adet belirtilerine çok benziyo gerçekten en az bi 35 günü bekleyimde garanti olsun diyorum sabredersem :)Benim en büyük belirtim göğüs hassasiyeti. Hala devam ediyor adetten 5 gün önce falan başladı üzerine yatamıyordum elleyemiyordum bile uçları çok acıyor hala test yap derim :)
Valla ben adet günümde yaptım ama heralde 5 gün öncede yapsaydım çift çizgi çıkcakmış :)adet belirtilerine çok benziyo gerçekten en az bi 35 günü bekleyimde garanti olsun diyorum sabredersem :)
Var canim benim iliskiden iki gun sonra belim tutuldu acillik oldum doktor usutmusun dedi ama ben esime dedim kesin hamileyim diye sag kasigimfa bacagima vuran bir agrida vardi sonra isal oldum koku hassasiyeti vardi gogsumde yesil damar belirdi adeeten bes gun once yaptim ve bariz cift cizgi cikti insan anliyor yani dollenme asamasiniAynen senin çıkardı belli bariz bir belirti olmayınca yapmak istemiyorum günü gelmeden gerçi öyle aman aman belirti yaşayıpta kesin hamileyim diyende pek yok galiba :)
Hakkında hayrlsı cnm demekki bizimkilern zamanı daha gelmemiş hiç sıkma canını ve yola devam en azndan sağlıkla gebe kalbilyorsn bn dış gebelikten ve düşükten sonra rahim filmi çekildm bu ay ve iki tüpümde tıkalı çktı sebebpleri buymş en azndan öğrendim ve sağ açldı sadce sol aölmadıKızlar beta hcg 1 çıktı. Dün ki test bozuktu demek ki. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimüzüldüm olsa çıkardı demek ki yok
Çok geçmiş olsun canım. Dilerim tez vakitte saglikla hamile kalırsınHakkında hayrlsı cnm demekki bizimkilern zamanı daha gelmemiş hiç sıkma canını ve yola devam en azndan sağlıkla gebe kalbilyorsn bn dış gebelikten ve düşükten sonra rahim filmi çekildm bu ay ve iki tüpümde tıkalı çktı sebebpleri buymş en azndan öğrendim ve sağ açldı sadce sol aölmadı
Geçmiş olsun. İnşallah şimdi hamile kalırsın. Benim doktorum tedaviye başlamadan tüplerime baktırmıştu. Eğer kapalıysa boşuna hormon vermiş olmayayım sana demişti.Hakkında hayrlsı cnm demekki bizimkilern zamanı daha gelmemiş hiç sıkma canını ve yola devam en azndan sağlıkla gebe kalbilyorsn bn dış gebelikten ve düşükten sonra rahim filmi çekildm bu ay ve iki tüpümde tıkalı çktı sebebpleri buymş en azndan öğrendim ve sağ açldı sadce sol aölmadı
Sizinle yasadiklarimiz cok benzer bende bir dis gebelik ve bir dusuk kurtajla sonuclandi ama her kasigim agridiginda dis gebelikten korkar oldum ben adette olmustum hic anlamadim ameliyatla sonlandi sizin nasil oldu acaba adet olmusmuydunz disngevelikteHakkında hayrlsı cnm demekki bizimkilern zamanı daha gelmemiş hiç sıkma canını ve yola devam en azndan sağlıkla gebe kalbilyorsn bn dış gebelikten ve düşükten sonra rahim filmi çekildm bu ay ve iki tüpümde tıkalı çktı sebebpleri buymş en azndan öğrendim ve sağ açldı sadce sol aölmadı
canim benimde adete 2 kala falan başladı göğüs uçlarım hala ağrıyor bence bar sende de bir şeylerBenimde göğüsler iyice fena oldu kızlar çok kurcalıyorum ondanmıdır nedir anlamadım adete yakın az hafiflerdi ağrısı uçlar acımaya başladı 30-35 günde adet oluyorm değişiyo bugün 31 bakalım
Hayırlısı olur canim inşallah Âllah en kısa zaman da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder insallahKızlar beta hcg 1 çıktı. Dün ki test bozuktu demek ki. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimüzüldüm olsa çıkardı demek ki yok
idrarında koyuluk var mı peki canımcanim benimde adete 2 kala falan başladı göğüs uçlarım hala ağrıyor bence bar sende de bir şeyler
Var canimidrarında koyuluk var mı peki canım
Valla demek ki senin gibi nadir de olsa hisseden var :))Aaa canım yumurtladığım günün ertesi günü başladı benim. Göğüs ağrım kasık ağrımda . Yerleşme oluncaya kadarda kasık ağrım devam etti. İnsandan insana değişiyor.
Bozma moralini canım olacak inşallah :))Kızlar beta hcg 1 çıktı. Dün ki test bozuktu demek ki. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimüzüldüm olsa çıkardı demek ki yok
Üzülmemek elde değil canım benim ama moral çok önemli biliyorsun kadın Doğum doktorunla bi konuş neden böyle oluyor ne yapılabilir bi eksiğimiz vardır belki cnm bana doktor hamile kalmadan önce geleceksin bebek aspirinine başlayacağız demişti belki tutunamıyor bişeyler eksiktir kafam yandı artık inan ki inşallah sağlıkla güzel bebişlerimizi tez zamanda nasip eyler RabbimKızlar beta hcg 1 çıktı. Dün ki test bozuktu demek ki. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimüzüldüm olsa çıkardı demek ki yok
Ayyy hayırlı olsun tebrik ederimKızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Hayırlı olsun canım:)Kızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?