İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bencede söylenişi çok kolay hemde kısa. İki isim koymadığın çok iyi olmuş bazıları zeynep alya zehra alya vs koyuyor ben yakıştıramıyorum iki isim bebeklere niyeyse. İnşallah canım Allah biliyorya kızım olsun çok isterim ayrımcılık gibi olmasın ama kız hep hayalim allah hayırlısını versin tabi sende sağ sağlim alırsın inşallah kucağına

inşallah duaların kabul olcak canm ben hepiniz için dua ediyorum her duamda aklımdasınız. Sağol duaların için de iki isim ben de uygun göremedim Alya 'ya. kız ben de hep erkek ıstıyordum belkı hatırlarsın ama inan okadar mutluyum ki nasipse kızım olacagı için. Inan cinsiyet ne olursa olsın ınsan gercekten cok sevınıyor. dr.dan ne duyarsak duyalım aynı sevinç yaşanıyor :)

Kızlar merhaba, içinizde hiç adet sonrası hemen yumurtlayan oldu mu? Benim 7. gün fena bir kasık ağrısı ve şeffaf akıntım oldu yumurtladım diye düşünüyorum ama bu kadar erken olur mu ki???
Kız ben varım ya daha dün regl bitti bugün yumurtlama akıntısıyla beraber hafif kasıklarımda sancı gibi bişi var yumurtluyoruz heralde

Kızlar merhaba, içinizde hiç adet sonrası hemen yumurtlayan oldu mu? Benim 7. gün fena bir kasık ağrısı ve şeffaf akıntım oldu yumurtladım diye düşünüyorum ama bu kadar erken olur mu ki???
Canım geçenlerde sabah ezanı okurken dua ettim bir sürü kişiye. Senin içinde Allahım mirketcik in gerçek adı ne bilmiyorum ama onada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et dedim :))

Matsiyah canım yazmayı unuttugum seyler de var sen de kendine göre ekler çıkarırsın yeni buldum listeyi alısverısten sonra koymusum anca buldum faydası olur inşallah:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ilk defa yaşadım ben böle bi durum, ikimize de hayır olsun inşallah
Aynen bende de ilk defa oluyo bide doktordan sonra iyice umudumu bitirmiştim ama bugün öyle görünce nasıl sevindim anlatamam :))) hayırlısı olur inşallaahhhh canım inşallaahhh :)

Canım geçenlerde sabah ezanı okurken dua ettim bir sürü kişiye. Senin içinde Allahım mirketcik in gerçek adı ne bilmiyorum ama onada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et dedim :))
Allah razı olsun canım, temiz kalbine sağlık :)))

Selam yavrucuklar. Ben keyifsizim. Bugün yumdan sonraki 8. Gün testler negatif bata 6 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…