- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Evet çok var belki öncekilerden geç yerleşmiştir.olmazsa da bir kac ay ara verip sonra deneriz inşallahCanim daha cok var umutsuzluga kapılma
Amin inşallah ben dahil Allah isteyen herkese versin . Siz de hayirla sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallahAllah herkeze nasip etsin insallah hamilelik tez zamanda hamile olanlarinda saglikla dogurmasini kizlar bi hamile kalma sureci birde son ay cok zor gercekten ayni sabirsizlik ayni heyacan birde korku panik ve de merak tum duygular birbirine karisiyor allah herkezin yardimcisi olsun ne duaniz varsa gercek olsun amin
Canım göremiyorum tam çizgi mi var?Eki Görüntüle 2191879 Kuzular ben geldim ama bakın neyle geldim :)
Gordum ben cizgiyi ayyy cok sevindim canimEki Görüntüle 2191879 Kuzular ben geldim ama bakın neyle geldim :)
Aynen çok inçe bi çizgi var kuzum çok belirgin değilCanım göremiyorum tam çizgi mi var?
Kız heycandan ölcem ama nasıl olur adetim daha cuma günü bitti ve normal adet oldum hani dedim ki yapıyımda testi çöpe atıyım elimin altında olmasın eşimde sperm azlığı çıktı bende yumurta tembelliği çıktı ya herşeyi geçtim adet oldum ama 2 dk içinde şak diye çizgi çıktı ben şokum hala yani inanmıyorum belki diyorum test yanlıştır ama her zaman yaptığım test ilk defa 5 dk içinde çizgi çıkardıGordum ben cizgiyi ayyy cok sevindim canim
Adetin nasildi erken mi gelmisti ya bi daha yapsana o zaman test canimKız heycandan ölcem ama nasıl olur adetim daha cuma günü bitti ve normal adet oldum hani dedim ki yapıyımda testi çöpe atıyım elimin altında olmasın eşimde sperm azlığı çıktı bende yumurta tembelliği çıktı ya herşeyi geçtim adet oldum ama 2 dk içinde şak diye çizgi çıktı ben şokum hala yani inanmıyorum belki diyorum test yanlıştır ama her zaman yaptığım test ilk defa 5 dk içinde çizgi çıkardı
Yok tam zamanında geldi normal adet kanaması kuzum hiç kafamda soru işareti bırakmadı yani dur bi idrarımı tutayım iyice erken test var elimde onu yapcamAdetin nasildi erken mi gelmisti ya bi daha yapsana o zaman test canim
Aynen 4 saat bisey yiyip icmeYok tam zamanında geldi normal adet kanaması kuzum hiç kafamda soru işareti bırakmadı yani dur bi idrarımı tutayım iyice erken test var elimde onu yapcam
Tamam kuzum bekliyorum ya k.bakma ben kaç gündür giriyorum ama hiç yazmadım moralim çok bozuktu sadece yazılanları okudum çıktım sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyo taze anne :)))Aynen 4 saat bisey yiyip icme
İyiyim canım yarin tekrar bhcg baktiracam bendeTamam kuzum bekliyorum ya k.bakma ben kaç gündür giriyorum ama hiç yazmadım moralim çok bozuktu sadece yazılanları okudum çıktım sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyo taze anne :)))
Hadi hayırlı sonuçlar inşallahhh kuzumİyiyim canım yarin tekrar bhcg baktiracam bende
Bilmiyorum ki ya şoklardayım adetim 3 gün önce bitti ve bugün hiç bekletmedim idrarımı yaptım 2 dk içinde çıktı şaşırdım kuzum çok silik inşalaahh doğrudur ya inşallahhhh kuzum Allahım dualarımızı kabul etsin inşallahhhGenc_evli canim nasil olur ki bu? Çizgiyi göremedim de yani demek ki varki koymuşsun allahim nolluurrr doğru olsunnnnn lutfeNnnnn
Benimki de ayni markaEki Görüntüle 2191897 Baksana kuzum bunun yanılma payı varmı ya adı laboquıckKurumus-Maskara Naberr
Ay hadi bakalım canım inşallahhh :))Aynen çok inçe bi çizgi var kuzum çok belirgin değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?