İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

bu ot o kadar faydalı mı hakikaten ?kaç kez içtin günde? gebe kaldık diyelim ama henüz farkında değiliz ve bu çayı içmeye devam ediyoruz zararı olur mu ?

Bende gittiğimde doktora sorayım bakayım canım şifa olur inşallah işte insan hangi doktora güveneceğinide bilmiyo malesef ama sen bilinçliymişsin bu konuda iyi yapmışsın sormakla bak faydasını gördün şükür ki

Evet canım çok araştırdım ben doktor kullanma deseydi dahi 1 ay denicektim. Sende öyle yap bence zaten herkes kullanabiliyor ve ilaç değikdir takviye edici gıdadır yazıyor üstünde.

Merhaba sizde mi dış gebelik geçirdiniz ? Eğer öyleyse sonrasında nasıl bir tedavi uygulandı
Enfeksiyondan dolayı geçirdim. Kürtaj oldum. 2.adetten sonra hsg çektim ve her şey yolunda dedi doktor. 3. Adetten sonra yumurtlama ilacı kullandım ve hamileyim çok şükür.ilk adetten sonra yasmine başladım iki ay kullandım. Böyle yani sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum

Evet canım çok araştırdım ben doktor kullanma deseydi dahi 1 ay denicektim. Sende öyle yap bence zaten herkes kullanabiliyor ve ilaç değikdir takviye edici gıdadır yazıyor üstünde.
Heee anladım kuzum doktorlarla bi görüşeyim de herhangi bi tedaviye başlamassam alayım inofolici bende

Kızlar testi tekrarladım az önce ilk 5 dakika da çok çok silik çıktı dünkinden daha belirgin. Ama dünkini testi yaptiktan yarım saat sonra çekmistim şimdi bunuda yarım saat bekleyip öyle cekicem

Kızlar testi tekrarladım az önce ilk 5 dakika da çok çok silik çıktı dünkinden daha belirgin. Ama dünkini testi yaptiktan yarım saat sonra çekmistim şimdi bunuda yarım saat bekleyip öyle cekicem
Kııızzzzz at hadi at at at resmini at at :)))) bekliyom bak temizliği falan bıraktım :))))

2 gunde 1 artiyo hormon canim ve adetine var daha benimde silikti ilk baslarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…