Yaaaa maşallah ne güzel haberler alıyoruz bugünlerde :)))) çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin inşallah :) sonucunu heyecanla bekliyorum:)Kızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Canım benim anlıyorsun üzülüyorum ama ben biliyorum hiç beklemediğin anda meleğin seninle olucak ben inanıyorum hayırlısı böyleymiş demekki kuzum öyle düşün bideKızlar beta hcg 1 çıktı. Dün ki test bozuktu demek ki. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimüzüldüm olsa çıkardı demek ki yok
Uzulme canim onumuzdeki ay olurKızlar beta hcg 1 çıktı. Dün ki test bozuktu demek ki. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelimüzüldüm olsa çıkardı demek ki yok
Bende dayanamayip yapmistim cizgi cikinca da cok sasirmistim :) hayirli olsun son adet neydi seninKızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Ayyy hayırlı olsun tebrik ederim
Hayırlı olsun canım:)
Yaaaa maşallah ne güzel haberler alıyoruz bugünlerde :)))) çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin inşallah :) sonucunu heyecanla bekliyorum:)
kızlar hepinize çook teşekkür ederim allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallahBende dayanamayip yapmistim cizgi cikinca da cok sasirmistim :) hayirli olsun son adet neydi senin
Benimde 25 agustos ayni zamanlarda doguracaz :)kızlar hepinize çook teşekkür ederim allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah
Canım son adet 26 ağustos
İnşallahhh kuzum amin :)kızlar hepinize çook teşekkür ederim allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah
Belirtilerin nasıldı canım ?kızlar hepinize çook teşekkür ederim allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah
inşallah canım ilk bebişmiydi senindeBenimde 25 agustos ayni zamanlarda doguracaz :)
canım adet belirtilerinden pek fark yok aynı ama ufak bi his geldi içime çok rüya görüyodum bide idrarım koyu parlaktı hafifte kabızlık vardı ki hep ishal olurum ben bide üşüyorum çok hasta olucam grip olucam diye dolaşıyodum bütün vucudum ağrıyoduBelirtilerin nasıldı canım ?
Anladım canım teşekkür ederim cevapladığın için, tekrar hayırlı olsun . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.inşallah canım ilk bebişmiydi seninde
canım adet belirtilerinden pek fark yok aynı ama ufak bi his geldi içime çok rüya görüyodum bide idrarım koyu parlaktı hafifte kabızlık vardı ki hep ishal olurum ben bide üşüyorum çok hasta olucam grip olucam diye dolaşıyodum bütün vucudum ağrıyodu
Evet ilk olacak senin?inşallah canım ilk bebişmiydi seninde
ne demek kuzum saol inşallahAnladım canım teşekkür ederim cevapladığın için, tekrar hayırlı olsun . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
ilk benimde allah nasip ederse ay testi ysptığımdan beri çok garibim heyecandan başım ağrıdı stres oldum çok bir şey olmasa bari sende öyle oldunmu bide bende anksiyete panik atak var kalbim güpür güpürEvet ilk olacak senin?
Beyaz akıntım da başladı. İdrar tortuluAaa canım yumurtladığım günün ertesi günü başladı benim. Göğüs ağrım kasık ağrımda . Yerleşme oluncaya kadarda kasık ağrım devam etti. İnsandan insana değişiyor.
Yalnız değilim anlaşılan. Beyaz akıntım da başladı ne zaman öğrendiniz peki yumurtalamadan sonraAaa canım yumurtladığım günün ertesi günü başladı benim. Göğüs ağrım kasık ağrımda . Yerleşme oluncaya kadarda kasık ağrım devam etti. İnsandan insana değişiyor.
Hayırlı olsun hamileliginiz. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de sat 25 ağustos aynı gibiyiz :)Kızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Çizgiyi gorunce aglamistim ben :) benim ilk ciktiginda seninki kadar belirgin deguldi 43 cikmisti dun adetten 3 gun gecmisti 745 cikti bhcg senin kac cikacak bakalimilk benimde allah nasip ederse ay testi ysptığımdan beri çok garibim heyecandan başım ağrıdı stres oldum çok bir şey olmasa bari sende öyle oldunmu bide bende anksiyete panik atak var kalbim güpür güpür
Hayırlı olsun. Ne güzel ni heyecan yaaa. Umarım ben de aynı görüntüyü görürüm. Bi gün daha bekleyip yarın yapacağım testi.Kızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Peki nasl çıktı kuzm senin doktorn en doğrusunu yapmş valla bnce git o doktora ve hep orda tedavi görGeçmiş olsun. İnşallah şimdi hamile kalırsın. Benim doktorum tedaviye başlamadan tüplerime baktırmıştu. Eğer kapalıysa boşuna hormon vermiş olmayayım sana demişti.
AminnnnnnnnnÇok geçmiş olsun canım. Dilerim tez vakitte saglikla hamile kalırsın
Evet cnm benziyormş yaşadklarmız ya şöyle diyyim bn tam adet olcagım günde test yaptm evde öylesine dedim bari rahat adet olaym varsa akşama kadr olmynca yaptm ve kopkoyu bir çift çizgi gördmm ve dünyalar bnm olmştu o an gitttim kan verdiğimde de değerm 664 civari çkmştı nyse snra gittik dediler ki gelin keseyi görcez haftaya gttik ki tekrar kan verdiğimzde değer 700lerdeydi snra sağlksz denildi bi kaç doktora gttk hepsi aynı dedi snra kürtaj oldm değerlerm düşmeynce iğne vyrldu metotraksat inesi cok agıt ine neyse kanamam başladı snra iç kanama grçiruordm ameliyta aldılar tüplerm alınmadı bu geçtgmz haziran aynda catlatma iğnesi ve klomen kullandm tekrar düşğk yaşdm daha günm gelemdn kanamam başladı böyle işte artk bişy yapmayyam kendi olsn dedim bu aya kadr iyi bi doktr var dediler gttm Rahim filmi dediler çnkü ne eşimde ne bnde bi sıkntı yoktu çok güzeldi heersey taki rahim filmnde ttüplern durmnu öğrenene kadr bn cok kötü şeyler yasdm bnde cok korkyordm gebelikten artk ama o kadr kötym ki anlatamam buayda soldan yumrtlyorm hemde kapalı olan tüptenSizinle yasadiklarimiz cok benzer bende bir dis gebelik ve bir dusuk kurtajla sonuclandi ama her kasigim agridiginda dis gebelikten korkar oldum ben adette olmustum hic anlamadim ameliyatla sonlandi sizin nasil oldu acaba adet olmusmuydunz disngevelikte
Hayrlı olsnn kuzm dua et bizedeKızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?