- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Ne kadar kaldi acilmasinaİnşallah canım eczanenin açılmasını bekliyorum testi yenilicem bakalım hayırlısı inşallah:)
Yarım saat kaldı kuzum 9da açılıyo bekliyorum bakalım bi yanımda korkuyo yaNe zaman açılıyor yaGenc_evli cok heyecanliyim
Yaptım canım adetten bi gün önce hiçbişi yoktu valla benimde aklıma kimyasal geldi ama hiç pıhtı falan düşürmedim yoğun kırmızı bazen siyaha yakın renkte olduÖncesinde test yaptın mı ?? Allah korusun kimyasal falan mıydı yoksa
Ben bisey yapmadim canım sabah uyanınca bir test daha yapicam. Nefesimi tuttum seni bekliyorum valla. Eşim uyudu bende dolaniyorum buralarda. Testler sadece eczanede mi satılıyor? Markete falan satılmıyor mu?Kurumus-Maskara sen naptın kuzum ?
Allah razı olsun yazdıklarınızdan bende kilo vermeye çalışıyorum yaşam tarzımı düzeltmeye çalışıyorum bakalım herşeyin hayırlısı sizin için de çok geçmiş olsun rabbim bidaha kötü şeyler yaşatmasın tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah dediğinizi hiç duymadım ama bakarım teşekkür ederimBence hiç üzülmeyin bende de pco vardı düzenli beslenip yürüyüş yaptım vitamin takviyesi aldım sadece 2 gün soğan kürü uyguladım birde o ay ovulasyon testini denedim ve o ay hamile kaldım ama heterotopik gebelik yaşadım sonrasında hem sağ tüpümü hemde bebeğimi kaybettim. Şimdi tekrar kendime geldim ve yeniden beslenme tarzımı değiştirip pcoyu yok etmeye çalışcam bir kez başardım biliyorum yine olcak.. Dert varsa demanıda var. Umudunuzu kaybetmeyin
Bu arada c-life diye bir macun var instagramdan fln yorumlara bakablirsniz pcoya çok iyi geliyor onada başlıcam sizede öneririm içinde hayıt tohumu aslan pençesi adaçayı çörekotu ve çam balı var herşeye iyi geliyor.
Bir kaç saattir yazılanları okudum acılarınızı paylaştım ama hep derim nefes aldığımız sürece umutta vardır.
Hee doğru sizin orda daha gece dimi sabah olsunda sendende güzel haber alalım :) ay kuzum Allah razı olsun ya bende heyecanlıyım bi yanım korkuyo eğer yoksada uzun bi süre ara vermek istiyorum bu bebek konusuna zaten eşimde de sperm azlığı çıktı tedavi görüyo bakalım maalesef canısı bitek eczanede satılıyoBen bisey yapmadim canım sabah uyanınca bir test daha yapicam. Nefesimi tuttum seni bekliyorum valla. Eşim uyudu bende dolaniyorum buralarda. Testler sadece eczanede mi satılıyor? Markete falan satılmıyor mu?
Kizlar uzun zamandr giremedim hamilelik haberlerine cok sevindim insallah geliyodur bebisleriniz benm laobick marka testler bu ay beni yaniltti biliyorsunz insallah seninki dogrudur canimHee doğru sizin orda daha gece dimi sabah olsunda sendende güzel haber alalım :) ay kuzum Allah razı olsun ya bende heyecanlıyım bi yanım korkuyo eğer yoksada uzun bi süre ara vermek istiyorum bu bebek konusuna zaten eşimde de sperm azlığı çıktı tedavi görüyo bakalım maalesef canısı bitek eczanede satılıyo
İnşallah canım. Korkma sakin ya güzel çıkacak inşallah testin :) uhuuu çok sabırsızlandımm. Bunları konuşmayalım şimdi ara vermek falan filan. eczane yakin mi? Eşine söyledin mi?Hee doğru sizin orda daha gece dimi sabah olsunda sendende güzel haber alalım :) ay kuzum Allah razı olsun ya bende heyecanlıyım bi yanım korkuyo eğer yoksada uzun bi süre ara vermek istiyorum bu bebek konusuna zaten eşimde de sperm azlığı çıktı tedavi görüyo bakalım maalesef canısı bitek eczanede satılıyo
