Araya kaçmış o zaman. İnşaallah kullandığın pedler son olur ben öyle demiştim:))) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallahOhooo sen orayı kaçırmışsın canım :))) umutlar bu aya kaldı benim :)))
Aynı markamıydı.? Hadi hayırlısı olsun inşaallahMcz09 canim unutmadim da dünkinden koyu beklerken daha açık olmasi tedirgin ediyor beni. Suan doktordayim
İnşalahhh canım aminnnAraya kaçmış o zaman. İnşaallah kullandığın pedler son olur ben öyle demiştim:))) Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Evet ayni markaydi ona ragmen kutunun altinda testten teste renkler degisebilir yazıyor sonradan okudum kutunun üstündeAynı markamıydı.? Hadi hayırlısı olsun inşaallah
Tamam canım kolay gelsin güzel haberini bekliyoruz inşallah ben işimi bitirdim şimdi kahve içicem :)Bebeklerim ben bugün buralarda olmicam ev işlerimi falan yapicam biraz da kafami dagitmak istiyorum kan sonuçlarını yazarım size
Valla canım burada o kadar çok şey okudum ki anlatamam ama çıkardığım tek sonuç şu: O kadar erkenden belirtiler maalesef başlamıyor...Merhabalar aradığım yeri buldum
Yumurta çatladıktan sonra ateşlenme var bende boynum sıcacık göğüslerime de dokunamıyorum. Bunların hepsi ilişkiden 3 gün sonra başladı. Ümit var mı acaba
Canım valla ben de hiç göğüs ağrısı olmaz regl olucağım zaman bile 3 kere gebe kaldım. Grip oldum sandım. Ateşlendim. Göğüslerim acıdı. Ama hatırlamıyorum ne zaman başladı bunlar. Yumurtlama takibim falan yoktu.. Benim gibi hisseden varmı acaba merak ettim.Valla canım burada o kadar çok şey okudum ki anlatamam ama çıkardığım tek sonuç şu: O kadar erkenden belirtiler maalesef başlamıyor...
senin düşük olan gebeliğinden kalma hcg olabılır mi canm kımınin idrardan atılmıyor hcg cnku her ay cıkıyor cızgı sonra sılınıypr ılkınden kalma belkıde :/ ayrıca kan veremeden kımyasal mı anlayamazsın ki testle kan vermen en saglklısı
CAnim 3 gun sonra biraz cok erken piskolojik olabilir bi 8 10 gun sonra en erken diyebiliriz bebegin rahme yerlesme suresi var cunku 3 gebelik sonucunda bebegin vardir insallahCanım valla ben de hiç göğüs ağrısı olmaz regl olucağım zaman bile 3 kere gebe kaldım. Grip oldum sandım. Ateşlendim. Göğüslerim acıdı. Ama hatırlamıyorum ne zaman başladı bunlar. Yumurtlama takibim falan yoktu.. Benim gibi hisseden varmı acaba merak ettim.
Hayırlı olsun canım:)Dün adet tarihimdi bende şaşırıyorum cuma günüde kanamam oldu çok az sonra kahve lekelenme ve 3 gündür gelen giden bişey yok.
Malesef yok ilk gebeliğim ikiz kalbi durdu. 2. Ve 3. Dış gebelikCAnim 3 gun sonra biraz cok erken piskolojik olabilir bi 8 10 gun sonra en erken diyebiliriz bebegin rahme yerlesme suresi var cunku 3 gebelik sonucunda bebegin vardir insallah
Çok sağol canım benim :)Hayırlı olsun canım:)
Aaa canım yumurtladığım günün ertesi günü başladı benim. Göğüs ağrım kasık ağrımda . Yerleşme oluncaya kadarda kasık ağrım devam etti. İnsandan insana değişiyor.Valla canım burada o kadar çok şey okudum ki anlatamam ama çıkardığım tek sonuç şu: O kadar erkenden belirtiler maalesef başlamıyor...
Benim en büyük belirtim göğüs hassasiyeti. Hala devam ediyor adetten 5 gün önce falan başladı üzerine yatamıyordum elleyemiyordum bile uçları çok acıyor hala test yap derim :)Benimde göğüsler iyice fena oldu kızlar çok kurcalıyorum ondanmıdır nedir anlamadım adete yakın az hafiflerdi ağrısı uçlar acımaya başladı 30-35 günde adet oluyorm değişiyo bugün 31 bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?