Ay şimdi daha da ümitlendim :) bu arada tutamadım idrarımı 2 saatlik idrarla yapayım dedim çıkmadı yarın sabah yapcam ilk idrarla bakalımBenimki de ayni marka
Canım içeri çok az bile gitse gebe kalma ihtimalin var, ama biz be desek boş şuan. En sağlıklısı bir test alıp yapman olur.merhaba arkadaşlar soracağım özel soru konusunda sizlerin yardımınızı rica edecegim.
bu ay evledim.adetim genelde lekelenmeler ile başlar birkaç gün kan gelir sonra yine kahverengi lekelenmeler ile son bulur. 6 eylülde bu lekelenmeler bitti 13 eylül gecesi ilişki sonrası kızlık zırm yırtıldı ve peeteye kırmızı kan damlacıkları geldi.sonra sabahında yine denedik fkat bizim lişkimiz gerek benden gerek eşimden dolayı uzun sürmemekte.kızlık zarını delmek bile bizim için başarı oldu benim size sormak istediğim. miyomum var adetlerim genelde düzensiz olur. biz ya 18 i ya 19 u terar ilişkiye girmek çalştık ama yine içime giden bir sıvı olmadı. çünkü içime girme konusunda kastığım için onun reaksiyonu azalıyor ilişki tam anlamıyla yapılamıyordu. adet başlangıcım lekelenme gecen ay 31 ağustostu. bu ay ise bu tarihten 10 11 gün önce yani 19 eylül gibi kahverengi lekelenmeler gelmeye başladı. normalde bir iki gün sonrası kan gelmeye başlaması lazımken bugün ayın 24ü ve hala minik kahverengi akıntılar. bu acaba hamilelik belirtisi olabilir mi?
doğru düzgün sıvı geldiğini içime anlamıyorum hem regl tarihimin 10 gün öncesinde leke gelmesi hem de hala kan gelmemiş olması ve kızlık zarı bozulma tarihi adetten sonraki hafta yani o yumurtlama döneminin iyi olduğu haftaya denk geldi. internette bazı bilgilerde cok az sıvıylabile hamile kalındığı söyleniyor. siz ne düşünyorsunuz yardımınızı rica edebilir miyim?
yarın doktora gitsem acaba anlayabilir mi kızlık zarımın tamamen yırtılıp yrtılmadığını.Canım içeri çok az bile gitse gebe kalma ihtimalin var, ama biz be sağol cnm yorumun için desek boş şuan. En sağlıklısı bir test alıp yapman olur.
Evet canım anlar hatta bu durumu ona da anlat, gerekirse kan testi yapar.yarın doktora gitsem acaba anlayabilir mi kızlık zarımın tamamen yırtılıp yrtılmadığını.
İnşallah hamilesindir ve o yazı değişir canım :) Ama olmasa hemen çizgi çıkmaz diye düşünüyorum bence hamilesinEki Görüntüle 2191879 Kuzular ben geldim ama bakın neyle geldim :)
Hadi bakalım müjedeyi bekliyorum :))Squid inşallahhh canım yarın sabahtan Bidaha yapcam bakalım aynı testle
Kuzum ben aylardır o testten yapıyorum hep sonradan çıktı veya çıkmadı ama ilk defa 5 dk içinde şak diye çıktı şok oldum yarın sabah tekrarlıcam nolur dua edinİnşallah hamilesindir ve o yazı değişir canım :) Ama olmasa hemen çizgi çıkmaz diye düşünüyorum bence hamilesin
Canımın içi önce bi idrarda netleştiriyim sonra yapıcam şu an kararsızım yarın sabahtan Bidaha test yapcam ona göre giderimLütfen kan tahlili yappppGenc_evli
İnşallah canımm:)Hadi bakalım müjedeyi bekliyorum :))
Kıızzz çok silik görüyorum hadi inşallah ya testlerimiz doğru çıksınKızlarrrr
Görüyor musunuz gördüğümü? Çok ümitsiz şekilde yaptım görür gibi oldum testi bıraktım girdim mutfağa eşime menemen yapmaya(soğanlı) bir geldim gördüm 2. Cizgi
iki çizgi olumlu mu oluyor belki ben de yakn zamanda yaptırırım. bir konu açtım acaba bakma şansınız var mıKızlarrrr
Görüyor musunuz gördüğümü? Çok ümitsiz şekilde yaptım görür gibi oldum testi bıraktım girdim mutfağa eşime menemen yapmaya(soğanlı) bir geldim gördüm 2. Cizgi
2. Çizgi varsa gebelik var demekiki çizgi olumlu mu
Ederim tabii etmem mi inşallah yarın alırsınız müjdeyi :)Kuzum ben aylardır o testten yapıyorum hep sonradan çıktı veya çıkmadı ama ilk defa 5 dk içinde şak diye çıktı şok oldum yarın sabah tekrarlıcam nolur dua edin
Allah bin kere razı olsun canım inşallahh Allahım herkese nasip etsin :)Ederim tabii etmem mi inşallah yarın alırsınız müjdeyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?