Amin canım Allah nazarlardan korusun hepimizi. Yarın doCanımmm gözün aydınn ne güzel haberler alıyoruz peşpeşe nazar değmesin inşallahhh :)))
Amin inşallah canımTeşekkür ederim canım inşallah Rabbim herkese tatdırsın o duyguyu
Canim hayirli ugurlu olsun ben adet gunumde yapmistim kurtaj oldugumda daha koyuydu ayni gun kan verdim 842 ydi cok normal yani sevin gozun aydinYa bende ondan korkuyorum canım ben bu testi adet günümde yaptım geçmemişti yani. Bakalım kan sonucum kaç çıkıcak. Allahım inşallah tektir tabi herşeyin hayırlısı :)
Korkma tatlım sakin ol yicek ekmeği varsa rabbim nasip ettiyse seninle kalır kuzumDuramam kiibide testeki kutusu diyor çizgiler testten teste değişebilir ama iste geçen ayda böyle olunca insan korkuyo
Öylemi içimi rahatlattın valla yarın gidicem tekrar hastaneye keseyi görebilirmiyim merak ediyorum :)Canim hayirli ugurlu olsun ben adet gunumde yapmistim kurtaj oldugumda daha koyuydu ayni gun kan verdim 842 ydi cok normal yani sevin gozun aydin
Teşekkür ederim canım arrık bende buralara test atacağım günün gelmesini dört gözle bekliyorummm:)))Amin canım Allah nazarlardan korusun hepimizi. Yarın doktora gidicem bende umarım keseyi görürüm darısı senin başına çok istiyorum seninde hamile kalmanı duam sizinle
Oyle valla canim 842 ydi ilk kan tahlilim adet gunumden once lekelenmem oldu olmayinca test yaptim dusun sok oldum kopkoyu cizgi heemn ayni gun doktorda gittim 842 ydi icini ferah tut alttan ultrasyonla 2 3 gun sonra gorebilirsin 1500 lerdeyken goruluyoÖylemi içimi rahatlattın valla yarın gidicem tekrar hastaneye keseyi görebilirmiyim merak ediyorum :)
Netten hesaplayabilirsin google yaz adet gunune gore haftalik hesaplaniyo son adet tarihine goreKızlar mesajlar da gebeliğin 4+1 6+5 falan diyorlar o me oluyor acaba :) her şeyi de bu siteden öğrendim
Amin inşaallah canım. Sende yaşarsın inşaallah hayırlısıyla sağlıklı hayırlı gebelikler. Duamdasın :))Ohhhh maşallah canımm be güzel kucağına aldığını da gör inşallahhh :)))
Kötü düşünme benim saatler sonra çıkmıştı unuttun mu??
Kaç gün kaldı. İnşaallah olur :)) senin için çok istiyorum tanımasamda. Zor zamanımda yanımdaydınTeşekkür ederim canım arrık bende buralara test atacağım günün gelmesini dört gözle bekliyorummm:)))
İnşallah valla hiç ummadığın bi anda olur. Ben testi yapınca ya tek çizgi yada hayalet ikinci çizgi bekliyordum bi anda kopkoyu iki çizgi görünce test yanlışmıdır diye düşündüm:)Teşekkür ederim canım arrık bende buralara test atacağım günün gelmesini dört gözle bekliyorummm:)))
Acaba yarın alttan muane yapmak istermi aslında ben yapsın istemiyorum ya düşüğe neden oluyormuş bazen. O yüzden müsait değilim dicem artık ultrasonla göbekten baksın bide yarın devlete gitcem valla doktor zorlamaz inşallah çıkar giderim odadanOyle valla canim 842 ydi ilk kan tahlilim adet gunumden once lekelenmem oldu olmayinca test yaptim dusun sok oldum kopkoyu cizgi heemn ayni gun doktorda gittim 842 ydi icini ferah tut alttan ultrasyonla 2 3 gun sonra gorebilirsin 1500 lerdeyken goruluyo
Canım ben bu ay neler oluyo anlamadım ki 8. günüm de şeffaf akıntı ve kasık ağrım oldu. Bugün 11. günüm bakalım normal yumurtlama olacak mı 14. günde. Belki de yeni yumurtlicam valla saçma sapan bişeyler :))))Kaç gün kaldı. İnşaallah olur :)) senin için çok istiyorum tanımasamda. Zor zamanımda yanımdaydın
Valla silik çıksa yanlıştır dneilebilir ama bunun başka anlamı yok kız kesin yani :))))İnşallah valla hiç ummadığın bi anda olur. Ben testi yapınca ya tek çizgi yada hayalet ikinci çizgi bekliyordum bi anda kopkoyu iki çizgi görünce test yanlışmıdır diye düşündüm:)
Adetin 11.günü mü? Sen ne ara adet oldun ??Canım ben bu ay neler oluyo anlamadım ki 8. günüm de şeffaf akıntı ve kasık ağrım oldu. Bugün 11. günüm bakalım normal yumurtlama olacak mı 14. günde. Belki de yeni yumurtlicam valla saçma sapan bişeyler :))))
Ayrıca dua için çokkk teşekkürler her zaman yanındayımmm
Ohooo sen orayı kaçırmışsın canım :))) umutlar bu aya kaldı benim :)))Adetin 11.günü mü? Sen ne ara adet oldun ??
İnşallah canım benim allah herkese hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah.Valla silik çıksa yanlıştır dneilebilir ama bunun başka anlamı yok kız kesin yani :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?