Değerleriniz gayet iyi, beklediğinizden fazla yükselmesi sadece çoğul gebelik demek değildir bebeğin oldukça sağlıklı olduğunu da gösterir. Farklı hastanelerin farklı değer aralığı olabilir fakat sizin kanınızdaki bHcg değeri farklı hastanelerde bile olsa aynı değerde çıkar. Hayırlısı olsun ayrıca :)Bakın değerler çok farklı değil mi? Kızlar sizden yardım istiyoruum.Squid Kurumus-Maskara Gamzelikiziniz @Kartanesii8892 Genc_evli Matsiyah Mah-i nev ve aklıma gelmeyenler
Yani ben ilk yaptırdığım hastanede de kanımı verseydim sonuç aynıydı öylemi? Çok ilginç. Aslında kese gözükmemesinide kafaya takıyorum biraz. Arkadaşımın değeri 1500ken kese gözükmüştü.Değerleriniz gayet iyi, beklediğinizden fazla yükselmesi sadece çoğul gebelik demek değildir bebeğin oldukça sağlıklı olduğunu da gösterir. Farklı hastanelerin farklı değer aralığı olabilir fakat sizin kanınızdaki bHcg değeri farklı hastanelerde bile olsa aynı değerde çıkar. Hayırlısı olsun ayrıca :)
Tabi ki öyle sizin kanınız inceleniyor sonuçta. Benim değerlerim reglden bir gün önce 444'tü, İki gün sonra 1955 oldu. Sonraki gün doktora gittim karından göremedi değerler henüz yeterli olmadığı için. Vajinal USG ile kese göründü. Tabi ki her kadında farklı olabilir kimilerinin daha 1500lerdeyken karından bile görüntü alınabiliyor. Vajinal USG ile görüntüleme isteseydiniz keşke en azından içiniz rahat olurdu.Yani ben ilk yaptırdığım hastanede de kanımı verseydim sonuç aynıydı öylemi? Çok ilginç. Aslında kese gözükmemesinide kafaya takıyorum biraz. Arkadaşımın değeri 1500ken kese gözükmüştü.
İkiside aynı gün mü yaplmşBakın değerler çok farklı değil mi? Kızlar sizden yardım istiyoruum.Squid Kurumus-Maskara Gamzelikiziniz @Kartanesii8892 Genc_evli Matsiyah Mah-i nev ve aklıma gelmeyenler
Doktor onu söyledi aslında vajinal ultrasonla keseyi görebiliriz bakalım mı diye ama ben istemedim. Devlete gitmiştim içeride 3 kişi vardı rahat edemezdim haftaya özele gidicem orda yaptırırım diye yaptırmadım beklicem artık haftaya kadar umarım herşey normaldir çok sağolun sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah :)Tabi ki öyle sizin kanınız inceleniyor sonuçta. Benim değerlerim reglden bir gün önce 444'tü, İki gün sonra 1955 oldu. Sonraki gün doktora gittim karından göremedi değerler henüz yeterli olmadığı için. Vajinal USG ile kese göründü. Tabi ki her kadında farklı olabilir kimilerinin daha 1500lerdeyken karından bile görüntü alınabiliyor. Vajinal USG ile görüntüleme isteseydiniz keşke en azından içiniz rahat olurdu.
Yok canım 3 gün arayla yaptırdım.İkiside aynı gün mü yaplmş
3 gün arayla iyi çok güzel yükselmiş vajinal baksaydı gördü sanırsam ama sen yaknlarda tekrar git derim çnkkü değer şyi bazen hastanesen hastaneye değişyor eski olnca gec görürsn yeni olnca görür cnmYok canım 3 gün arayla yaptırdım.
Haftaya perşembeye almıştık canım randevuyu haftaya kadar bekliyim diyorum o zaman hem sağlıklıysa eğer kese görünür normal ultrasondanda.3 gün arayla iyi çok güzel yükselmiş vajinal baksaydı gördü sanırsam ama sen yaknlarda tekrar git derim çnkkü değer şyi bazen hastanesen hastaneye değişyor eski olnca gec görürsn yeni olnca görür cnm
Aynen kzum bn biraz tez canlıym eğer dayanamzsan dedim gidebilersnn :)Haftaya perşembeye almıştık canım randevuyu haftaya kadar bekliyim diyorum o zaman hem sağlıklıysa eğer kese görünür normal ultrasondanda.
