- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Pcos luyum ben. Çok doktor değiştirdim. En son bunu buldum.. İyi doktor sağolsun. Kısmet olursa hep devam edicem inşallahPeki nasl çıktı kuzm senin doktorn en doğrusunu yapmş valla bnce git o doktora ve hep orda tedavi gör
Tüplerim açıktı. Yaşım 31. İlaca başlayıp vakit kaybetmeyelim dedi. Pcoslu olduğum için. Direk iğne ye başladık. 15 in de çatlatma iğnemi de vurdum. 16 sında döllenme oldu diye düşünüyorum çünkü ovulasyon testi yapmıştım. Pozitif çıkmıştı.Peki nasl çıktı kuzm senin doktorn en doğrusunu yapmş valla bnce git o doktora ve hep orda tedavi gör
saol canım valla nasıl bir heyecansa bütün duygular aynı anda yaşanıyor sevgi korku endişe hepsi çok garip oldumHayırlı olsun. Ne güzel ni heyecan yaaa. Umarım ben de aynı görüntüyü görürüm. Bi gün daha bekleyip yarın yapacağım testi.
Amin yaaa. En kısa zamanda inşallah. Adetime 5 gün var. Umut var mı sizce?saol canım valla nasıl bir heyecansa bütün duygular aynı anda yaşanıyor sevgi korku endişe hepsi çok garip oldumallah isteyen herkese yaşatsın
Bu arada değerim 165 çıktı cuma tekrar kan vericemNaberr
Çok silik. Ama var. Early predictor bu.Am
Amin yaaa. En kısa zamanda inşallah. Adetime 5 gün var. Umut var mı sizce?
Cok silik ben gördüm.Rabbim gönlüne gore versin canim.insaAllah bebisin sana sımsıkı tutunmusturÇok silik. Ama var. Early predictor bu.
hafif bi hayalet çizgi var gibiAm
Amin yaaa. En kısa zamanda inşallah. Adetime 5 gün var. Umut var mı sizce?
Olmuş mudur diyorsun yaniiCok silik ben gördüm.Rabbim gönlüne gore versin canim.insaAllah bebisin sana sımsıkı tutunmustur
Bekleyemedim yaaa. Daha sonra tekrar yaparım. İnşallah olmuşturhafif bi hayalet çizgi var gibi
Olmuş mudur diyorsun yanii
InsaAllah diyelim.yarin yada 2gun sonra yine dene benceOlmuş mudur diyorsun yanii
Çok teşekkür ederim. İnşallah. Yaparım mutlaka. Kan veririm belki.InsaAllah diyelim.yarin yada 2gun sonra yine dene bence
Adetine kac gun var ya da adetin gecti miBu arada değerim 165 çıktı cuma tekrar kan vericem
aynen baya sesın tıtrıyodu kuzuum:)Çizgiyi gorunce aglamistim ben :) benim ilk ciktiginda seninki kadar belirgin deguldi 43 cikmisti dun adetten 3 gun gecmisti 745 cikti bhcg senin kac cikacak
canım benim 29-35 gün arası değişiyo genelde 32-33 de olurum ama 29,35 günde bir olduğumda olurdu ama iki aydır 32-33 oldum tamda kestiremiyorum o yüzden kısacası bugün 32. GündüAdetine kac gun var ya da adetin gecti mi
Canımmm gözün aydınnn :)Kızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Adete 1 hafta kala öğrendim.Beyaz akıntım da başladı. İdrar tortulu
Yalnız değilim anlaşılan. Beyaz akıntım da başladı ne zaman öğrendiniz peki yumurtalamadan sonra
teşekkürler canım darısı başınızaCanımmm gözün aydınnn :)
İyi bari tüplerin açıkmş bnde tek şey bir tüpümn kapalı çkması başka birşey yokTüplerim açıktı. Yaşım 31. İlaca başlayıp vakit kaybetmeyelim dedi. Pcoslu olduğum için. Direk iğne ye başladık. 15 in de çatlatma iğnemi de vurdum. 16 sında döllenme oldu diye düşünüyorum çünkü ovulasyon testi yapmıştım. Pozitif çıkmıştı.
Ederim tabii ki. Pozitif ol. Yaşın daha çok genç. Çok uzun bir yol var önünde. Sen elinden geleni yap. Gerisi Allah tanİyi bari tüplerin açıkmş bnde tek şey bir tüpümn kapalı çkması başka birşey yokdua et bnde sana dua edym bnm yaşm daha 20 ama iyi doktor herzamn önmli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?