İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Eki Görüntüle 2192005 Kızlaarrrrrrrr elim ayağım titriyor çizgi çıkıyo çok hafif ya
canım bende göremedim ya arkadaşlarında dediği gibi kimyasaldan kalma olabilir bide adetkende hormonlar yükseliyor benim adetten hcg 11 çıkmıştı ve hamile olacak bir şeyde olmamıştı düşün, yapmayın kızlar vallahi adet geçmeden sonra üzücü oluyor :/

Kızlar merhaba yarın hastaneye gidicem çok şaşkınım..
canım adetin 1 gün geçmiş ya olabilir bence koyu adet geçmeden yapanlarda bile baya net çıktığı oluyor yada ikiz olmasın

Feeling07 aaaaaa ciddi mi bu ? Ya nasıl sevindim anlatamam varya Allahımmmmm test doğru çıksın inşallahhh ki bu halde yanılma payı yoktur hayırlısı olsun kuzum :)

Kontrole gitçem perşembe günü canım o zaman ne olduğu ortaya çıkar kız ben zaten yapmıcaktım sorun var bizde dün öyle çıkınca şaşırdım yani hayırlısı artık

Ya bende ondan korkuyorum canım ben bu testi adet günümde yaptım geçmemişti yani. Bakalım kan sonucum kaç çıkıcak. Allahım inşallah tektir tabi herşeyin hayırlısı :)

Feeling07 aaaaaa ciddi mi bu ? Ya nasıl sevindim anlatamam varya Allahımmmmm test doğru çıksın inşallahhh ki bu halde yanılma payı yoktur hayırlısı olsun kuzum :)
Doğru canım ve direk çıktı aşağıya inmem gerekiyodu bekleyemem gelince bakarım dedim elimi yıkadım bi baktım aynı bu şekilde koyu şok oldum resmen.

ozaman adete 3 gün kala idrarda çıkmayabilir demi kartanesi... umut fakirin ekmeği:)
olabilir tabiki ben 9 gün kala erken test ile öğrenmıstum çok silikti sonra 4kala nettı erken testte ama nornal testlerde silikti herkesin farklı yerleşme suresı

Kontrole gitçem perşembe günü canım o zaman ne olduğu ortaya çıkar kız ben zaten yapmıcaktım sorun var bizde dün öyle çıkınca şaşırdım yani hayırlısı artık
anladım canım herşeye bir umut bağlıyoruz işte ama yanlış yapıyoruz bence korunmayı da düşünme canım zaten sorun varmış süreci uzamasın ne kadar korunmazsan o kadar iyi bence tek yapman gereken kafana takmamak ve evden testleri at test yok bırak bekle bakalım takma kafana adetin geciksin o zaman yap testi çünkü o testi yapıp yapıp bide erkenden insanı çok yıpratıyo ve inanılmaz strese sokuyo inan bunu böyle yaptığın zaman daha rahat olacaksın hatta ümitlenmektense olmayacak düşüncesiyle yap inanıyorum ki o zaman olacak

arkadaşımım eşinin sperm testleri 0 sonuc ve hareketsiz cıktı 2ozelde bır devlette yaptı testlerı. tüpbebekten baska sans yok dedıler. ve ben ona hep calısmayı bırakma dedım. sonucları ogrendıgının bır hafta sonrası hamıle oldugunu öğrendi suan 10haftalık falan. yerlesme kanaması yaşadı ve test yaptı şüphelenıp yani sorun olması vs tabiki tedbir gerektiriyor. ama Kaderin önune hıcbısey gecemıyor canım Allah ol diyor ve oluyor bilim bile çaresız bu durumda. bu örneği untma asla umutsuzlıga kapılma Genc_evli

Doğru canım ve direk çıktı aşağıya inmem gerekiyodu bekleyemem gelince bakarım dedim elimi yıkadım bi baktım aynı bu şekilde koyu şok oldum resmen.
Allahım hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşallahhh kuzum çok sevindim senin adına:)

Yok tatlım korunmucam sadece akışına bırakcam hiç test yok evde almıcam da rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere sanada nasip etsin kuzum inşallahh

Allah razı olsun kuzum senden içime su serptin gerçekten rabbim biliyo herşeyi derdi verdiyse dermanıda veriyo ben buna çok inanıyorum Allahım olmayanlara sağlıkl sıhatlı evlatlar olanlarada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Çok sağol kuzum benim en kısa zamanda allah sanada nasip etsin. Bak pkolularda doğal yollarla hamile kalabiliyor.
Aminnnn kuzum. Evet canım çok haklısın bende biraz akışına bırakabilsem herşey daha iyi olcakta kafama malesef ki çok takıyorum ama Rabbim biliyo içimi isteyen herkese hayırlısını versin rabbim benimde meleğim zamanını bekliyodur

Herşeyin bi zamanı var inanki ben ama kafama zerre takmıyordum iş arıyordum iş görüşmelerine gidiyordum ama allah biliyor tedaviyle hamile kalmayı hiç düşünmüyordum içime hep doğuyordu doğal yollarla hamile kalcağım. Ve ben hamile kaldıysam eğer önce inofolic combiye sonrasan aslan pençesi çayına borçluyum net.

Ya em güzeli kafanı dağıtıcak şeylerle ilgilenmek kuzum çok şükür ki tedaviye gerek kalmadan hamile kaldın. Ya bana doktor bu inofolic combiti vermedi ki bilmiyorum bu perşembe bide cuma günü iki farklı doktora gidicem bakalım onlar vericek mi kuzum yani napıcak görücez bende doğal şeyler denemek istiyorum ama bana iyi gelir mi bilmiyorum bide yanlış bişey yapmak istemiyorum çünkü geçen gün yumurta akı kıvamında akıntı geldi ilk defa kendiliğinden muhtemelen yumurtlama dönemine girdim diye düşünüyorum bekleyip görücez

Canım 2 doktora gittim ikiside bana kendi bildikleri folik asit verdi. Yani anlaşmalı olduğu bir ilaç markasının ben öyle hissettim. Sonra prof doktor vardı gittiğim. Kadına mesaj attım inofolic combi mi yoksa başka bir folik asit mi kullanayım diye inofolic combi kullan kesinlikle sen pkosun dedi. Ve faydasını gördüm allaha şükür. Aslan pençesi çayınında faydası olduğunu sanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…