Canım silik gibi bir çizgi görüyorum hadi inşallah:))Kızlarrrr
Görüyor musunuz gördüğümü? Çok ümitsiz şekilde yaptım görür gibi oldum testi bıraktım girdim mutfağa eşime menemen yapmaya(soğanlı) bir geldim gördüm 2. Cizgi
Kız ben adet oldum ya ben hele şoklara girdim gidip gidip teste bakıyorum şaşkınım bi yandan kendimi kaptırmamaya çalışıyorum Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh kuzumİki heyecan birdennn hem senin çizgiyi gördük hemde ben az önce kendiminkini gördüm kesin olmadı bu ay dedim
İnşallah kuzum. Sende hamile kal inşallah en kısa zamanda. İçim temiz ayıptır söylemesi :) seninkininde eli kulağında. @CharlesDarwin hamile kalmadan ona demiştim hissediyorum yakındır diyeCanım silik gibi bir çizgi görüyorum hadi inşallah:))
Valla çok şaşkınım canım. Mucize gibi ya adetin ne zaman bitti? Nasil olabilir ki buuu?Kız ben adet oldum ya ben hele şoklara girdim gidip gidip teste bakıyorum şaşkınım bi yandan kendimi kaptırmamaya çalışıyorum Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh kuzum
Ayyy ben hiç beklemiyordum kesin yoktur tamam bitti dahada istemiyorum dedim gece eşime. İnşallah inşallah :)Kurumus-Maskara ay silik bi cizgi goruyorum sanki yaa bu ay hepimiz hamile olalimmm
Ben senden daha şaşkınım canım adetim geçen cuma günü bitti 3 gün oldu işte ama adet olmadan 3 gün önce eşimle birlikte olduk acaba ondan mı oldu diyorum ?? Allah’ın işlerine sual olunmaz canım bi kesinleşsin söylücem burda da tek duam yarında bu çizgiyi görmek inşallahhhh ya inşallahhh sende yarın yap bakalım bidaha hep beraber hamile olalımmmİnşallah kuzum. Sende hamile kal inşallah en kısa zamanda. İçim temiz ayıptır söylemesi :) seninkininde eli kulağında. @CharlesDarwin hamile kalmadan ona demiştim hissediyorum yakındır diye
Valla çok şaşkınım canım. Mucize gibi ya adetin ne zaman bitti? Nasil olabilir ki buuu?
Ayyy canım inşallah ya :))) Valla bi benim çizgiyi göremedik deliricimmmİnşallah kuzum. Sende hamile kal inşallah en kısa zamanda. İçim temiz ayıptır söylemesi :) seninkininde eli kulağında. @CharlesDarwin hamile kalmadan ona demiştim hissediyorum yakındır diye
Valla çok şaşkınım canım. Mucize gibi ya adetin ne zaman bitti? Nasil olabilir ki buuu?
Yakındır yakındır biliyorum allahin izniyle göreceğiz burda. İçin temiz senin :)
Ayyy canım inşallah ya :))) Valla bi benim çizgiyi göremedik deliricimmm
:) seninle ayni anda hamile kalmak vay be :) çok heyecanlıyım muhakkak yazıyorsun bize yarin hemen testi yapar yapmaz emiiBen senden daha şaşkınım canım adetim geçen cuma günü bitti 3 gün oldu işte ama adet olmadan 3 gün önce eşimle birlikte olduk acaba ondan mı oldu diyorum ?? Allah’ın işlerine sual olunmaz canım bi kesinleşsin söylücem burda da tek duam yarında bu çizgiyi görmek inşallahhhh ya inşallahhh sende yarın yap bakalım bidaha hep beraber hamile olalımmm
Aminn canım senin de için o kadar temiz ki ne güzel hissediyorsun :)))Yakındır yakındır biliyorum allahin izniyle göreceğiz burda. İçin temiz senin :)
Benimde bu ay hic umudum yoktu biliyosun canim bence var biseyAyyy ben hiç beklemiyordum kesin yoktur tamam bitti dahada istemiyorum dedim gece eşime. İnşallah inşallah :)
Laboquickse yok bende onunla öğrendim iki seferdeEki Görüntüle 2191897 Baksana kuzum bunun yanılma payı varmı ya adı laboquıckKurumus-Maskara Naberr
Aynen hatta yok test yapmam diyordun :)Benimde bu ay hic umudum yoktu biliyosun canim bence var bisey
Adetin normal adetin gibimiydiBen senden daha şaşkınım canım adetim geçen cuma günü bitti 3 gün oldu işte ama adet olmadan 3 gün önce eşimle birlikte olduk acaba ondan mı oldu diyorum ?? Allah’ın işlerine sual olunmaz canım bi kesinleşsin söylücem burda da tek duam yarında bu çizgiyi görmek inşallahhhh ya inşallahhh sende yarın yap bakalım bidaha hep beraber hamile olalımmm
:) ay hadi hayırlısı olsun. Rabbim sana da nasip etsin inşallah canımKurumus-Maskara Genc_evli bende gördüm kızlarr inşallah koyulaşır çizgiler gelir bebişlerr Genc_evli sana çok şaşırdım ama canım ya 3 gün olmuş daha adet biteli yarın sabah erken yap testi gene aynı çıkarsa koş hemen kan vermeye
Nasip böyleymiş deriz kesinleştidiğinde kuzum :) hem niye kötümü benle aynı anda hamile kalmak üzüldüm:) seninle ayni anda hamile kalmak vay be :) çok heyecanlıyım muhakkak yazıyorsun bize yarin hemen testi yapar yapmaz emii
Evet kuzum yarın da pozitif alırsam koşa koşa gitçem Allahım nasip etsin o Sevinç’i hepimize inşallah ya :)Kurumus-Maskara Genc_evli bende gördüm kızlarr inşallah koyulaşır çizgiler gelir bebişlerr Genc_evli sana çok şaşırdım ama canım ya 3 gün olmuş daha adet biteli yarın sabah erken yap testi gene aynı çıkarsa koş hemen kan vermeye
İnşallah diyelim kuzum o zaman bozuk falan bana denk gelmemiştir de yarında çizgiyi görürümLaboquickse yok bende onunla öğrendim iki seferde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?