İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Yaaaa maşallah ne güzel haberler alıyoruz bugünlerde :)))) çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin inşallah :) sonucunu heyecanla bekliyorum:)

Kızlar beta hcg 1 çıktı. Dün ki test bozuktu demek ki. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim üzüldüm olsa çıkardı demek ki yok
Canım benim anlıyorsun üzülüyorum ama ben biliyorum hiç beklemediğin anda meleğin seninle olucak ben inanıyorum hayırlısı böyleymiş demekki kuzum öyle düşün bide

Ayyy hayırlı olsun tebrik ederim

Hayırlı olsun canım:)

Yaaaa maşallah ne güzel haberler alıyoruz bugünlerde :)))) çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin inşallah :) sonucunu heyecanla bekliyorum:)

Bende dayanamayip yapmistim cizgi cikinca da cok sasirmistim :) hayirli olsun son adet neydi senin
kızlar hepinize çook teşekkür ederim allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah
Canım son adet 26 ağustos

Benimde 25 agustos ayni zamanlarda doguracaz :)
inşallah canım ilk bebişmiydi seninde
Belirtilerin nasıldı canım ?
canım adet belirtilerinden pek fark yok aynı ama ufak bi his geldi içime çok rüya görüyodum bide idrarım koyu parlaktı hafifte kabızlık vardı ki hep ishal olurum ben bide üşüyorum çok hasta olucam grip olucam diye dolaşıyodum bütün vucudum ağrıyodu

Anladım canım teşekkür ederim cevapladığın için, tekrar hayırlı olsun . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Anladım canım teşekkür ederim cevapladığın için, tekrar hayırlı olsun . Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
ne demek kuzum saol inşallah

Evet ilk olacak senin?
ilk benimde allah nasip ederse ay testi ysptığımdan beri çok garibim heyecandan başım ağrıdı stres oldum çok bir şey olmasa bari sende öyle oldunmu bide bende anksiyete panik atak var kalbim güpür güpür

Aaa canım yumurtladığım günün ertesi günü başladı benim. Göğüs ağrım kasık ağrımda . Yerleşme oluncaya kadarda kasık ağrım devam etti. İnsandan insana değişiyor.
Beyaz akıntım da başladı. İdrar tortulu
Aaa canım yumurtladığım günün ertesi günü başladı benim. Göğüs ağrım kasık ağrımda . Yerleşme oluncaya kadarda kasık ağrım devam etti. İnsandan insana değişiyor.
Yalnız değilim anlaşılan. Beyaz akıntım da başladı ne zaman öğrendiniz peki yumurtalamadan sonra

ilk benimde allah nasip ederse ay testi ysptığımdan beri çok garibim heyecandan başım ağrıdı stres oldum çok bir şey olmasa bari sende öyle oldunmu bide bende anksiyete panik atak var kalbim güpür güpür
Çizgiyi gorunce aglamistim ben :) benim ilk ciktiginda seninki kadar belirgin deguldi 43 cikmisti dun adetten 3 gun gecmisti 745 cikti bhcg senin kac cikacak bakalim

Geçmiş olsun. İnşallah şimdi hamile kalırsın. Benim doktorum tedaviye başlamadan tüplerime baktırmıştu. Eğer kapalıysa boşuna hormon vermiş olmayayım sana demişti.
Peki nasl çıktı kuzm senin doktorn en doğrusunu yapmş valla bnce git o doktora ve hep orda tedavi gör

Evet cnm benziyormş yaşadklarmız ya şöyle diyyim bn tam adet olcagım günde test yaptm evde öylesine dedim bari rahat adet olaym varsa akşama kadr olmynca yaptm ve kopkoyu bir çift çizgi gördmm ve dünyalar bnm olmştu o an gitttim kan verdiğimde de değerm 664 civari çkmştı nyse snra gittik dediler ki gelin keseyi görcez haftaya gttik ki tekrar kan verdiğimzde değer 700lerdeydi snra sağlksz denildi bi kaç doktora gttk hepsi aynı dedi snra kürtaj oldm değerlerm düşmeynce iğne vyrldu metotraksat inesi cok agıt ine neyse kanamam başladı snra iç kanama grçiruordm ameliyta aldılar tüplerm alınmadı bu geçtgmz haziran aynda catlatma iğnesi ve klomen kullandm tekrar düşğk yaşdm daha günm gelemdn kanamam başladı böyle işte artk bişy yapmayyam kendi olsn dedim bu aya kadr iyi bi doktr var dediler gttm Rahim filmi dediler çnkü ne eşimde ne bnde bi sıkntı yoktu çok güzeldi heersey taki rahim filmnde ttüplern durmnu öğrenene kadr bn cok kötü şeyler yasdm bnde cok korkyordm gebelikten artk ama o kadr kötym ki anlatamam buayda soldan yumrtlyorm hemde kapalı olan tüpten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…