- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
canm ben sımdı gördum artısın bıraz fazla evet bunlardan biri ikiz gebelik olma ıhtımalı dıgerı de baska bısebebtır belkı de normaldır. labaratuarlarda olusan farklar cok fazla olmaz dıye bılıyorum baslarda 3.5katı artıs olabılıyor endişe etme derımBakın değerler çok farklı değil mi? Kızlar sizden yardım istiyoruum. @Mirketcik @Kurumus-Maskara @Gamzelikiziniz @Kartanesii8892Genc_evli @Matsiyah @Mah-i nev ve aklıma gelmeyenler
kız da erkek de çok fazla kısacası hamıle cok buyıl :) nasıl gidiyor?Erkek canım bu sene erkek senesi herhalde bizim şubat annelerin de çoğunluk erkek
bariz çizgi var predictor en kalıtelı testtır ztn ben de 9gün kala silik cızgıyle ogrendıö ve bundan dha silikti sonraki gunlerkoyulastı daha da. ve yerlesme kanaması yaşıyor olabilırsın.Am
Amin yaaa. En kısa zamanda inşallah. Adetime 5 gün var. Umut var mı sizce?
Çok sağol canım Pazartesi yaptırdığım değer 970 dünkü değerim 6381 biraz fazla artmış gibi geldi ama doktora msj attım gayet iyi dedi inşallah haftaya kesede gözükür bakalım.canm ben sımdı gördum artısın bıraz fazla evet bunlardan biri ikiz gebelik olma ıhtımalı dıgerı de baska bısebebtır belkı de normaldır. labaratuarlarda olusan farklar cok fazla olmaz dıye bılıyorum baslarda 3.5katı artıs olabılıyor endişe etme derım
Çok şükür kuzum inşallah tez zamanda sağlıkla gelecek olan bebiş haberi verirsin bizlereEvet kızlar bütün kontrollerimi yaptırdım ve bütün hormonlarım normal sadece pko var (ben bunu gençliğimden beri yaşadığım için rahatsızlıktan saymıyorum ) şu anda yumurta takibine başladık eğer olgunlaşmazlarsa klomifen kullanıp yumurtaların şansını arttırıp gebe kalmayı denicez Allahım bu yolda olanlara sabır versin tez vakitte evlat sahibi etsin inşallah hayırlısıyla
İnşallah kuzum sağolasın senden de bekliyorum hayırlısıyla Allah razı olsun kuzum bu süreçte çok yanımda oldun teşekkür ediyorum sana :) :)Çok şükür kuzum inşallah tez zamanda sağlıkla gelecek olan bebiş haberi verirsin bizlere
İyi gidiyor canım çok şükür ilk zamanlar baya kötüydü benim için kanamalı geçti mide bulantısı kusmalar baya fenaydım ama artık iyiyim hamileliğin tadını çıkarmaya başladım yavaş yavaş sen nasılsın senin nasıl gidiyor ?:)kız da erkek de çok fazla kısacası hamıle cok buyıl :) nasıl gidiyor?
Yerleşme kanaması değilmiş. Kan testi yaptım. Sonuç negatif. Çok üzgünüm.bariz çizgi var predictor en kalıtelı testtır ztn ben de 9gün kala silik cızgıyle ogrendıö ve bundan dha silikti sonraki gunlerkoyulastı daha da. ve yerlesme kanaması yaşıyor olabilırsın.
