İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım benim ilk öğrendiğimde HCG on bin kusur du ve karından görünmedi kilolu olduğum için sanırım alttan gördü keseyi ondan sonraki bir kaç kontrolde de kese görüldü bebek görülmedi üstten kalp atışı alınmadı yani çok takılmamak gerekiyo bende çok stres yapyodum inşallah rahatca görülür artış çok güzel bence :)

Teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın sende. Cinsiyet neydi senin :)

Sağol canım seninde hayırlı haberlerini bekliyorum. Herkesin hayırlı haberini bekliyorum ama sen ve Squid eski olduğunuz için en çok size sevinirim
Ayy allah razı olsun canım :) aslında yarın yazıcaktım çünkü yarın bi doktora daha gidicem ama neyse söyliyim kistlerim ileri derece değilmiş çok şükür sadece pko görünümü varmış vee bana inofolic verdi :) ama yarın ki doktor alanında profesör olduğu için bide ona gözükücem bakalım o ne yapıcak

Çok sevindim canımm. Benimde görünüm vardı lh falan yüksekti ama bak hamile kaldım. Doktorlar biraz tedavici bence o yüzden direk tedavisiz zor hamile kalman diyorlar ama hiç öyle değil. İnofolige kesin başla canım inan faydasını görürsün en azından günü gününe adet olursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…