İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar yumurtlamamın 13.Günü. Adetime 4 gün var. Adet gibi kırmızı kanamam var.? Gidip test yaptıracağım ama Ne olabilir. Korkuyorum

İstesem yarın başka bir hastaneyede giderim ama gene kese gözükmezse bu sefer daha çok üzülürüm. En iyisi 1 hafta daha beklemek canım.
zaten bhcg değeri gebelik var ise hergün 3 kat artarak yükselir. çoğul gebeliklerde çok hızlı yükselir. senin arada 3 gün var farklı değer olması çok normal. ve 3 gün var ise arada bu kadar yüksekli tabiki normak. 5 haftalık olmadan karından gözükmüyor maalesef kese. doktorlar o yüzden vajinal bakıyorlar bende 2 çocuğumda vajinal baktırdım 5 haftadan sonra bir daha vajinal bakmıyorlar zaten. o yüzden baktırmak istemiyorsan bekliyecksin. zaten bir sorun olsa bhcg yükselmez bu şekilde.

Teşekkürler canım bende biliyorum yükseldiğini iyi birşey yükselmesi fakat kesenin gözükmemesine aklım takıldı 5+3üm çünkü belki haftaya gözükür bakalım.

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız? Ben bu ay biseyler hissediyorum hadi bakalım hayırlısı bat 30 eylül gösteriyor takvim. Düzenli takvime göre olurum genelde. Aslında korunuyorduk ama bu ay bi yanlışlık oldu o yüzden Normalde 1 hafta öncesinden şişliğim olurdu ve kasıklarim çok ağrırdı anlardım bu ay sadece şişliğim oldu oda geçti hemen.
Belirti olarak genelde adet ile aynı olduğu için birşey diyemeyeceğim. Sadece diğerlerinden farklı olarak dün akşama doğru ağzım sanki sıcak birşey yemişim de dilim yanmış gibiydi. Sabaha daha hafiflemişti ama yine değişik bir tat var sanki ne yesem gitmiyor o tat. Bu belirti mi bilmiyorum. Arada kasık agrım oluyor sağ ya da sol olarak tek taraf şeklinde.

Bence belirtilerle hiç kafanızı yormayın çok yanıltıcı olabiliyor çünkü. Regl olacağınız gün veya bir gün öncesinde bir kaset tipi test yapabilirsiniz. Umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız.

Evet canım haklısın o yüzden diğerlerini belirti diye bile görmüyorum, bunlar normal yaşadığım durumlardan farklı olduğu için yazdım Eğer regl olmazsam zaten 5-6 sı gibi yapmayı düşünüyorum

Mide bulantısı ve baş ağrısı oldu. Ardından bir süre geçtikten sonra şüphelenip test yaptım. Çift çizgi çıktı.

Değ

Değerler biraz sınırda gibi canım ama doktorun sana daha doğru açıklama yapar mutlaka
maalesef öyle. yumurta rezervin az yumurtlama takibi yapıcaz dedi. 5 aylık evliyim 2 3 ay daha deniyeceksiniz olmazsa aşılama yaparız dedi

maalesef öyle. yumurta rezervin az yumurtlama takibi yapıcaz dedi. 5 aylık evliyim 2 3 ay daha deniyeceksiniz olmazsa aşılama yaparız dedi
İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur canım enszından şöyle düşünelim bunun bir tedavisi var sebepsiz infertilite olsa doktorlar bir şey yapmıyor deneyim deyip eve gönderiyorlar. Seninki olmazsa ilgilenicek ve değerin sınırda çok düşük değil umutsuz olma :)

inşallah canım çok teşekkür ederim.

Evet yapacaktır büyük ihtimal o zaman denemeyelim dolgudan bi Kaç gün sonra denesek sıkıntı olmaz dimi yumurtlama dönemi geçmiş olacak alamet kısmet belki olur
anestezide verilen ilac vucuttan hemen atılır korunmana gerek yok genuz gebelık yokken. Normalde mecbur kalmadıkca gebelıgın ılk 3ayında diş tedavısı yapılmaz ama mecbursan hamılelere özel ilacla uyusturulur dişin ve yapılır ikinci 3 aylık donemde dıs tedavısı yapılır rahatca ama son 3ay da anne koltukta rahat oturamıcagı ıcın onerılmez. ama mecbur kaldıkca her safhada yapılır ben de doktorumdan ızınnkagıdımı aldım bugün. kanal tedavısı olacagım ptesı günü ve karnım.burnumda bakalım nasıl olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…