İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Olabiliyor bazen öyle takma kafana şimdi bunu. Bir doktora git en kısa sürede öğrenelim ne varsa korkulacak bir durumda yok ki ortada
Perşembe günü doktor kontrolüm var zaten kuzum hormonlarıma bakılmıştı sonuçları o gün çıkcak o zaman ne var ne yok öğrenirim

Bence bekleme git kan ver ne plduğu belli olsun. Dış gebelik geçirdiğimde 8 gün sürdü kanama bende adet oldum sandım. Allah korusun ihmal etmeyin lütfen.
Hayırlısı olsun bu arada Hadi gözünaydın:) Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Evet canım zaten ilk başta bi pembe gibiydi sonradan yok oldu testte yanlış olabilir perşembe günü kontrolüm var o zaman anlarım ne olduğunu dünkü daha net çünkü
Allah hakkında hayırlısı ni nasip etsin canim . Inşallah bebis vardır yoksada bir dahaki aya sağlıkla gelsin insallah

Oo hayırlı olsun bende bu sabah çift çizgiyi görenler denim inşallah saga salim güzel haberler alırız )
İnşallah canım bu kadar koyu çıkması normal mi? Test bozukmu diye düşünüyorum yaptıktan 20 saniye sonra bi anda koyulaştı ve dün adet tarihimdi çok ilginç.

İnşallah canım bu kadar koyu çıkması normal mi? Test bozukmu diye düşünüyorum yaptıktan 20 saniye sonra bi anda koyulaştı ve dün adet tarihimdi çok ilginç.
erkennyumurtlamıs olabılırsın canm ya da hcg 200lerdeyse koyu oluyor ztn hayrlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…