Aminn canım inşallahhh :))teşekkürler canım darısı başınıza
Canım inanmıyorum ne kadar net çıkmış maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah al bebeğini kucağına :)Kızlar merhaba yarın hastaneye gidicem çok şaşkınım..
Tebrikler canım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) belirtilerini olduğumda kesin var bir şeyler dedim çünkü değişik bir şey oluyor mutlakaKızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Çok sağol canım benim Allah sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısıylaCanım inanmıyorum ne kadar net çıkmış maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah al bebeğini kucağına :)
Ben sana ne dediiim. Göğüslerinde hassasiyet varsa eğer hamilesin kesin dedim :) Hayırlı olsun canım benim aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah :) sat kaçtı senin?Kızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Canım sonucun ne oldu baktırdın mı beta hcgye?Ben sana ne dediiim. Göğüslerinde hassasiyet varsa eğer hamilesin kesin dedim :) Hayırlı olsun canım benim aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah :) sat kaçtı senin?
Baktırdım kuzum 2 gün önce yaptırdığım çıktı 974 :) Bugün yaptırdığım öğlen 1buçukta çıkıcaktı normalde ama sekreter beta hcgyi istemeyi unutmuş 6 tüp kan alındı herşeye bakıldı bi tek o eksikCanım sonucun ne oldu baktırdın mı beta hcgye?
canım senin mesajını sonradan gördüm kusura bakma tabikide dualarım tüm isteyenlerleHayrlı olsnn kuzm dua et bizede
saol canım inşallahTebrikler canım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) belirtilerini olduğumda kesin var bir şeyler dedim çünkü değişik bir şey oluyor mutlaka
göğüs hassasiyeti hep oluyordu ama bu sefer uçlara dokununca içten bi sızlama geliyodu bide rüyalar her gün üst üste çok net rüyalar görüyodum bu geceki gördüğümden sonra zaten sabah kalktım test yapmalıyım dedim illa bir şeyler mesajı veriyor ama aşırı bir belirtimde yok yaniBen sana ne dediiim. Göğüslerinde hassasiyet varsa eğer hamilesin kesin dedim :) Hayırlı olsun canım benim aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah :) sat kaçtı senin?
Aynen canım insan gerçekten hissediyor. Benimde 23 Ağustos ama sanırım benim erken döllenme oldu yüksek çıktı beta hcg :)canım senin mesajını sonradan gördüm kusura bakma tabikide dualarım tüm isteyenlerle
saol canım inşallah
göğüs hassasiyeti hep oluyordu ama bu sefer uçlara dokununca içten bi sızlama geliyodu bide rüyalar her gün üst üste çok net rüyalar görüyodum bu geceki gördüğümden sonra zaten sabah kalktım test yapmalıyım dedim illa bir şeyler mesajı veriyor ama aşırı bir belirtimde yok yanisat 26 ağustos
Ay canımmmm maşallah ya :) hadi bakalım sağlıcakla ilerlesin :) ya zaten bi işlerinide düzgün yapsalar şaşırırım neyse sen sıkılma bidaha gittiğinde belkide kan vermene gerek kalmadan keseyi görürsün :)Baktırdım kuzum 2 gün önce yaptırdığım çıktı 974 :) Bugün yaptırdığım öğlen 1buçukta çıkıcaktı normalde ama sekreter beta hcgyi istemeyi unutmuş 6 tüp kan alındı herşeye bakıldı bi tek o eksik
Baktırdım kuzum 2 gün önce yaptırdığım çıktı 974 :) Bugün yaptırdığım öğlen 1buçukta çıkıcaktı normalde ama sekreter beta hcgyi istemeyi unutmuş 6 tüp kan alındı herşeye bakıldı bi tek o eksik
Ah canim ben normal adet oldum hic anlamadm artik kanama ve agrilar cok artinca herkes yerlesmedir falab dedi ama adet oldugum icin hic suphe vermesim bi gun disardayken yine agri gelibce gelirken test aldim kopkoyu ertesi gun kan verdim 6000 kusurdu nerdeyse 2 aylik gec artmasina ragmen dediler direk ameliyat ama tuplerim duruyo sonra tekrar hamile kaldim bu sefer perde var dusuk dediler sonra onun ameliyatini atlattim simdi korunmuyorm ama artik kotu bisiyi atlatamamaktan korkuyorumEvet cnm benziyormş yaşadklarmız ya şöyle diyyim bn tam adet olcagım günde test yaptm evde öylesine dedim bari rahat adet olaym varsa akşama kadr olmynca yaptm ve kopkoyu bir çift çizgi gördmm ve dünyalar bnm olmştu o an gitttim kan verdiğimde de değerm 664 civari çkmştı nyse snra gittik dediler ki gelin keseyi görcez haftaya gttik ki tekrar kan verdiğimzde değer 700lerdeydi snra sağlksz denildi bi kaç doktora gttk hepsi aynı dedi snra kürtaj oldm değerlerm düşmeynce iğne vyrldu metotraksat inesi cok agıt ine neyse kanamam başladı snra iç kanama grçiruordm ameliyta aldılar tüplerm alınmadı bu geçtgmz haziran aynda catlatma iğnesi ve klomen kullandm tekrar düşğk yaşdm daha günm gelemdn kanamam başladı böyle işte artk bişy yapmayyam kendi olsn dedim bu aya kadr iyi bi doktr var dediler gttm Rahim filmi dediler çnkü ne eşimde ne bnde bi sıkntı yoktu çok güzeldi heersey taki rahim filmnde ttüplern durmnu öğrenene kadr bn cok kötü şeyler yasdm bnde cok korkyordm gebelikten artk ama o kadr kötym ki anlatamam buayda soldan yumrtlyorm hemde kapalı olan tüpten
Ben cizgi goruyorum sanki yaa hayaliAm
Amin yaaa. En kısa zamanda inşallah. Adetime 5 gün var. Umut var mı sizce?
İnşallah canım benim darısı senin başına içime güzel şeyler doğuyor senin için :)Ay canımmmm maşallah ya :) hadi bakalım sağlıcakla ilerlesin :) ya zaten bi işlerinide düzgün yapsalar şaşırırım neyse sen sıkılma bidaha gittiğinde belkide kan vermene gerek kalmadan keseyi görürsün :)
Bilmiyorum ki gebelik tetkiklerine bakılcak dedi doktor 6 tüp kan 1 kutu idrar verdim devlet hastanesine gitmiştim ordaki doktor istedi.canim slm sanirim hamilesindimi, hayirli olsun merak ettim 6 tup kan ne icin alindi bende yeni hamileyim ogrenmek istedim de
Bilmiyorum ki gebelik tetkiklerine bakılcak dedi doktor 6 tüp kan 1 kutu idrar verdim devlet hastanesine gitmiştim ordaki doktor istedi.
Canım bende aynı şeyi yapacaktım doktor dedi ki ne olur ne olmaz yapma. Ama Eger röntgen gerekmiyorsan sorun yok ama eğer röntgen çekerlerse Bebek için zararlı olabilir.Merhaba kızlar ben bir kimyasal gebelik geçirdim 1-2 ay önce şimdi diş tedavisi görüyorum 10-11 ekim diş dolgusu yapılacak fakat yumurtlama dönemim 1-7 ekim arası denemek istiyoruz eşimle ama ya tutarsa gebelik olursa bir hafta sonrası da diş dolgusu yapılırsa bebeğe bir zararı olur mu bilgisi olan var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?