Tadını çıkart çok ve değerli günler. Ben bunu sadece 10 hafta yaşadım ama çok özlüyorum o günlerimi :)saol canım en kısa zamanda sanada nasip olsun inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci heyecanımdan düşünmekten ne uyku kaldı ne iştah çok garibim :|
dolguda anestezi kullanilacaksa sorun olabilirMerhaba kızlar ben bir kimyasal gebelik geçirdim 1-2 ay önce şimdi diş tedavisi görüyorum 10-11 ekim diş dolgusu yapılacak fakat yumurtlama dönemim 1-7 ekim arası denemek istiyoruz eşimle ama ya tutarsa gebelik olursa bir hafta sonrası da diş dolgusu yapılırsa bebeğe bir zararı olur mu bilgisi olan var mı acaba ?
Burda pek iyi doktora denk gelecgmi hiç sanmyormEderim tabii ki. Pozitif ol. Yaşın daha çok genç. Çok uzun bir yol var önünde. Sen elinden geleni yap. Gerisi Allah tan
Canım merhaba ? Pkoslu olduğunu yazmışsın? Gerekli tahliller yapıldı mı ultrason falan çekildi mi ? Bende pkoluyum ve ultrasonda görülüyo nerde yaşıyorsun ?Burda pek iyi doktora denk gelecgmi hiç sanmyorm
Röntgen çekilmeyeceğim canım çok şükür sadece diş taşı temizletme ve 4 dolgu yaptıracağım iki günde gebelik olmadan önce diş bakımımı yaptırayım gebelikte diş skntısı çekmeyim dedim ikilemde kaldım çok istiyorum bir bebeğim olsunCanım bende aynı şeyi yapacaktım doktor dedi ki ne olur ne olmaz yapma. Ama Eger röntgen gerekmiyorsan sorun yok ama eğer röntgen çekerlerse Bebek için zararlı olabilir.
Röntgen çekilmeyeceğim canım çok şükür sadece diş taşı temizletme ve 4 dolgu yaptıracağım iki günde gebelik olmadan önce diş bakımımı yaptırayım gebelikte diş skntısı çekmeyim dedim ikilemde kaldım çok istiyorum bir bebeğim olsunCanım bende aynı şeyi yapacaktım doktor dedi ki ne olur ne olmaz yapma. Ama Eger röntgen gerekmiyorsan sorun yok ama eğer röntgen çekerlerse Bebek için zararlı olabilir.
Evet yapacaktır büyük ihtimal o zaman denemeyelim dolgudan bi Kaç gün sonra denesek sıkıntı olmaz dimi yumurtlama dönemi geçmiş olacak alamet kısmet belki olurdolguda anestezi kullanilacaksa sorun olabilir
Aynende öyle ama işte çevre birde elinde değil insanın böyle çaresz beklemesi öok kötüEderim tabii ki. Pozitif ol. Yaşın daha çok genç. Çok uzun bir yol var önünde. Sen elinden geleni yap. Gerisi Allah tan
Benmde tüplerm de duryor ve en son ne yaptk olmynca rahim filmi sonra tüpler tıkalı çıktı biri açıldı biri açlmadı . Oda sol tarfAh canim ben normal adet oldum hic anlamadm artik kanama ve agrilar cok artinca herkes yerlesmedir falab dedi ama adet oldugum icin hic suphe vermesim bi gun disardayken yine agri gelibce gelirken test aldim kopkoyu ertesi gun kan verdim 6000 kusurdu nerdeyse 2 aylik gec artmasina ragmen dediler direk ameliyat ama tuplerim duruyo sonra tekrar hamile kaldim bu sefer perde var dusuk dediler sonra onun ameliyatini atlattim simdi korunmuyorm ama artik kotu bisiyi atlatamamaktan korkuyorum
Cnm bn pkoslu değilm karltı herhalde kuzmCanım merhaba ? Pkoslu olduğunu yazmışsın? Gerekli tahliller yapıldı mı ultrason falan çekildi mi ? Bende pkoluyum ve ultrasonda görülüyo nerde yaşıyorsun ?
Önmli değil canm bnmm :) Coook güzel günler iyi geçirmen dileğiylecanım senin mesajını sonradan gördüm kusura bakma tabikide dualarım tüm isteyenlerle
saol canım inşallah
göğüs hassasiyeti hep oluyordu ama bu sefer uçlara dokununca içten bi sızlama geliyodu bide rüyalar her gün üst üste çok net rüyalar görüyodum bu geceki gördüğümden sonra zaten sabah kalktım test yapmalıyım dedim illa bir şeyler mesajı veriyor ama aşırı bir belirtimde yok yanisat 26 ağustos
İkiz gebelik olmasınKızlaar sonucum çıktı 3 gün önce yaptığım kan sonucum 970 bugün sabah verdim oda 6381Bu normal mi?
Ailede hiç yok ikiz gebelik umarım tektir. Kesede gözükmedi telaşlandım.İkiz gebelik olmasın
hemen telaşlanma daha çok telaşlanacaksın. kese gözükmedi kalbini duymadık ultrasonda sol kolu gözükmedi vs. telaş yapma erken daha görürsün.Ailede hiç yok ikiz gebelik umarım tektir. Kesede gözükmedi telaşlandım.
Valla elde değil. Birde şeyi düşündüm ben bu testleri ayrı hastanelerde yaptırdım ikisinin değerleride çok farklı birbirinden o yüzden böyle çıkmış olabilirmi sizce?hemen telaşlanma daha çok telaşlanacaksın. kese gözükmedi kalbini duymadık ultrasonda sol kolu gözükmedi vs. telaş yapma erken daha görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?