İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar ben şoktayım hala elim ayağım titriyo dayanamadım test yaptım saat 3 buçukta da kan sonucunu alıcamEki Görüntüle 2192628
Tebrikler canım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) belirtilerini olduğumda kesin var bir şeyler dedim çünkü değişik bir şey oluyor mutlaka

Canım sonucun ne oldu baktırdın mı beta hcgye?
Baktırdım kuzum 2 gün önce yaptırdığım çıktı 974 :) Bugün yaptırdığım öğlen 1buçukta çıkıcaktı normalde ama sekreter beta hcgyi istemeyi unutmuş 6 tüp kan alındı herşeye bakıldı bi tek o eksik

Hayrlı olsnn kuzm dua et bizede
canım senin mesajını sonradan gördüm kusura bakma tabikide dualarım tüm isteyenlerle

Tebrikler canım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına bebeğini :) belirtilerini olduğumda kesin var bir şeyler dedim çünkü değişik bir şey oluyor mutlaka
saol canım inşallah

Ben sana ne dediiim. Göğüslerinde hassasiyet varsa eğer hamilesin kesin dedim :) Hayırlı olsun canım benim aynı zamanlarda doğum yapıcaz inşallah :) sat kaçtı senin?
göğüs hassasiyeti hep oluyordu ama bu sefer uçlara dokununca içten bi sızlama geliyodu bide rüyalar her gün üst üste çok net rüyalar görüyodum bu geceki gördüğümden sonra zaten sabah kalktım test yapmalıyım dedim illa bir şeyler mesajı veriyor ama aşırı bir belirtimde yok yani sat 26 ağustos

Aynen canım insan gerçekten hissediyor. Benimde 23 Ağustos ama sanırım benim erken döllenme oldu yüksek çıktı beta hcg :)

Ay canımmmm maşallah ya :) hadi bakalım sağlıcakla ilerlesin :) ya zaten bi işlerinide düzgün yapsalar şaşırırım neyse sen sıkılma bidaha gittiğinde belkide kan vermene gerek kalmadan keseyi görürsün :)

canim slm sanirim hamilesindimi, hayirli olsun merak ettim 6 tup kan ne icin alindi bende yeni hamileyim ogrenmek istedim de

Ah canim ben normal adet oldum hic anlamadm artik kanama ve agrilar cok artinca herkes yerlesmedir falab dedi ama adet oldugum icin hic suphe vermesim bi gun disardayken yine agri gelibce gelirken test aldim kopkoyu ertesi gun kan verdim 6000 kusurdu nerdeyse 2 aylik gec artmasina ragmen dediler direk ameliyat ama tuplerim duruyo sonra tekrar hamile kaldim bu sefer perde var dusuk dediler sonra onun ameliyatini atlattim simdi korunmuyorm ama artik kotu bisiyi atlatamamaktan korkuyorum

İnşallah canım benim darısı senin başına içime güzel şeyler doğuyor senin için :)

canim slm sanirim hamilesindimi, hayirli olsun merak ettim 6 tup kan ne icin alindi bende yeni hamileyim ogrenmek istedim de
Bilmiyorum ki gebelik tetkiklerine bakılcak dedi doktor 6 tüp kan 1 kutu idrar verdim devlet hastanesine gitmiştim ordaki doktor istedi.

Merhaba kızlar ben bir kimyasal gebelik geçirdim 1-2 ay önce şimdi diş tedavisi görüyorum 10-11 ekim diş dolgusu yapılacak fakat yumurtlama dönemim 1-7 ekim arası denemek istiyoruz eşimle ama ya tutarsa gebelik olursa bir hafta sonrası da diş dolgusu yapılırsa bebeğe bir zararı olur mu bilgisi olan var mı acaba ?

Canım bende aynı şeyi yapacaktım doktor dedi ki ne olur ne olmaz yapma. Ama Eger röntgen gerekmiyorsan sorun yok ama eğer röntgen çekerlerse Bebek için zararlı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…