Ben de pko luyum. Iğne tedavisine başladık. İlk deneme olumsuz. Bugün öğrendim. Ben de ilginç bi şekilde çok yumurta oluştu. Birbirlerini engellemişler. Bazıları kiste dönüşmüş. Onlar temizlemeden tedaviye devam etmeyecekmişiz. Bi kaç ay ara yani. Sana nasip olur inşallah.Evet kızlar bütün kontrollerimi yaptırdım ve bütün hormonlarım normal sadece pko var (ben bunu gençliğimden beri yaşadığım için rahatsızlıktan saymıyorum ) şu anda yumurta takibine başladık eğer olgunlaşmazlarsa klomifen kullanıp yumurtaların şansını arttırıp gebe kalmayı denicez Allahım bu yolda olanlara sabır versin tez vakitte evlat sahibi etsin inşallah hayırlısıyla
Allah Allah nasıl engellemişler kuzum ya geçmiş olsun üzülme sakın yolumuz daha uzun rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallah ama pes etmek yok bide stres yapıp kafana takma oda çok etkilyo ben bir sene kafayı yicektim ama bugün açıkcası rahatladım yani nerde yaşıyosun acaba ?Ben de pko luyum. Iğne tedavisine başladık. İlk deneme olumsuz. Bugün öğrendim. Ben de ilginç bi şekilde çok yumurta oluştu. Birbirlerini engellemişler. Bazıları kiste dönüşmüş. Onlar temizlemeden tedaviye devam etmeyecekmişiz. Bi kaç ay ara yani. Sana nasip olur inşallah.
Canım tebrik ederim kan tahlili yaptırdın mi?Mide bulantısı ve baş ağrısı oldu. Ardından bir süre geçtikten sonra şüphelenip test yaptım. Çift çizgi çıktı.
Sağ ol canım. Cumartesi günü randevum var, inşallah yaptıracağım :)Canım tebrik ederim kan tahlili yaptırdın mi?
20 tane yumurta oluştu iğneler le. Yumurtlama oldu hatta. Ovulasyon testi yapmıştım pozitif ti. Bugün 13. Gün. Kan testi yaptım. Negatif. Kanamam var. Doktora gittim. Karından baktı. 4-5 yumurta kalmış ve kiste dönüşmüş dedi. 4 cm civarında. Döllenme olmadıysa diğerleri engel olmuştur dedi. Doktoruma güveniyorum aslında. İstanbul da yaşıyorum. Bi kaç ay bu Kistler in adetle gitmesini bekleyip tekrar devam edeceğiz.Allah Allah nasıl engellemişler kuzum ya geçmiş olsun üzülme sakın yolumuz daha uzun rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallah ama pes etmek yok bide stres yapıp kafana takma oda çok etkilyo ben bir sene kafayı yicektim ama bugün açıkcası rahatladım yani nerde yaşıyosun acaba ?
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin yuvana huzur mutluluk getirsin bebisinizSağ ol canım. Cumartesi günü randevum var, inşallah yaptıracağım :)
Canım onun yukarısında yazar bta hcg tam o çizgilerin yukarısında onu yolla senEki Görüntüle 2193192
Kızlar ben bu sonuçtan bir şey anlamadım hcg diye bir şey yok anlayan var mi
Merhabalar kanamalı derken ne zaman oldu ve nasıl bir kanamaydı? Bende kalp atışını salı günü duydum. Dün öğlenden beri çok çok az kahverengi akıntım var. Afedersiniz sümük gibi. Sadece peçeteye geliyor. Progestan kullanıyorum. Proluton iğneyide haftada bir kullanıyorum. Bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Sizin nasıl geçti var mı bir tavsiyeniz.? Bu arada doktoruma mesaj attım bir şey olmaz ilaçlarını kullan yat dedi.İyi gidiyor canım çok şükür ilk zamanlar baya kötüydü benim için kanamalı geçti mide bulantısı kusmalar baya fenaydım ama artık iyiyim hamileliğin tadını çıkarmaya başladım yavaş yavaş sen nasılsın senin nasıl gidiyor ?:)
Ay ben bundan bişey anlamadım canım ya benim yaptırdıklarim böyle olmuyor yukarda yazıyor. Idrar sonucu nerde diyor orda belli olabilirBaktım da yazmıyor yadiğeri de idrar sonucu diyor oradan anlaşılır miEki Görüntüle 2193203 Eki Görüntüle 2193202
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?