İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Feeling07 Mah-i nev kizlar hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Hayırlı evlat olsunlar size
saol canım en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci heyecanımdan düşünmekten ne uyku kaldı ne iştah çok garibim :|

saol canım en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci heyecanımdan düşünmekten ne uyku kaldı ne iştah çok garibim :|
Tadını çıkart çok ve değerli günler. Ben bunu sadece 10 hafta yaşadım ama çok özlüyorum o günlerimi :)

dolguda anestezi kullanilacaksa sorun olabilir

Canım bende aynı şeyi yapacaktım doktor dedi ki ne olur ne olmaz yapma. Ama Eger röntgen gerekmiyorsan sorun yok ama eğer röntgen çekerlerse Bebek için zararlı olabilir.
Röntgen çekilmeyeceğim canım çok şükür sadece diş taşı temizletme ve 4 dolgu yaptıracağım iki günde gebelik olmadan önce diş bakımımı yaptırayım gebelikte diş skntısı çekmeyim dedim ikilemde kaldım çok istiyorum bir bebeğim olsun

Canım bende aynı şeyi yapacaktım doktor dedi ki ne olur ne olmaz yapma. Ama Eger röntgen gerekmiyorsan sorun yok ama eğer röntgen çekerlerse Bebek için zararlı olabilir.
Röntgen çekilmeyeceğim canım çok şükür sadece diş taşı temizletme ve 4 dolgu yaptıracağım iki günde gebelik olmadan önce diş bakımımı yaptırayım gebelikte diş skntısı çekmeyim dedim ikilemde kaldım çok istiyorum bir bebeğim olsun

Ederim tabii ki. Pozitif ol. Yaşın daha çok genç. Çok uzun bir yol var önünde. Sen elinden geleni yap. Gerisi Allah tan
Aynende öyle ama işte çevre birde elinde değil insanın böyle çaresz beklemesi öok kötü

Benmde tüplerm de duryor ve en son ne yaptk olmynca rahim filmi sonra tüpler tıkalı çıktı biri açıldı biri açlmadı . Oda sol tarf

Önmli değil canm bnmm :) Coook güzel günler iyi geçirmen dileğiyle

hemen telaşlanma daha çok telaşlanacaksın. kese gözükmedi kalbini duymadık ultrasonda sol kolu gözükmedi vs. telaş yapma erken daha görürsün.
Valla elde değil. Birde şeyi düşündüm ben bu testleri ayrı hastanelerde yaptırdım ikisinin değerleride çok farklı birbirinden o yüzden böyle çıkmış olabilirmi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…