İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

4 gün var. Dün çıkıp bugün çıkmaması normal değil i hepimiz biliyoruz
Valla ben bizim durumumuzu anlamadım kuzum Allah hakkımızda hayırlısını versin içimizde neler dönüyo bilmiyoruz benimde dünkü testim bariz pozitif yani çizgi hala duruyo bugünkinde tık yok valla anlamadım ya bence sen kafanı rahatlatmak için bi kan testim ver tatlım en azından düşük olmasın diye önlem alırlar bişey varsa

Merhaba ben de bir kimyasal gebelik geçirdim testimde netti iki çizgi de sonra düştü zaten , kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik yaşayan doğum yapan var mı aranızda? İkincisinde de olur diye çokk korkuyorum

Merhaba canım bilmiyorum ki bende ne yaşadığımı adetim Cuma bitti yani 4 gün önce adet günü adetim başlamadan test yaptım hiçbişi yoktu fakat adetim bitti bende dün öylesine test yapayım dedim hemen çizgi çıktı bugünde hiçbişi yok anlamadım ama sen kimyasal gebelik geçirmişsin onun ertesi hemen hamile kalanlar var inşallah sende kavuşursun sağlıklı bi şekilde bebeğine korkma doktora gidip önlemini alırsan bişey olmaz

Teşekkür ederim canım inşallah Rabbim herkese tatdırsın o duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…