Evet canım hatta her ay olan adet ağrısını çektim yataktan kalkamadım ertesi gün çoğaldı kırmızı su gibi geldi bi an hiç bitmicek sandım yaniAdetin normal adetin gibimiydi
Ay hadi inşallah canım benim hamilesindirde kırmızılar gelmeezzzz :)Bende bir şeyler hissediyorum bat perşembe günü bakalım adet gecikmeden çok herşeyi hamileliğe yormak istemiyorum garanti olsun :)
Kizzz kötü olur muu :) kahvaltı yaparken seni anlatım eşime ne kadar sevindiğimi anlatım:)Nasip böyleymiş deriz kesinleştidiğinde kuzum :) hem niye kötümü benle aynı anda hamile kalmak üzüldüm((( yazmammı kuzum yaptığım an atıcam buraya sende aynı şekilde
Evet bide senin adete var daha o yuzden silikAynen hatta yok test yapmam diyordun :)
:) ay hadi hayırlısı olsun. Rabbim sana da nasip etsin inşallah canım
inşallah kızlar saolunn bir kaç belirti var gibi ama çokta kaptırmamam lazım tabi hepimiz birden hamile olucaz galibaAy hadi inşallah canım benim hamilesindirde kırmızılar gelmeezzzz :)
Ayyy kıyamam kız :) şaka yaptım bende :) Allahım benim için ne kadar sevindiysen kendin içinde kat kat fazlasını sevindirsin inşallah :) valla bende senin için çok sevindim kuzum yalan Yok inşallah sağlıklı olur kucağına almak nasip olur inşallahhhKizzz kötü olur muu :) kahvaltı yaparken seni anlatım eşime ne kadar sevindiğimi anlatım:)
Hahhahah :) olalım kız nolcak ne güzel olur :)))inşallah kızlar saolunn bir kaç belirti var gibi ama çokta kaptırmamam lazım tabi hepimiz birden hamile olucaz galiba
Öncesinde test yaptın mı ?? Allah korusun kimyasal falan mıydı yoksaEvet canım hatta her ay olan adet ağrısını çektim yataktan kalkamadım ertesi gün çoğaldı kırmızı su gibi geldi bi an hiç bitmicek sandım yani
Aynen bakalım ne kadar koyulaşacak. Elimde 2 test var :)Evet bide senin adete var daha o yuzden silik
İnşallah. Belirtilerin neler?inşallah kızlar saolunn bir kaç belirti var gibi ama çokta kaptırmamam lazım tabi hepimiz birden hamile olucaz galiba
İnşallah canım inşallah. Ne bereketli bir ay ya :) masallah. Saglikla olsunAyyy kıyamam kız :) şaka yaptım bende :) Allahım benim için ne kadar sevindiysen kendin içinde kat kat fazlasını sevindirsin inşallah :) valla bende senin için çok sevindim kuzum yalan Yok inşallah sağlıklı olur kucağına almak nasip olur inşallahhh
canım zaten göğüslerim ağrıyodu bi 10 gündür o beklediğim bir şey zaten her zaman olur birde sanki her şey extra kokmaya başladı burnuma mutfakta az bi çöp olsun hemen atıyorum ama adete yakın normalde buda olurdu bu sefer daha fazla kasıklarıma ayağa kalkınca falan gaz gibi batmalar oluyo ara ara adet olurmuş gibi ağrı giriyo bide şey çok suda içsem idrarım koyu ve parlaktıİnşallah. Belirtilerin neler?
Amin canım benim inşallahh :))) canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor bebişle??Kurumus-Maskara Genc_evli kızlar çok sevindim inşallah hayırlı haberler alırız ❤
Inşallah en kısa zamanda senden de alacağız bu güzel haberi canım hissediyorumSquid
canım adetmi yoksa lekelenme falanmi bazilari adetle karistiriyor ya bide catlama ve yunurtlama ilac kullanimi yapilinca test yaniltici olabiliyor bnmde ilk kez klomen tedavimde yillar sonra cifti gordm bikac gun sonra kan verdm 1.5 deger meger hormon ilaclari testte yaniltma yapiyormus senin kisa surerse adet bi kan testi yaptrKız ben adet oldum ya ben hele şoklara girdim gidip gidip teste bakıyorum şaşkınım bi yandan kendimi kaptırmamaya çalışıyorum Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhhh kuzum
Valla bendeki belirtilerde bunlar ama bu ay benim kasiklarim coştu kıvrandım agridan kesin enfeksiyon var yada kist oldu dedim son 3 gündürcanım zaten göğüslerim ağrıyodu bi 10 gündür o beklediğim bir şey zaten her zaman olur birde sanki her şey extra kokmaya başladı burnuma mutfakta az bi çöp olsun hemen atıyorum ama adete yakın normalde buda olurdu bu sefer daha fazla kasıklarıma ayağa kalkınca falan gaz gibi batmalar oluyo ara ara adet olurmuş gibi ağrı giriyo bide şey çok suda içsem idrarım koyu ve parlaktı
Bende de ishal oldu tam tersiHa birde adete yakın bağırsaklarım çok çalışıyordu normalde çalışır zaten ama bu sefer kabızlık oldu resmen
Teşekkür ederiz :) inşallahKurumus-Maskara Genc_evli kızlar çok sevindim inşallah hayırlı haberler alırız ❤
Inşallah en kısa zamanda senden de alacağız bu güzel haberi canım hissediyorumSquid
Çok şükür güzel canım tekme yemeye başladım artık bugün asi olduk kolum fena ağrıyo:) sen nasılsınAmin canım benim inşallahh :))) canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor bebişle??
üşütüncede öyle oluyor burdada akşamları havalar bi serin ben belirtilerin adet öncesi sendromla aynı olduğunu düşünüyorum ya bir kaç bir şey farklı olur ama 6. 7. Haftalara kadar aman aman belirti olacağını zannetmiyorm bide düşündükçe bat gelmiyorr :)) senin ne zamandı batValla bendeki belirtilerde bunlar ama bu ay benim kasiklarim coştu kıvrandım agridan kesin enfeksiyon var yada kist oldu dedim son 3 gündür
Bende de ishal oldu tam tersi
Benim bat 29 eylul canım. Ben bide bunun üstüne üşüttüm. Heryerim agriyor çok fena vallaüşütüncede öyle oluyor burdada akşamları havalar bi serin ben belirtilerin adet öncesi sendromla aynı olduğunu düşünüyorum ya bir kaç bir şey farklı olur ama 6. 7. Haftalara kadar aman aman belirti olacağını zannetmiyorm bide düşündükçe bat gelmiyorr :)) senin ne zamandı bat
Canım ben geçen hafta ptsi günü tam adet günümde adet oldum adet oldum normal bi şekilde bu hafta ptside öylesine yaptım testi öyle çıktı yani herhangi bi tedavi falan görmedim bugünde test yapıcam çıkarsa o zaman kan vercem Allahım sanada en kısq zamanda nasip etsin inşallahcanım adetmi yoksa lekelenme falanmi bazilari adetle karistiriyor ya bide catlama ve yunurtlama ilac kullanimi yapilinca test yaniltici olabiliyor bnmde ilk kez klomen tedavimde yillar sonra cifti gordm bikac gun sonra kan verdm 1.5 deger meger hormon ilaclari testte yaniltma yapiyormus senin kisa surerse adet bi kan testi yaptr
İnşallah canım eczanenin açılmasını bekliyorum testi yenilicem bakalım hayırlısı inşallah:)Kurumus-Maskara Genc_evli kızlar çok sevindim inşallah hayırlı haberler alırız ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?