- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
şimdi gördümm maşalah inşallah :) devamını bekliyoruum canm koyulasmalar olur ınsallh@Kartanesii8892 gunaydin canim bu fotom daha net ama yanlışlıkla digerini eklemişim
hemen ıdrardan atılamıyor hcg bazen ama 2. yumurta yerlestyse ztn anca cıkar testte ben de beklyrm heyecanlaa:)Ama ben geçen hafta ptsi günü adet oldum üstünden 8 gün geçti kimyasalsa testte böyle çıkar mı ? Veya adet olmadan bi gün önce de test yapmıştım onda bişi çıkmadı öyle olabilir mi canım ? Bakalım hayırlısı artık ya 10 dk sonra kesinleşcek yine test yapcam
Sabah uyanınca bidaha tekrarlicam umarım koyulaşır. Sağol canım benimmmmmşimdi gördümm maşalah inşallah :) devamını bekliyoruum canm koyulasmalar olur ınsallh
Gözünaydinnnn :) inşallah sağlıkla al kucağına yavrunuKalp atışını duyduk:)))))
TsmammKızlar 5 dk sonra atıyorum resmi yeni yaptım
Vallahi çok çok silik gördüm eminim normalde daha iyi gözüküyorEki Görüntüle 2192005 Kızlaarrrrrrrr elim ayağım titriyor çizgi çıkıyo çok hafif ya
Valla bende gördüm ya kuruyunca bidaha çekcem bak ayyyyyVallahi çok çok silik gördüm eminim normalde daha iyi gözüküyor
Bilmiyom ki ya kimyasal mı yaşadım acaba ? Ama dünden daha net çıkması gerekmiyo muydu ? Ya kafamda bir sürü soru var acaba bi kaç gün daha test yapsam da koyulaşırsa öyle mi gitsem ?Ya kuzum hamileysen o kadar kanama neydi o zaman? Bence doktora gitmelisin hemen
Ben kimyasal yaşadım zaman kanama tam başlamamıştı bile o gün kan tahlili yaptım ve 2 çıktı eve geldim idrar testi yaptım bariz 2. Çizgi çıktı. Ama seninki kimyasaldan kalma bir beta hcg ise o zaman adet olmadan önce de çıkması gerekiyordu ki beta hcg çok yüksekti şimdiye kadar kalmış olabilir dememiz içinBilmiyom ki ya kimyasal mı yaşadım acaba ? Ama dünden daha net çıkması gerekmiyo muydu ? Ya kafamda bir sürü soru var acaba bi kaç gün daha test yapsam da koyulaşırsa öyle mi gitsem ?
Bence bekleme git kan ver ne plduğu belli olsun. Dış gebelik geçirdiğimde 8 gün sürdü kanama bende adet oldum sandım. Allah korusun ihmal etmeyin lütfen.Bilmiyom ki ya kimyasal mı yaşadım acaba ? Ama dünden daha net çıkması gerekmiyo muydu ? Ya kafamda bir sürü soru var acaba bi kaç gün daha test yapsam da koyulaşırsa öyle mi gitsem ?
Aynen bende öyle düşünüyorum kuzum ama çok kararsızım ya silik çıktı yani dünkü daha belirgindi sanki offff napcağımı bilmiyorum korkuyorum açıkcası kan testi negatif çıkarsa diyeBen kimyasal yaşadım zaman kanama tam başlamamıştı bile o gün kan tahlili yaptım ve 2 çıktı eve geldim idrar testi yaptım bariz 2. Çizgi çıktı. Ama seninki kimyasaldan kalma bir beta hcg ise o zaman adet olmadan önce de çıkması gerekiyordu ki beta hcg çok yüksekti şimdiye kadar kalmış olabilir dememiz için
Haklısın canım işte benimki silik çıktı diye acaba yok mu diyorum kan negatif çıkmasından korkuyorumBence bekleme git kan ver ne plduğu belli olsun. Dış gebelik geçirdiğimde 8 gün sürdü kanama bende adet oldum sandım. Allah korusun ihmal etmeyin lütfen.
Olabiliyor bazen öyle takma kafana şimdi bunu. Bir doktora git en kısa sürede öğrenelim ne varsa korkulacak bir durumda yok ki ortadaAynen bende öyle düşünüyorum kuzum ama çok kararsızım ya silik çıktı yani dünkü daha belirgindi sanki offff napcağımı bilmiyorum korkuyorum açıkcası kan testi negatif çıkarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?