İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hmmm anladım geçmiş olsun kistler gitsin bi an önce o zaman iyi olun inşallah hayırlısıyla bebeğiniz gelsin doktora güvenmek en önemlisi zaten. Bende pkoluyum senelerdir ama evleneli 2 sene oldu ama 1 senedir istiyoruz olmayınca artık dedim bişeyler yapalım bakalım bu ay bakıcaz yumurtlama oluyo mu diye eğer olmuyosa klomen kullanıcam hayırlısı diyelim artık

Resimde ne varsa o valla başka bir şey yok anlamdım 6 gündür bekliyorum çok modelim bozuldu
Canım sana genel tetkik yapmışlar ama ya beta hcgyi istemeyi unuttular yada daha çıkmadı bu gönderdiklerin idrar tahlili ve kan sonuçları ama beta hcgye bakılmamış kuzum ara söyle istersen

Resimde ne varsa o valla başka bir şey yok anlamdım 6 gündür bekliyorum çok modelim bozuldu
Canım aynı şey benimde başıma geldi devlete gitmiştim bütün tetkikler yapıldı ama beta hcg yoktu doktor sekretere bera hcgyese bakılsın dediği halde duymamış ve bi gün sonra gittiğimde tekrar kan vermek zorunda kaldım ve sekreterle kavga ettim çok sinir bozucu bişey

Canım sana genel tetkik yapmışlar ama ya beta hcgyi istemeyi unuttular yada daha çıkmadı bu gönderdiklerin idrar tahlili ve kan sonuçları ama beta hcgye bakılmamış kuzum ara söyle istersen

Hafta sonu kapalı ya öyle bir güne demk geldim ki cokmorelim bozuldu pazartesi bir daha git ama o zamana kadar da içim içimi yesin inşallah daha çıkmamıştır da bir kaç saat sonra cikar

Hafta sonu kapalı ya öyle bir güne demk geldim ki cokmorelim bozuldu pazartesi bir daha git ama o zamana kadar da içim içimi yesin inşallah daha çıkmamıştır da bir kaç saat sonra cikar
Ben olsam senin yerinde geceye kadar bekler gece en yakın özel hastanenin aciline giderdim en fazla 20 lira muane parası verirsin gebelik şüphem var deyip kan verirsin Pazartesiye kadar nasıl bekliceksin :/

iyi olmana sevındımm benım de çok şükür güzel canım bel ağrılarım başladı baya karnım çıktı bıde zayıf oldugum ıcın. ama 7kılo aldım basından buyana bebiş de baya tosun gidiyor:) umarm banada kalır kılolar bakalım son 13,14 hafta kac kılo alacagım:)

Yerleşme kanaması değilmiş. Kan testi yaptım. Sonuç negatif. Çok üzgünüm.
çatlatma iğnesi fln mı oldun oyuzden test poz. cıkmıs olabılır oyle bıdurum var ıse belkı de kımyasal gecırdın hakkında hayrlısı olsun moral bozmamalısın

Kuzum moralini bozma eğer maddi durumun varsa şu an özele gidip kan verebilirsin orda 2 saate falan çıkıyo sonuç ptsiye kadar bekleme hiç

boşa stres yapma sağlık ocakları sıra ıle bakıyorlar ve bazen ertesı sabah yuklenıyor elbet bakmıslardır 3tüp aldılarsa. arada bak mutlaka yuklenecektır:) genelde en son hcgye bakarlar

Çok teşekkürler kızlar kimseylede paylaşmadım ilaç gibi geldiniz benim ki şuan evde değil o olmadan gidemem ben heyecan stres yaptıkça o da yapıyor birbirimizi yiyoruz:)acele etme bekle diye diye yedi beni ben bu gidişle inşalla h keseyi kalp atışını duyarım inşallah artik:)

Aynen öyle korkma ilaçlarını kullan yat bende pruloton iğneyi hala kullanıyorum. Kahverengi başlar kırmızıya dönerdi bir gün kesilir ikinci gün fazlasıyla kahverengi gelir di allaha şükür kesildi ama hiç kalkmadım hep dinlendim sende öyle yap

Ya ne güzel canım bende başından beri 5 kilo verdim çok mide bulantım oluyordu 1 3 kilosunu geri aldım sanırım tartılmadım son zamanlarda zaten kilolu olduğum için doktorum iyi gidiyorsun diyor kilo alma diyor:) senin tam ne kadarlık oldu doğum ne zaman inşallah :)

Rica ederim kuzum:) durum onu gösteriyor gidince hepsini duyarsınız :))))

27.haftamdayım canım 40hfta ocak başında doluyor. aksilik olmazsa az kaldı:) mide sorunlarından vermen çok normal ama eger ekstra kilo almak ıstemıyorsan gereksız yememeye calıs uzun sure ac kalma ve şunu untma aç karna tatlı şeyler yeme daha cok acıktırır seni bu

Cevabın için sağol. Elinden geldiğince yatıyorum zaten. Zar zor oldu korkuyorum işte

Biz de 1 yıl denedik. Yaş 31 olunca ilacı és geçip direk iğne ile başlayalım dedi doktor. Yumurta oluşuyordu bende de ama ilginç bi şekilde 20 civarı oluştu. Ama olmayınca olmuyor demek ki. Kısmet artık. Size de bana da isteyen herkese en kısa zamanda nasip olur inşallah.

çatlatma iğnesi fln mı oldun oyuzden test poz. cıkmıs olabılır oyle bıdurum var ıse belkı de kımyasal gecırdın hakkında hayrlısı olsun moral bozmamalısın
Evet. 15 inde iğneyi yaptım. 16 sında pozitif çıktı. Ama o kadar yumurtaya rağmen biri bile tutmadı. Kısmet değilse olmuyor demek ki. Şimdi de Kistler in gitmesini bekleyeceğim. Çok zor yaa bu süreçler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…