İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

hemen ıdrardan atılamıyor hcg bazen ama 2. yumurta yerlestyse ztn anca cıkar testte ben de beklyrm heyecanlaa:)

Ya kuzum hamileysen o kadar kanama neydi o zaman? Bence doktora gitmelisin hemen
Bilmiyom ki ya kimyasal mı yaşadım acaba ? Ama dünden daha net çıkması gerekmiyo muydu ? Ya kafamda bir sürü soru var acaba bi kaç gün daha test yapsam da koyulaşırsa öyle mi gitsem ?

Bilmiyom ki ya kimyasal mı yaşadım acaba ? Ama dünden daha net çıkması gerekmiyo muydu ? Ya kafamda bir sürü soru var acaba bi kaç gün daha test yapsam da koyulaşırsa öyle mi gitsem ?
Ben kimyasal yaşadım zaman kanama tam başlamamıştı bile o gün kan tahlili yaptım ve 2 çıktı eve geldim idrar testi yaptım bariz 2. Çizgi çıktı. Ama seninki kimyasaldan kalma bir beta hcg ise o zaman adet olmadan önce de çıkması gerekiyordu ki beta hcg çok yüksekti şimdiye kadar kalmış olabilir dememiz için

Bence bekleme git kan ver ne plduğu belli olsun. Dış gebelik geçirdiğimde 8 gün sürdü kanama bende adet oldum sandım. Allah korusun ihmal etmeyin lütfen.

Aynen bende öyle düşünüyorum kuzum ama çok kararsızım ya silik çıktı yani dünkü daha belirgindi sanki offff napcağımı bilmiyorum korkuyorum açıkcası kan testi negatif çıkarsa diye

Bence bekleme git kan ver ne plduğu belli olsun. Dış gebelik geçirdiğimde 8 gün sürdü kanama bende adet oldum sandım. Allah korusun ihmal etmeyin lütfen.
Haklısın canım işte benimki silik çıktı diye acaba yok mu diyorum kan negatif çıkmasından korkuyorum

Aynen bende öyle düşünüyorum kuzum ama çok kararsızım ya silik çıktı yani dünkü daha belirgindi sanki offff napcağımı bilmiyorum korkuyorum açıkcası kan testi negatif çıkarsa diye
Olabiliyor bazen öyle takma kafana şimdi bunu. Bir doktora git en kısa sürede öğrenelim ne varsa korkulacak bir durumda yok ki ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…