İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bakın değerler çok farklı değil mi? Kızlar sizden yardım istiyoruum. @Mirketcik @Kurumus-Maskara @Gamzelikiziniz @Kartanesii8892 Genc_evli @Matsiyah @Mah-i nev ve aklıma gelmeyenler
canm ben sımdı gördum artısın bıraz fazla evet bunlardan biri ikiz gebelik olma ıhtımalı dıgerı de baska bısebebtır belkı de normaldır. labaratuarlarda olusan farklar cok fazla olmaz dıye bılıyorum baslarda 3.5katı artıs olabılıyor endişe etme derım

Am

Amin yaaa. En kısa zamanda inşallah. Adetime 5 gün var. Umut var mı sizce?
bariz çizgi var predictor en kalıtelı testtır ztn ben de 9gün kala silik cızgıyle ogrendıö ve bundan dha silikti sonraki gunlerkoyulastı daha da. ve yerlesme kanaması yaşıyor olabilırsın.

Evet kızlar bütün kontrollerimi yaptırdım ve bütün hormonlarım normal sadece pko var (ben bunu gençliğimden beri yaşadığım için rahatsızlıktan saymıyorum ) şu anda yumurta takibine başladık eğer olgunlaşmazlarsa klomifen kullanıp yumurtaların şansını arttırıp gebe kalmayı denicez Allahım bu yolda olanlara sabır versin tez vakitte evlat sahibi etsin inşallah hayırlısıyla

Çok sağol canım Pazartesi yaptırdığım değer 970 dünkü değerim 6381 biraz fazla artmış gibi geldi ama doktora msj attım gayet iyi dedi inşallah haftaya kesede gözükür bakalım.

Çok şükür kuzum inşallah tez zamanda sağlıkla gelecek olan bebiş haberi verirsin bizlere

kız da erkek de çok fazla kısacası hamıle cok buyıl :) nasıl gidiyor?
İyi gidiyor canım çok şükür ilk zamanlar baya kötüydü benim için kanamalı geçti mide bulantısı kusmalar baya fenaydım ama artık iyiyim hamileliğin tadını çıkarmaya başladım yavaş yavaş sen nasılsın senin nasıl gidiyor ?:)

Ben de pko luyum. Iğne tedavisine başladık. İlk deneme olumsuz. Bugün öğrendim. Ben de ilginç bi şekilde çok yumurta oluştu. Birbirlerini engellemişler. Bazıları kiste dönüşmüş. Onlar temizlemeden tedaviye devam etmeyecekmişiz. Bi kaç ay ara yani. Sana nasip olur inşallah.

Allah Allah nasıl engellemişler kuzum ya geçmiş olsun üzülme sakın yolumuz daha uzun rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallah ama pes etmek yok bide stres yapıp kafana takma oda çok etkilyo ben bir sene kafayı yicektim ama bugün açıkcası rahatladım yani nerde yaşıyosun acaba ?

20 tane yumurta oluştu iğneler le. Yumurtlama oldu hatta. Ovulasyon testi yapmıştım pozitif ti. Bugün 13. Gün. Kan testi yaptım. Negatif. Kanamam var. Doktora gittim. Karından baktı. 4-5 yumurta kalmış ve kiste dönüşmüş dedi. 4 cm civarında. Döllenme olmadıysa diğerleri engel olmuştur dedi. Doktoruma güveniyorum aslında. İstanbul da yaşıyorum. Bi kaç ay bu Kistler in adetle gitmesini bekleyip tekrar devam edeceğiz.

Merhabalar kanamalı derken ne zaman oldu ve nasıl bir kanamaydı? Bende kalp atışını salı günü duydum. Dün öğlenden beri çok çok az kahverengi akıntım var. Afedersiniz sümük gibi. Sadece peçeteye geliyor. Progestan kullanıyorum. Proluton iğneyide haftada bir kullanıyorum. Bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Sizin nasıl geçti var mı bir tavsiyeniz.? Bu arada doktoruma mesaj attım bir şey olmaz ilaçlarını kullan yat dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…