İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlarrrr
Görüyor musunuz gördüğümü? Çok ümitsiz şekilde yaptım görür gibi oldum testi bıraktım girdim mutfağa eşime menemen yapmaya(soğanlı) bir geldim gördüm 2. Cizgi
Canım silik gibi bir çizgi görüyorum hadi inşallah:))

İki heyecan birdennn hem senin çizgiyi gördük hemde ben az önce kendiminkini gördüm kesin olmadı bu ay dedim
Kız ben adet oldum ya ben hele şoklara girdim gidip gidip teste bakıyorum şaşkınım bi yandan kendimi kaptırmamaya çalışıyorum Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh kuzum

Canım silik gibi bir çizgi görüyorum hadi inşallah:))
İnşallah kuzum. Sende hamile kal inşallah en kısa zamanda. İçim temiz ayıptır söylemesi :) seninkininde eli kulağında. @CharlesDarwin hamile kalmadan ona demiştim hissediyorum yakındır diye
Kız ben adet oldum ya ben hele şoklara girdim gidip gidip teste bakıyorum şaşkınım bi yandan kendimi kaptırmamaya çalışıyorum Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh kuzum
Valla çok şaşkınım canım. Mucize gibi ya adetin ne zaman bitti? Nasil olabilir ki buuu?

Ben senden daha şaşkınım canım adetim geçen cuma günü bitti 3 gün oldu işte ama adet olmadan 3 gün önce eşimle birlikte olduk acaba ondan mı oldu diyorum ?? Allah’ın işlerine sual olunmaz canım bi kesinleşsin söylücem burda da tek duam yarında bu çizgiyi görmek inşallahhhh ya inşallahhh sende yarın yap bakalım bidaha hep beraber hamile olalımmm

Ayyy canım inşallah ya :))) Valla bi benim çizgiyi göremedik deliricimmm

:) seninle ayni anda hamile kalmak vay be :) çok heyecanlıyım muhakkak yazıyorsun bize yarin hemen testi yapar yapmaz emii

Bende bir şeyler hissediyorum bat perşembe günü bakalım adet gecikmeden çok herşeyi hamileliğe yormak istemiyorum garanti olsun :)

Adetin normal adetin gibimiydi

:) seninle ayni anda hamile kalmak vay be :) çok heyecanlıyım muhakkak yazıyorsun bize yarin hemen testi yapar yapmaz emii
Nasip böyleymiş deriz kesinleştidiğinde kuzum :) hem niye kötümü benle aynı anda hamile kalmak üzüldüm ((( yazmammı kuzum yaptığım an atıcam buraya sende aynı şekilde

Evet kuzum yarın da pozitif alırsam koşa koşa gitçem Allahım nasip etsin o Sevinç’i hepimize inşallah ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…