İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar bugünkü test negatif çıkınca ben detaylı bi temizliğe kalkıştım koltuk falan çektim halı kaldırdım şimdi sol kasığıma iğne batıyo sağ bacağımda çok ağrıyo yumurtlama döneminde olur mu böyle ?? Yoksa bişeyler mi var anlamadım :/

Ohooo sen orayı kaçırmışsın canım :))) umutlar bu aya kaldı benim :)))
Araya kaçmış o zaman. İnşaallah kullandığın pedler son olur ben öyle demiştim:))) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah

Bebeklerim ben bugün buralarda olmicam ev işlerimi falan yapicam biraz da kafami dagitmak istiyorum kan sonuçlarını yazarım size

Merhabalar aradığım yeri buldum
Yumurta çatladıktan sonra ateşlenme var bende boynum sıcacık göğüslerime de dokunamıyorum. Bunların hepsi ilişkiden 3 gün sonra başladı. Ümit var mı acaba

Merhabalar aradığım yeri buldum
Yumurta çatladıktan sonra ateşlenme var bende boynum sıcacık göğüslerime de dokunamıyorum. Bunların hepsi ilişkiden 3 gün sonra başladı. Ümit var mı acaba
Valla canım burada o kadar çok şey okudum ki anlatamam ama çıkardığım tek sonuç şu: O kadar erkenden belirtiler maalesef başlamıyor...

Valla canım burada o kadar çok şey okudum ki anlatamam ama çıkardığım tek sonuç şu: O kadar erkenden belirtiler maalesef başlamıyor...
Canım valla ben de hiç göğüs ağrısı olmaz regl olucağım zaman bile 3 kere gebe kaldım. Grip oldum sandım. Ateşlendim. Göğüslerim acıdı. Ama hatırlamıyorum ne zaman başladı bunlar. Yumurtlama takibim falan yoktu.. Benim gibi hisseden varmı acaba merak ettim.

Yok kızlar yok o kadar silik ki gözükmüyor bile. Kesin yine kimyasal Genc_evli @CharlesDarwin
senin düşük olan gebeliğinden kalma hcg olabılır mi canm kımınin idrardan atılmıyor hcg cnku her ay cıkıyor cızgı sonra sılınıypr ılkınden kalma belkıde :/ ayrıca kan veremeden kımyasal mı anlayamazsın ki testle kan vermen en saglklısı

CAnim 3 gun sonra biraz cok erken piskolojik olabilir bi 8 10 gun sonra en erken diyebiliriz bebegin rahme yerlesme suresi var cunku 3 gebelik sonucunda bebegin vardir insallah

CAnim 3 gun sonra biraz cok erken piskolojik olabilir bi 8 10 gun sonra en erken diyebiliriz bebegin rahme yerlesme suresi var cunku 3 gebelik sonucunda bebegin vardir insallah
Malesef yok ilk gebeliğim ikiz kalbi durdu. 2. Ve 3. Dış gebelik

Aaa canım yumurtladığım günün ertesi günü başladı benim. Göğüs ağrım kasık ağrımda . Yerleşme oluncaya kadarda kasık ağrım devam etti. İnsandan insana değişiyor.

Merhabalar. Yeni üyeyim. Çok mesaj yazılmış. Her şeyi okuyamıyorum. Ben de sizler gibi heyecanla bekliyorum. Yumurtlamam üzerinden 10 gün geçti. Bi gün daha bi gün daha diye diye test yapacağım günü bekliyorum. İğne tedavisi gördüm ben de.

7-8 gündür göğüslerime dokunamıyorum. Çok ağrıyor. Çok fazla şişkinliğim var. Ara ara da kasıklarım da ağrı oluyor. Alt tarafta bazen batmalar oluyor. İnşallah güzel sonuç alırım

Benimde göğüsler iyice fena oldu kızlar çok kurcalıyorum ondanmıdır nedir anlamadım adete yakın az hafiflerdi ağrısı uçlar acımaya başladı 30-35 günde adet oluyorm değişiyo bugün 31 bakalım

Benim en büyük belirtim göğüs hassasiyeti. Hala devam ediyor adetten 5 gün önce falan başladı üzerine yatamıyordum elleyemiyordum bile uçları çok acıyor hala test yap derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…