Perşembe günü doktor kontrolüm var zaten kuzum hormonlarıma bakılmıştı sonuçları o gün çıkcak o zaman ne var ne yok öğrenirimOlabiliyor bazen öyle takma kafana şimdi bunu. Bir doktora git en kısa sürede öğrenelim ne varsa korkulacak bir durumda yok ki ortada
Hayırlısı olsun bu arada Hadi gözünaydın:) Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahhBence bekleme git kan ver ne plduğu belli olsun. Dış gebelik geçirdiğimde 8 gün sürdü kanama bende adet oldum sandım. Allah korusun ihmal etmeyin lütfen.
Kız sen uyumuyon mu :)Olabiliyor bazen öyle takma kafana şimdi bunu. Bir doktora git en kısa sürede öğrenelim ne varsa korkulacak bir durumda yok ki ortada
Kanın negatif çıkması dış gebelikten iyidir . Çok zor bir süreç çünkü.Haklısın canım işte benimki silik çıktı diye acaba yok mu diyorum kan negatif çıkmasından korkuyorum
Amin inşaallah Allah razı olsun. Allah herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlarHayırlısı olsun bu arada Hadi gözünaydın:) Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
canım.ben göremiyorum kimyasal yaşamıs olablrsn aynı cıkmalydıEki Görüntüle 2192005 Kızlaarrrrrrrr elim ayağım titriyor çizgi çıkıyo çok hafif ya
Merhaba sizde mi dış gebelik geçirdiniz ? Eğer öyleyse sonrasında nasıl bir tedavi uygulandıKanın negatif çıkması dış gebelikten iyidir . Çok zor bir süreç çünkü.
Allah kimseye yaşatmasın inşallah perşembe günü doktor kontrolün var zaten o zaman baktırırım teşekkür ederimKanın negatif çıkması dış gebelikten iyidir . Çok zor bir süreç çünkü.
Evet canım zaten ilk başta bi pembe gibiydi sonradan yok oldu testte yanlış olabilir perşembe günü kontrolüm var o zaman anlarım ne olduğunu dünkü daha net çünkücanım.ben göremiyorum kimyasal yaşamıs olablrsn aynı cıkmalydı
Bende göremedim canım ama inşallah vardır kontrole gidince yaz bizedeEvet canım zaten ilk başta bi pembe gibiydi sonradan yok oldu testte yanlış olabilir perşembe günü kontrolüm var o zaman anlarım ne olduğunu dünkü daha net çünkü
Allah hakkında hayırlısı ni nasip etsin canim . Inşallah bebis vardır yoksada bir dahaki aya sağlıkla gelsin insallahEvet canım zaten ilk başta bi pembe gibiydi sonradan yok oldu testte yanlış olabilir perşembe günü kontrolüm var o zaman anlarım ne olduğunu dünkü daha net çünkü
Oo hayırlı olsun bende bu sabah çift çizgiyi görenler denim inşallah saga salim güzel haberler alırız )Kızlar merhaba yarın hastaneye gidicem çok şaşkınım..
süper Allah hayırlı etsin sağsalim kucagınıza da alırsınız inşallah. adetiniz geçmiş miydi?Kızlar merhaba yarın hastaneye gidicem çok şaşkınım..
Aysegül Allah hayırlı etsin canım sağ salim kucagına al sen de inşallah:)Oo hayırlı olsun bende bu sabah çift çizgiyi görenler denim inşallah saga salim güzel haberler alırız )
İnşallah canım bu kadar koyu çıkması normal mi? Test bozukmu diye düşünüyorum yaptıktan 20 saniye sonra bi anda koyulaştı ve dün adet tarihimdi çok ilginç.Oo hayırlı olsun bende bu sabah çift çizgiyi görenler denim inşallah saga salim güzel haberler alırız )
Dün adet tarihimdi bende şaşırıyorum cuma günüde kanamam oldu çok az sonra kahve lekelenme ve 3 gündür gelen giden bişey yok.süper Allah hayırlı etsin sağsalim kucagınıza da alırsınız inşallah. adetiniz geçmiş miydi?
erkennyumurtlamıs olabılırsın canm ya da hcg 200lerdeyse koyu oluyor ztn hayrlı olsun:)İnşallah canım bu kadar koyu çıkması normal mi? Test bozukmu diye düşünüyorum yaptıktan 20 saniye sonra bi anda koyulaştı ve dün adet tarihimdi çok ilginç.
Adetim biter bitmez ilişki yaşamıştık omu tuttu anlamadım. Dün kan verdim oda yarın çıkıcak hem hastaneye gidicem hem kan sonucum çıkıcak o zaman öğrencez artık.erkennyumurtlamıs olabılırsın canm ya da hcg 200lerdeyse koyu oluyor ztn hayrlı olsun:)
ozaman adete 3 gün kala idrarda çıkmayabilir demi kartanesi... umut fakirin ekmeği:)erkennyumurtlamıs olabılırsın canm ya da hcg 200lerdeyse koyu oluyor ztn hayrlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?