bu ot o kadar faydalı mı hakikaten ?kaç kez içtin günde? gebe kaldık diyelim ama henüz farkında değiliz ve bu çayı içmeye devam ediyoruz zararı olur mu ?Herşeyin bi zamanı var inanki ben ama kafama zerre takmıyordum iş arıyordum iş görüşmelerine gidiyordum ama allah biliyor tedaviyle hamile kalmayı hiç düşünmüyordum içime hep doğuyordu doğal yollarla hamile kalcağım. Ve ben hamile kaldıysam eğer önce inofolic combiye sonrasan aslan pençesi çayına borçluyum net.
Bende gittiğimde doktora sorayım bakayım canım şifa olur inşallah işte insan hangi doktora güveneceğinide bilmiyo malesef ama sen bilinçliymişsin bu konuda iyi yapmışsın sormakla bak faydasını gördün şükür kiCanım 2 doktora gittim ikiside bana kendi bildikleri folik asit verdi. Yani anlaşmalı olduğu bir ilaç markasının ben öyle hissettim. Sonra prof doktor vardı gittiğim. Kadına mesaj attım inofolic combi mi yoksa başka bir folik asit mi kullanayım diye inofolic combi kullan kesinlikle sen pkosun dedi. Ve faydasını gördüm allaha şükür. Aslan pençesi çayınında faydası olduğunu sanıyorum.
Olcağını sanmıyorum. Günde 1 bardak içtim düzensiz bir şekilde içtim hemde 15 gün falan içmişimdir 1 ayda.bu ot o kadar faydalı mı hakikaten ?kaç kez içtin günde? gebe kaldık diyelim ama henüz farkında değiliz ve bu çayı içmeye devam ediyoruz zararı olur mu ?
Evet canım çok araştırdım ben doktor kullanma deseydi dahi 1 ay denicektim. Sende öyle yap bence zaten herkes kullanabiliyor ve ilaç değikdir takviye edici gıdadır yazıyor üstünde.Bende gittiğimde doktora sorayım bakayım canım şifa olur inşallah işte insan hangi doktora güveneceğinide bilmiyo malesef ama sen bilinçliymişsin bu konuda iyi yapmışsın sormakla bak faydasını gördün şükür ki
Enfeksiyondan dolayı geçirdim. Kürtaj oldum. 2.adetten sonra hsg çektim ve her şey yolunda dedi doktor. 3. Adetten sonra yumurtlama ilacı kullandım ve hamileyim çok şükür.ilk adetten sonra yasmine başladım iki ay kullandım. Böyle yani sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurumMerhaba sizde mi dış gebelik geçirdiniz ? Eğer öyleyse sonrasında nasıl bir tedavi uygulandı
Günaydıınnnn canım benim :)Tünaydın yavlulalim
Heee anladım kuzum doktorlarla bi görüşeyim de herhangi bi tedaviye başlamassam alayım inofolici bendeEvet canım çok araştırdım ben doktor kullanma deseydi dahi 1 ay denicektim. Sende öyle yap bence zaten herkes kullanabiliyor ve ilaç değikdir takviye edici gıdadır yazıyor üstünde.
Aynen canım önce inofolic kullan tedavisizde hamile kalabilirsin sadece zayıflamaya çalış.Heee anladım kuzum doktorlarla bi görüşeyim de herhangi bi tedaviye başlamassam alayım inofolici bende
Kan versene canim benimde 745 cikti bhcgKızlar testi tekrarladım az önce ilk 5 dakika da çok çok silik çıktı dünkinden daha belirgin. Ama dünkini testi yaptiktan yarım saat sonra çekmistim şimdi bunuda yarım saat bekleyip öyle cekicem
Masallah canım çok iyi çıkmış. Ben yine kimyasaldan korkuyorum. Dün bu saatlerde yaptıgım test çok koyu çıkmamıştı sonraki yaptıgım daha koyu çıkmıştı ama şimdiki yaptıgım hemen çıktı ama çok silikKan versene canim benimde 745 cikti bhcg
Çok şükür şu ana kadar 7 kilo vermişim hayırlısı bakalım kuzumAynen canım önce inofolic kullan tedavisizde hamile kalabilirsin sadece zayıflamaya çalış.
Kııızzzzz at hadi at at at resmini at at :)))) bekliyom bak temizliği falan bıraktım :))))Kızlar testi tekrarladım az önce ilk 5 dakika da çok çok silik çıktı dünkinden daha belirgin. Ama dünkini testi yaptiktan yarım saat sonra çekmistim şimdi bunuda yarım saat bekleyip öyle cekicem
2 gunde 1 artiyo hormon canim ve adetine var daha benimde silikti ilk baslardaMasallah canım çok iyi çıkmış. Ben yine kimyasaldan korkuyorum. Dün bu saatlerde yaptıgım test çok koyu çıkmamıştı sonraki yaptıgım daha koyu çıkmıştı ama şimdiki yaptıgım hemen çıktı ama çok silik
Oh maşallah. Maden suyu iç valla ben günde 2 tane içiyordum acaba oda mı fayda etti bilmemÇok şükür şu ana kadar 7 kilo vermişim hayırlısı bakalım kuzum
Hiişşşşşş !!! Moral bozmak yok kaç gün var adetine ? Belki o kadar çok yükselmemiştir hcg kuzum bekle biraz sabret
Valla bende günde 1 tane muhakkak içiyorum canım bilmiyoz artık hangisi fayda ediyor :)Oh maşallah. Maden suyu iç valla ben günde 2 tane içiyordum acaba oda mı fayda etti bilmem
4 gün var. Dün çıkıp bugün çıkmaması normal değil i hepimiz biliyoruzHiişşşşşş !!! Moral bozmak yok kaç gün var adetine ? Belki o kadar çok yükselmemiştir hcg kuzum bekle biraz sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?