İstesem yarın başka bir hastaneyede giderim ama gene kese gözükmezse bu sefer daha çok üzülürüm. En iyisi 1 hafta daha beklemek canım.Aynen kzum bn biraz tez canlıym eğer dayanamzsan dedim gidebilersnn :)
Aynen kuzm bol bol dua et ve bu günlerini stresle geçirme çnkü üzülrsn bak çnkü o senin miniğin çok güzel yükseliyor Eğerki Allah istemzse ona hiçbirşey olmaz ama rızkı yoksa ne kadr ağlasakta boş olyor inşaAllah sana sımsıkı tutnrİstesem yarın başka bir hastaneyede giderim ama gene kese gözükmezse bu sefer daha çok üzülürüm. En iyisi 1 hafta daha beklemek canım.
Anladım. Umarım her şey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Teşekkürler bu arada :)Doktor onu söyledi aslında vajinal ultrasonla keseyi görebiliriz bakalım mı diye ama ben istemedim. Devlete gitmiştim içeride 3 kişi vardı rahat edemezdim haftaya özele gidicem orda yaptırırım diye yaptırmadım beklicem artık haftaya kadar umarım herşey normaldir çok sağolun sizde sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah :)
İnşallah canım ne güzel yazmışsın Allah senden razı olsun Allah gönlünün muradınıda en kısa zamanda versin inşallahAynen kuzm bol bol dua et ve bu günlerini stresle geçirme çnkü üzülrsn bak çnkü o senin miniğin çok güzel yükseliyor Eğerki Allah istemzse ona hiçbirşey olmaz ama rızkı yoksa ne kadr ağlasakta boş olyor inşaAllah sana sımsıkı tutnr
Yok canım merak etme gayet güzel artmış değer bunun çoğul gebelikle de ilgisi yok. Inşallah tez zamanda bebeği de görürsün canım:)Bakın değerler çok farklı değil mi? Kızlar sizden yardım istiyoruum.Squid Kurumus-Maskara Gamzelikiziniz @Kartanesii8892 Genc_evli Matsiyah Mah-i nev ve aklıma gelmeyenler
Çok sağol canım içimi rahatlattın allah razı olsun :) zaten ailede çoğul gebelik yok bende ona ihtimal vermiyorum çok :)Yok canım merak etme gayet güzel artmış değer bunun çoğul gebelikle de ilgisi yok. Inşallah tez zamanda bebeği de görürsün canım:)
Bir sıkıntı olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum canım biraz hızlı artmış değer belki ikiz benek belkide tek ama bu şekilde olmuş. Bence önemli olan artması ve artmış lütfen kendini strese sokma :)Bakın değerler çok farklı değil mi? Kızlar sizden yardım istiyoruum.Squid Kurumus-Maskara Gamzelikiziniz @Kartanesii8892 Genc_evli Matsiyah Mah-i nev ve aklıma gelmeyenler
Sağol canım çok endişeliydim ama şuan çok daha iyiyim benim sonucum 5-6 haftalık gösteriyor internetteki beta hcg değerlerine göre ve ben 5 haftalığım bencede normal. Haftaya kadar beklicem kese gözükür umarım :)Bir sıkıntı olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum canım biraz hızlı artmış değer belki ikiz benek belkide tek ama bu şekilde olmuş. Bence önemli olan artması ve artmış lütfen kendini strese sokma :)
Canım hiç bilgim yok ki ne desem bilemedim... Ama çok güzel artmış panik yapma tadını çıkarBakın değerler çok farklı değil mi? Kızlar sizden yardım istiyoruum.Squid Kurumus-Maskara Gamzelikiziniz @Kartanesii8892 Genc_evli Matsiyah Mah-i nev ve aklıma gelmeyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?