Ya hemen moral bozmaaa. Foto çektin mi testin icini acip cek
Valla ben bizim durumumuzu anlamadım kuzum Allah hakkımızda hayırlısını versin içimizde neler dönüyo bilmiyoruz benimde dünkü testim bariz pozitif yani çizgi hala duruyo bugünkinde tık yok valla anlamadım ya bence sen kafanı rahatlatmak için bi kan testim ver tatlım en azından düşük olmasın diye önlem alırlar bişey varsa4 gün var. Dün çıkıp bugün çıkmaması normal değil i hepimiz biliyoruz
Merhaba ben de bir kimyasal gebelik geçirdim testimde netti iki çizgi de sonra düştü zaten , kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayan doğum yapan var mı aranızda? İkincisinde de olur diye çokk korkuyorumValla ben bizim durumumuzu anlamadım kuzum Allah hakkımızda hayırlısını versin içimizde neler dönüyo bilmiyoruz benimde dünkü testim bariz pozitif yani çizgi hala duruyo bugünkinde tık yok valla anlamadım ya bence sen kafanı rahatlatmak için bi kan testim ver tatlım en azından düşük olmasın diye önlem alırlar bişey varsa
Yaparlar canım çok yakın ama sonuçların çıkması biraz zaman alıyorBugun yaparlar mi hemen
Bu gün cikar mi ki ciksa keşkeYaparlar canım çok yakın ama sonuçların çıkması biraz zaman alıyor
Merhaba canım bilmiyorum ki bende ne yaşadığımı adetim Cuma bitti yani 4 gün önce adet günü adetim başlamadan test yaptım hiçbişi yoktu fakat adetim bitti bende dün öylesine test yapayım dedim hemen çizgi çıktı bugünde hiçbişi yok anlamadım ama sen kimyasal gebelik geçirmişsin onun ertesi hemen hamile kalanlar var inşallah sende kavuşursun sağlıklı bi şekilde bebeğine korkma doktora gidip önlemini alırsan bişey olmazMerhaba ben de bir kimyasal gebelik geçirdim testimde netti iki çizgi de sonra düştü zaten , kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayan doğum yapan var mı aranızda? İkincisinde de olur diye çokk korkuyorum
Çıkar mı bugün ??Yaparlar canım çok yakın ama sonuçların çıkması biraz zaman alıyor
Bugünün sonunda çıkar oda sizin sabahınıza denk gelecekBu gün cikar mi ki ciksa keşke
Günün sonunda çıkıyor belli de olmuyor çok kendi kafalarina göreÇıkar mı bugün ??
Olsun kuzum hayırlı sonuçlar çıksın inşallah sen sonuç çıktığında yazarsınGünün sonunda çıkıyor belli de olmuyor çok kendi kafalarina göre
Yazarım da evden nasil cikacam bilmiyorum yağmur yağıyor şemsiyemde eşimde yeni duştan çıktım hof hofOlsun kuzum hayırlı sonuçlar çıksın inşallah sen sonuç çıktığında yazarsın
Sakin ol yavrucum ama stres yapma sakin kalmaya çalış bugün gidemesen yarın gidersin olmaz mıYazarım da evden nasil cikacam bilmiyorum yağmur yağıyor şemsiyemde eşimde yeni duştan çıktım hof hof
Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim herkese tatdırsın o duyguyuMerhaba canım bilmiyorum ki bende ne yaşadığımı adetim Cuma bitti yani 4 gün önce adet günü adetim başlamadan test yaptım hiçbişi yoktu fakat adetim bitti bende dün öylesine test yapayım dedim hemen çizgi çıktı bugünde hiçbişi yok anlamadım ama sen kimyasal gebelik geçirmişsin onun ertesi hemen hamile kalanlar var inşallah sende kavuşursun sağlıklı bi şekilde bebeğine korkma doktora gidip önlemini alırsan bişey olmaz
Ohhh ne güzel valla en güzel tekme onlar :))) bende aynıyım canım bekliyoruz işteÇok şükür güzel canım tekme yemeye başladım artık bugün asi olduk kolum fena ağrıyo:) sen nasılsın
Ohhhh maşallah canımm be güzel kucağına aldığını da gör inşallahhh :)))Kalp atışını duyduk:)))))
Duramam kiiSakin ol yavrucum ama stres yapma sakin kalmaya çalış bugün gidemesen yarın gidersin olmaz mı
Canımmm gözün aydınn ne güzel haberler alıyoruz peşpeşe nazar değmesin inşallahhh :)))Kızlar merhaba yarın hastaneye gidicem çok şaşkınım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?