Sağol kuzucum böyle demen bile yeterCanım hiç bilgim yok ki ne desem bilemedim... Ama çok güzel artmış panik yapma tadını çıkar
Rica ederim canım bu arada bence bebeğin erkek olacak içime öyle doğdu :))Sağol kuzucum böyle demen bile yeter
Yaa öylemi değer yüksek diyemi :) valla değer yüksek olduğu zaman erkek oluyormuş genelde ama tombul bir kızda olabilirRica ederim canım bu arada bence bebeğin erkek olacak içime öyle doğdu :))
Bilmem öyle bir şey mi varmış?Yaa öylemi değer yüksek diyemi :) valla değer yüksek olduğu zaman erkek oluyormuş genelde ama tombul bir kızda olabilir
Valla sağlıklı olsunda allah biliyor saklayamam ben hep kızım olsun istedim hayırlısı olsun tabiki bakalım ne olucak :)Bilmem öyle bir şey mi varmış?Benim içime doğdu sadece :)))
Kıızzzz maşallah ne güzel değer öyle aman nazar değmesin hep böyle güzel gitsin inşallah :))Valla sağlıklı olsunda allah biliyor saklayamam ben hep kızım olsun istedim hayırlısı olsun tabiki bakalım ne olucak :)
Amin canım inşallah ya allah hepimizi nazarlardan korusun :) keseyide görürsem rahatlıcam bakalım :)Kıızzzz maşallah ne güzel değer öyle aman nazar değmesin hep böyle güzel gitsin inşallah :))
Amin canım inşallah :) ne zaman gitcen doktora ? Görürsün kuzum sıkma kendini bide ikizmiş ne güzel olur :))))Amin canım inşallah ya allah hepimizi nazarlardan korusun :) keseyide görürsem rahatlıcam bakalım :)
Haftaya gidicem canım. Kız dur ikizle uğraşması kolay mı :)Amin canım inşallah :) ne zaman gitcen doktora ? Görürsün kuzum sıkma kendini bide ikizmiş ne güzel olur :))))
Canım benim ilk öğrendiğimde HCG on bin kusur du ve karından görünmedi kilolu olduğum için sanırım alttan gördü keseyi ondan sonraki bir kaç kontrolde de kese görüldü bebek görülmedi üstten kalp atışı alınmadı yani çok takılmamak gerekiyo bende çok stres yapyodum inşallah rahatca görülür artış çok güzel bence :)Yani ben ilk yaptırdığım hastanede de kanımı verseydim sonuç aynıydı öylemi? Çok ilginç. Aslında kese gözükmemesinide kafaya takıyorum biraz. Arkadaşımın değeri 1500ken kese gözükmüştü.
Haftaya merhaba der annesi sana :)Sağol canım çok endişeliydim ama şuan çok daha iyiyim benim sonucum 5-6 haftalık gösteriyor internetteki beta hcg değerlerine göre ve ben 5 haftalığım bencede normal. Haftaya kadar beklicem kese gözükür umarım :)
Olsun işte ikisini aynı anda çıkarmış olursun :))) hadi hayırlı haberler inşallah kuzumHaftaya gidicem canım. Kız dur ikizle uğraşması kolay mı :)
Teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın sende. Cinsiyet neydi senin :)Canım benim ilk öğrendiğimde HCG on bin kusur du ve karından görünmedi kilolu olduğum için sanırım alttan gördü keseyi ondan sonraki bir kaç kontrolde de kese görüldü bebek görülmedi üstten kalp atışı alınmadı yani çok takılmamak gerekiyo bende çok stres yapyodum inşallah rahatca görülür artış çok güzel bence :)
İnşallah ya zaten çok duygusalım bugün hastanede sekreterle tartıştımda kan verirken dahi ağlıyordum biraz fazla hassasım sanırım :)Haftaya merhaba der annesi sana :)
Sağol canım seninde hayırlı haberlerini bekliyorum. Herkesin hayırlı haberini bekliyorum ama sen veOlsun işte ikisini aynı anda çıkarmış olursun :))) hadi hayırlı haberler inşallah kuzum
Erkek canım bu sene erkek senesi herhalde bizim şubat annelerin de çoğunluk erkekTeşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın sende. Cinsiyet neydi senin :)
Ayy allah razı olsun canım :) aslında yarın yazıcaktım çünkü yarın bi doktora daha gidicem ama neyse söyliyim kistlerim ileri derece değilmiş çok şükür sadece pko görünümü varmış vee bana inofolic verdi :) ama yarın ki doktor alanında profesör olduğu için bide ona gözükücem bakalım o ne yapıcakSağol canım seninde hayırlı haberlerini bekliyorum. Herkesin hayırlı haberini bekliyorum ama sen veSquid eski olduğunuz için en çok size sevinirim
Öylemi :) Hayırlısı olsun inşallah ya uslu ahlaklı çocuklarımız olsunda cinsiyet önemli değil :)Erkek canım bu sene erkek senesi herhalde bizim şubat annelerin de çoğunluk erkek
Çok sevindim canımm. Benimde görünüm vardı lh falan yüksekti ama bak hamile kaldım. Doktorlar biraz tedavici bence o yüzden direk tedavisiz zor hamile kalman diyorlar ama hiç öyle değil. İnofolige kesin başla canım inan faydasını görürsün en azından günü gününe adet olursun :)Ayy allah razı olsun canım :) aslında yarın yazıcaktım çünkü yarın bi doktora daha gidicem ama neyse söyliyim kistlerim ileri derece değilmiş çok şükür sadece pko görünümü varmış vee bana inofolic verdi :) ama yarın ki doktor alanında profesör olduğu için bide ona gözükücem bakalım o ne yapıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?