürü koyarım ve kulağa hoş gelip gelmediğine inş sen de kızın oldugunda koyarsın hala begeniyor olursan:)
inşallah duaların kabul olcak canm ben hepiniz için dua ediyorum her duamda aklımdasınız. Sağol duaların için de iki isim ben de uygun göremedim Alya 'ya. kız ben de hep erkek ıstıyordum belkı hatırlarsın ama inan okadar mutluyum ki nasipse kızım olacagı için. Inan cinsiyet ne olursa olsın ınsan gercekten cok sevınıyor. dr.dan ne duyarsak duyalım aynı sevinç yaşanıyor :)Bencede söylenişi çok kolay hemde kısa. İki isim koymadığın çok iyi olmuş bazıları zeynep alya zehra alya vs koyuyor ben yakıştıramıyorum iki isim bebeklere niyeyse. İnşallah canım Allah biliyorya kızım olsun çok isterim ayrımcılık gibi olmasın ama kız hep hayalim allah hayırlısını versin tabi sende sağ sağlim alırsın inşallah kucağına
Kız ben varım ya daha dün regl bitti bugün yumurtlama akıntısıyla beraber hafif kasıklarımda sancı gibi bişi var yumurtluyoruz heraldeKızlar merhaba, içinizde hiç adet sonrası hemen yumurtlayan oldu mu? Benim 7. gün fena bir kasık ağrısı ve şeffaf akıntım oldu yumurtladım diye düşünüyorum ama bu kadar erken olur mu ki???
Canım ilk defa yaşadım ben böle bi durum, ikimize de hayır olsun inşallahKız ben varım ya daha dün regl bitti bugün yumurtlama akıntısıyla beraber hafif kasıklarımda sancı gibi bişi var yumurtluyoruz heralde
Canım geçenlerde sabah ezanı okurken dua ettim bir sürü kişiye. Senin içinde Allahım mirketcik in gerçek adı ne bilmiyorum ama onada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et dedim :))Kızlar merhaba, içinizde hiç adet sonrası hemen yumurtlayan oldu mu? Benim 7. gün fena bir kasık ağrısı ve şeffaf akıntım oldu yumurtladım diye düşünüyorum ama bu kadar erken olur mu ki???
Aynen bende de ilk defa oluyo bide doktordan sonra iyice umudumu bitirmiştim ama bugün öyle görünce nasıl sevindim anlatamam :))) hayırlısı olur inşallaahhhh canım inşallaahhh :)Canım ilk defa yaşadım ben böle bi durum, ikimize de hayır olsun inşallah
Allah razı olsun canım, temiz kalbine sağlık :)))Canım geçenlerde sabah ezanı okurken dua ettim bir sürü kişiye. Senin içinde Allahım mirketcik in gerçek adı ne bilmiyorum ama onada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et dedim :))
:)) mirketcik deyince komik oluyor da ondan söyledim.Allah razı olsun canım, temiz kalbine sağlık :)))
Teşekkür ederim canım benim çok makbule geçti ❤Matsiyah canım yazmayı unuttugum seyler de var sen de kendine göre ekler çıkarırsın yeni buldum listeyi alısverısten sonra koymusum anca buldum faydası olur inşallah:)Eki Görüntüle 2191604
Evet dua ederken komik olur gerçekten :)) ama gönlüne duana girebilmek çok güzel :)):)) mirketcik deyince komik oluyor da ondan söyledim.
Canım üzülme ama üst üste mümkün mü hamile kalmak ben 1 senede kaldım şimdi 1 sene daha beklerim gibi geliyor çünkü denk gelicek de olucakda aman aman zor gibiSelam yavrucuklar. Ben keyifsizim. Bugün yumdan sonraki 8. Gün testler negatif bata 6 gün var
Canım olmazsa da sıkma canını bir sonraki ay olur inşallahSelam yavrucuklar. Ben keyifsizim. Bugün yumdan sonraki 8. Gün testler negatif bata 6 gün var
Canim daha cok var umutsuzluga kapılmaSelam yavrucuklar. Ben keyifsizim. Bugün yumdan sonraki 8. Gün testler negatif bata 6 gün var
2-3 ay ara vericem,kendime meşgale bulurum gerisi allaha kalmışCanım olmazsa da sıkma canını bir sonraki ay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?