İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Allah herkeze nasip etsin insallah hamilelik tez zamanda hamile olanlarinda saglikla dogurmasini kizlar bi hamile kalma sureci birde son ay cok zor gercekten ayni sabirsizlik ayni heyacan birde korku panik ve de merak tum duygular birbirine karisiyor allah herkezin yardimcisi olsun ne duaniz varsa gercek olsun amin

Amin inşallah ben dahil Allah isteyen herkese versin . Siz de hayirla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Gordum ben cizgiyi ayyy cok sevindim canim
Kız heycandan ölcem ama nasıl olur adetim daha cuma günü bitti ve normal adet oldum hani dedim ki yapıyımda testi çöpe atıyım elimin altında olmasın eşimde sperm azlığı çıktı bende yumurta tembelliği çıktı ya herşeyi geçtim adet oldum ama 2 dk içinde şak diye çizgi çıktı ben şokum hala yani inanmıyorum belki diyorum test yanlıştır ama her zaman yaptığım test ilk defa 5 dk içinde çizgi çıkardı

Adetin nasildi erken mi gelmisti ya bi daha yapsana o zaman test canim

Tamam kuzum bekliyorum ya k.bakma ben kaç gündür giriyorum ama hiç yazmadım moralim çok bozuktu sadece yazılanları okudum çıktım sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyo taze anne :)))
İyiyim canım yarin tekrar bhcg baktiracam bende

Genc_evli canim nasil olur ki bu? Çizgiyi göremedim de yani demek ki varki koymuşsun allahim nolluurrr doğru olsunnnnn lutfeNnnnn
Bilmiyorum ki ya şoklardayım adetim 3 gün önce bitti ve bugün hiç bekletmedim idrarımı yaptım 2 dk içinde çıktı şaşırdım kuzum çok silik inşalaahh doğrudur ya inşallahhhh kuzum Allahım dualarımızı kabul etsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…