Ya canım sen bana yazmışsın yeni gördüm yazığını nolur kusura bakma arada kaynamış vallaCanım benim mesajını şimdi okudum yumurta tembelliği için yumurta takibi yaptır doktoruna ne kadar büyümüş ne zaman çatlar lütfen strese sokma kendini inşallah eşinin tahlillerinde sorunsuz çıkar hiç üzmeyin kendinizi Allah büyük. Bugün binamıza yeni taşınan bir ablayla tanıştım üç düşük yapmış erken menapoza gireceksin belki çocuğun olmayacak demişler tüp bebeğe başvuralım o zaman demişler sekiz tüp bebek denemesi yapmış ikisi yurtdışında yapılmış olmamış vazgeçmişler artık olmasada olur kader böyleymiş diye kendini saldıktan sonra bir doktor bulmuş bunlara ihtiyacın yok senin normal hayatına dönüp düşünmeyeceksin yumurta takibi bile yapmayacaksın aklıne bile getirmeyeceksin demiş. Kadın ondan sonra spor yaptım gezdim tozdum yumurta takibi bile yapmadım az fazla kilomu verdim depresyondan çıktım saraçoğlunun incir kürünü duydum yaptım ama artık vazgeçtim psikolojim rahatken bir sonraki ay hamile kaldım bu kürü dene dedi kadının bana dediği tek şey şuydu doktoru demiş ki acaba bu ay çocuk tutar mı stresi bile beyinde yüzde doksan vücut kendini korumaya alıyor ve olmuyor çocuk tutunsada vücut atıyormuş dedi herşeyi beynimiz yapıyor iyi düşün daha gençsin lütfen kendini kapatma bir sonraki çocukta böyle olacak mı diye bile düşünme dedi şimdi iki çocuğu var maaşallah. Lütfen olumsuz düşünme düşünmeyelim herşey güzel olacak Allah ın izniyle tamam mı bitanemGenc_evli
Biliyorum canım inşallah beni yanıltmaz o yüzden tereddütte kaldım bugün yenilicemKizlar uzun zamandr giremedim hamilelik haberlerine cok sevindim insallah geliyodur bebisleriniz benm laobick marka testler bu ay beni yaniltti biliyorsunz insallah seninki dogrudur canim
İnşallah canım son 20 dk :))) valla kalbim yerinden çıkacak bide acayip tuvaletim var zor tutuyorum:) yakın kuzum arka sokakta 5 dkda alıp gelicem. Eşime söyledim de bunda çizgi yokki kaptırma kendini falan dedi tamam dedim bende sinir oldum bugün yeniden yapacağımı söylemedimİnşallah canım. Korkma sakin ya güzel çıkacak inşallah testin :) uhuuu çok sabırsızlandımm. Bunları konuşmayalım şimdi ara vermek falan filan. eczane yakin mi? Eşine söyledin mi?
Ay tammm. Kız bu eşler hep aynı valla benimkide ilk hamileliğimde bariz çizgiye yok derdi şimdi benden iyi görüyor valla. Aman tut kendini. Sen hazirlan kapinin yaninda dur hemrn cikarsin 9 oluncaİnşallah canım son 20 dk :))) valla kalbim yerinden çıkacak bide acayip tuvaletim var zor tutuyorum:) yakın kuzum arka sokakta 5 dkda alıp gelicem. Eşime söyledim de bunda çizgi yokki kaptırma kendini falan dedi tamam dedim bende sinir oldum bugün yeniden yapacağımı söylemedim
Delirtiyolar insanı ya :) heheheheh:)) koşa koşa gitçem adamda dicek manyak bu heralde sabahın köründe neyse ya :) :)Ay tammm. Kız bu eşler hep aynı valla benimkide ilk hamileliğimde bariz çizgiye yok derdi şimdi benden iyi görüyor valla. Aman tut kendini. Sen hazirlan kapinin yaninda dur hemrn cikarsin 9 olunca
ben gitti gidiyordan almıştım hem daha hesaplı oluyorBen bisey yapmadim canım sabah uyanınca bir test daha yapicam. Nefesimi tuttum seni bekliyorum valla. Eşim uyudu bende dolaniyorum buralarda. Testler sadece eczanede mi satılıyor? Markete falan satılmıyor mu?
Ama ben geçen hafta ptsi günü adet oldum üstünden 8 gün geçti kimyasalsa testte böyle çıkar mı ? Veya adet olmadan bi gün önce de test yapmıştım onda bişi çıkmadı öyle olabilir mi canım ? Bakalım hayırlısı artık ya 10 dk sonra kesinleşcek yine test yapcamGenc_evli canım senin çizgin çok fazla silik değil. Benim de aklıma kımyasal.geldı benim de oyle oluyordu kimyasalda. Ama şu da var ki geç yumurtlama da olabılır tekrar yumurtlamıs da olabılırsın cok göruyoruz hadi ben de beklicem güzel haberini :) Kurumus-Maskara canım ben hayalı bişey gördum ama bazen kuruyunca kontrol çizgisi cıkıyor daha vardı sanırım adetıne seni de merakla beklıyorum inşallah guzel haberlerınızı okurumm :)
Evet bir çok arkadaştan duydum. Ben yakinimda her yerde var ucuzudaben gitti gidiyordan almıştım hem daha hesaplı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?